Gravidute si mamici de Cluj -65
Raspunsuri - Pagina 10

ALEX29 spune:
ADRIANA draga mai potzi ?si scoala si bebele ,draga de tine
esti in primul an ?
sa stii ca acu cativa ani si eu eram obsedata de curatenie ,vai de mine ,pai iesea un scandal daca nu se punea totul cum trebuie ,nu suportam sa vad nici o firmitura de paine pe masa :))
dar am lasat o mai usor si e mai bine asa si pt mine ca nu ma mai consum atata :))
asa ca l compatimesc pe sotioru tau saracu :))
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Gabriela77 spune:
Alex, cu siguranta asa voi face, ca singura nu mai pot, si nu risc sa-mi vars nervii pe sot….desi nu e el chiar ingeras…hihihi. Ma bucur ca esti mai bine!
Victo, ce frumos rade bebele tau..Pt dintisori, eu dau cu Dentinox!
Iko, felicitari de progrese!
Ioana, norocoasa esti cu sotul harnic, si al meu face, dar nu din proprie iitiativa. De gatit insa, gateste fenomenal, insa ce lasa in urma lui…EEE, nu le putem avea pe toate!
Anca, nu eram geloasa, ca ma-ma a zis de multa vreme….Eram doar furioasa pe el din alte motive.
Lore, felicitari pt dintisor! Noi inca nimik, doar dureri si maraiala!
Ramo, da, tare s-a mai umflat in pene, si tot o punea pe Sara sa repete, si era cu gura pana la urechi. Intr-o ora, au fost sunate toate rudele si prietenii! Exact asa face si Sara mai nou, la 7 e treaza….s-or fi inteles fetele noastre!
Ani, in curand urmeaza si momentele astea, speciale, intr-adevar!Felicitari pt printesa cuminte. Ce ati achizitionat?
In weekend plecam la Deva, cred ca raman vreo saptamana…sa fim si noi rasfatate. In plus, ai mei stau la casa, la poalele cetatii, e asa frumos….daca avem noroc si de vreme buna, ar fi super! Mey fetele, sa va intreb ceva, Sara de cateva zile tuseste de putine ori pe zi, m-am gandit ca poate se mai ineaca cu saliva, ca mai nou facem non stop balonase sau suspectez ca e si o forma de a atrage atentia, s-ar putea sa se prosteasca, nu pare o tuse adevarata. Si u ii e modificata starea generala
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Victo spune:
chiar, adriana..si cu fatuca ce faci c dmergi la facultate?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

anca.b spune:
Victo, ti-am vazut zambaretzul!!
ce dulcic e!
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/sets/72157603860343198/" target="_blank">Bebe Stefan

Victo spune:
fetelor multumim...asa e cd nu maraie de foame, de somn sau de dinti..
sau cd nu doarme..
incep si eu ca lore..bai parca doarme cam mult..
de pe la 6 seara se culca..cu chiu cu vai il trezesc eu pe la 10 sa facem baie..papa..dc nu/l las sa isi faca somnul de 4 ore e un marait de numa..
si mai doarme si ziua cate 3-4 reprize de cate o ora.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Ioana13 spune:
Buna dimineata
Lore felicitari! Ti-au retras advertismentul
Ramo, Alex si eu am vazut emisiunea. Nasol sa ai un asemenea par. A facut-o mai moderna un pic, dar nu imi placea coada aia ce i-o lasase. MAi bine o tundea toata stil. Numa ca trebe sa ai un anumit tip de personalitate si ea cred ca era cam timida pt freza aia. La o tipa mai zgubilitica ar fi mers freza aia.
Nrl mai esti bulversata? Sper ca nu ai avut o veste proasta.
Puisor ce copilas precoce ai! Al meu la 8 luni a dormit prima data pe burtica. Nu s-a rasucit pina atunci. Nu am avut suport, dar nu cred ca e problema daca ea doarme bine pe burtica.
Victo ce baiat frumos i vesel ai! Imi tot aratati bbi miic si imi vine sa mai fac si eu unu. Eu ii dadeam cu Calgel pe dintisori cind credeam ca il dor, dar chiar cind il dureau de-adevaratelea nu ma lasa sa ii dau. Sint un fel de frectie pe picior de lemn gelurile astea. Pt dureri mari se da paracetamol si inca ceva, stiu doctorii. Eu nu i-am dat nimic medicamente, ca nu a avut asa de mari.
GAbi e bine si asa, ca gateste. Il inteleg ca lasa in urma dezastru, la fel fac si eu, de se isi pune Radu miinile in cap cind vede. Si P tusea asa la un moment dat, ca sa atraga atentia, dar intre timp s-a racit si eu nu mi-am dat seama, credeam ca tuseste tot pt a-mi atrage atentia... si el saracu era racit
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

geanina-nica spune:
buna dimineatasi de la noi
ASA de fain ne-am pertecut ieri,toata ziua pe afara,intradevar,am ajuns acasa franti cu toti ca niciodata m-am culcat deodata CU ALVARO,hihihihihi
Am fost in MADRID dar nu me-am dat cu telefericul,ca nu am ajuns pe acolo.ne-am oprit in centru si dupa intr-un park mare mare,
Si desteapta de mine nu am luat aparatul foto cu noi.Am avut si timp frumos,
DA promit ca o sa fac poze cat de curand ca stam aproape de MADRID Si mai mergem,mai ales acum ca de miercuri e sabatoreea PASTELUI.
ASA E fetelor ce bine cand te ajuta cineva la curatzenie,si mie vine o fata,dar o trebuit sa o invat eu,saraca ca nu stia prea bine si ii dau 8 euri/h,da acum se descurca.
Voi acasa iesiti ieftin
ALEX-CA bine ca ai laptic,vezi te-ai speriat.

redai spune:
Ioana mersi, dar mi-au retras avertismentul de ceva vreme, de vreo 2 capitole cred.
Victo eu folosesc dentinox.
Sunt curioasa si eu de fata aia saraca.Oare nu gasesc pe net emisiunea?David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Intalnire 8 martie

mami_alexia spune:
Am vrut sa ma culc si eu langa Alexia dar nu am avut cu cine, a adormit si s-a trezit in 10 minute. Asa ca ma apuc de treburi(curatenie, haine, mancare,etc) iar diseara, de la 17, din nou la facultate.
Alex, Victo, sunt in anul 2.Mi-am facut programul astfel incat sa pot merge dimineata si seara la seminarii(adica merg cu alte grupe, nu cu grupa in care sunt). Intr-o singura zi merg dimineata(luni), in rest merg seara de la 19.In tot acest timp sta Adi(sotul meu) cu Alexia. Si cand merg de la 17, vine mama unei colege.Si intr-o alta zi o duc eu acasa la doamna respectiva pentru 2 ore. Alta solutie n-am, e mai complicat dar ce sa facem, mergem inainte.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
8 martie 2008

magdutza24 spune:
neatza
multumesc mult fetelor pentru informatii.
eu azi am intrat in saptamana 37 si de 2 zile ma doare capul de imi plesneste si nu pot sa dorm noaptea nu stiti ce a si putea sa iau?abia astept sa nasc pentru ca vad ca ma simt din ce in ce mai rau
magda si pe victoras il asteptam