Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 11

mami_alexia spune:
Kitzy, am vazut ca DPN e pe 29.04. Alexia e nascuta pe 28.04.Vei naste in preajma Pastelui.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

anamica spune:
Victo ce veselie de baiat ai!!! Doamne ce frumos rade el!Noi folosim Dentinox dar sincer nu stiu ce efect are..
Iko bravo pt rostogolire, de-acum urmeaza progrese tot mai mari!
Gabi cred si eu ca era taticul mandru, sotul meu e gelos ca Ana zice doar maaa..maaa
Noi avem o tanti de vreo 2 ani care ne ajuta cu curatenia o data pe saptamana dar cu mare greu m-am convis sa o iau dar acum nu as mai putea fara. Inainte eu lucram foarte mult si sotul facea si el cum putea si cand venea acasa bagam de vina si sambata dupa-masa in loc sa ma odihnesc sau sa iesim smotruiam la greu.
In alta ordine de idei ma puteti ajuta cu o recomandare de firma care pune geamuri termopan ca mi-as inchide balcoanele.
Diana si Ana (13.09.2007)

Gabriela77 spune:
Ana, si sotul era foarte gelos ca Sara zicea doar ma-ma. Acum eain al 9-lea cer! Asa ca si la voi va fi cu siguranta asa!Daca te intereseaza iti pot recomanda o firma pt termopane, lucram cu ei de multi ani, sunt foarte buni si lucreaza numai cu materiale bune.
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ALEX29 spune:
GABI ce mandru i tati acu asa ? ce fericiti ne pot face copilashii astia dragi si scumpi
si in privintza ordinii nu ti face griji sa l vezi pe al meu dupa ce gateste cum lasa dar spre surprinderea mea duminica asta mi a facut o curatenie in bucatarie .in camara ,in frigider de era sa pic cand am vazut ...deci poate smecherila dar nu i place ...dar stii tu cum e ,nu le putem avea pe toate :))
si noi plecam la Blaj pt 3 4 zile ,adica eu si puiutzu ,ca tatii nu poate veni ,are prea multa treaba :(
ADRIANA lasa ca o sa treaca repede ,bravo oricum pt ce faci mamico
ANA asa ca si idee ,,,noi ne am desfintat balcoanele si am castigat mult spatiu facand treaba asta ,am mai facut un dulap ,masa pt comp,dulap pt papuci si uite asa ca altfel tineam toate prostiile in balcon :)
IARA INCEP :ce aparat pt aer conditionat imi recomandati ?
GEANY bravo ca v ati putut distra la noi a fost tare urata vremea
nu mai feceti un bebe ?:)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

velenamaria spune:
buna mamici..va mai aduceti aminte ca v-am povestit de analizele pe care i le-am facut lui edi....maine merge sotul dupa rezultate. a sunat doamna doctor si a spus ca in general sunt bine dar sa pare ca vaccinurile facute de edi nu si-au facut efectul..nu s-au format anticorpii . maine o sa-i explice sotului mai pe larg despre ce e vorba. ati mai auzit de asa ceva? oare o sa repetam vaccinurile?
am asa mari emotii...sper sa fie intradevar totul ok.
azi a facut edi un kk care mi se parea ca miroase a otet..oare ce sa fie? ati patit careva asa ceva?
va dorim o zi minunata....chiar daca vremea e super nasoala.
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

mami_alexia spune:
Fetelor, ce mai faceti de mancare?
Eu sunt pe metereze, Alexia nu a dormit deloc astazi, tare o mai chinuie dintii. Asa ca umblu ca un zombi prin casa si imi gasesc de lucru.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

Ioana13 spune:
Alexesti din Blaj? Eu am facut liceul in Blaj. Pedagogic.Am stat in gazda pe A. I Cuza. Doamne ce demult eee... Ce sotior harnic ai...iubire maxima acolo la voi
Lorece sa fac.. acum m-am trezit si eu
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

velenamaria spune:
MAMI ALEXIA.felicitari ca te descurci si cu bebe si cu facultatea..eu nu as putea,sincer.niciodata nu am putut face doua chestii(importante si care consuma timp)in acelasi timp. ma tot gandesc la mamicile care fac acum facultate....e asa de greu si asa cu bebe mic dar sa mai trebuiasca sa si inveti si sa mergi la cursuri..uiuiui. eu am gatit ieri orez cu pui ptr sot si snitele de pui ptr mine. noi suntem mari amatori de orez cu legume ( amestec mexican) , cred ca mancam kg bune intr-un an.:) din pacate eu ma mai abtin acum ca sa nu ma mai constip.
oare ciorbita de fasole verde am voie sa pap? da colici la bebe?
mami si edi
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6
http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj

Gabriela77 spune:
Ce bine Alex ca mai evadati si voi un pik...Asa e, pe tote nu le putem avea, dar avem deja cel mai important lucru: O FAMILIE MINUNATA!La Blaj, mergeam mult acnd eram mica, aveam o matusa acolo si 2 verisori, tare imi placea!
Ioana, tot liceul Pedagogic l-am terminat si eu! Acum...muuulta vreme, ba chiar am profesat 1 an, am avut clasa 1. Tare frumoase amintiri.
Elena, miros de otet eu n-am simitit la caca...i-ai dat ceva suc?Bafta cu analizele, n-am mai auzit ca vaccinul sa nu isi faca efectul...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

dpop spune:
fetelor, am fost la 2 dr. unul la spitalul de infectioase, unul la interservisan. la interservisan a zis sa mai stau ca mi-a trece.ca antibioticul poate da efecte secundare, sa nu iau. la spital dr mi-a dat antibiotic. ce sa fac, sa iau sau sa nu iau?UFF
in fine,elena, bine ca e bine. eu zic ca supa de pastai e ok.
eu mai simt miros mai intepator la kk la irina, dar nu ma ingrijorez daca aspectul e ok.
va pe toate
mami de irina