Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna ziua si de la mare!
Irinatunza imi pare rau de situatia creata la tine , nu de alta insa cunosc multe specimene de astea si imi e sila de asemenea comportamente.Sper totusi sa gasiti o cale amiabila si mai ales sa fie bine pentru voi.
Cosmi felicitari....tu cat mai ai cu examenele?
Mira tot te citesc si imi imaginez cum trebuie sa fie la voi...eu mereu mi-am dorit mereu sa am casa plina...si citindu-te pe tine ma gandsc mereu cum ar fi.
Bee optimista sectei cand mai pui niste poze sa vedem si noi ce si cum?
Giova sa stapaniti sanatosi masina si sa dea Dumnezeu sa imi iau si eu un la fel...cand o sa castig la loto...macar cutie automata sa imi iau ca sunt fan.
Cristina deci azi ai fost fresh .Foarte bine ca il lasa pe gogonica fara suezeta,stiu ele ce stiu.M-am distrat cu pielea de la masina, vezi sa nu te reclame vreo slifosita ca ai folosit cuvantul interzis.Va pupicim.
Anasol sanatate la Davidutzu si mai intra dc poti sa ne tii la curent.
Mario a mancat azi la prans dupa trei zile in care a facut foamea, exceptand laptele si iaurturile pe care le haleste oricand. Azi a amncat ca il ameninta mama ca ii baga un peste de ala mare viu , pe gat. Bineinteles ca pestele era rastignit pe masa , dar avand in vedere ca el habar nu avea ce e individul de frica a bagat la malaxor la urgenta.
Va pup , ca am treaba , dar revin , cred.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Anasol, sanatate lui David, asteptam sa ne spui ca e bine. Tu e obligatoriu sa te linistesti cumva, poate acum e f. greu ca-l vezi pe david in spital, dar sa vezi ce bine va fi cand va fi cu fratiorul lui. Cred eu ca at. cand sunt 2 copii nu se poate la un moment dat sa nu tb. sa faci un sacrificiu ptr. unul care sa ti se para ca-l nedreptateste pe celalalt, dar bucuriile si satisfactiiile sunt la dublu, iar David stie ce mult il iubesti.
Maraki, tare rau imi pare ca treci si tu printr-o incercare, sanatate fratelui si sa se incheie cu bine povestea asta.
Irina, totala faza cu taiatul, cusutul, patului. banuiesc ca a trecut si cucuiul intre timp.
Ioana eu m-am amuzat teribil de escapadele nocturne ale lui Razvanel, ptr. voi cred ca nu e la fel, zic si eu ca daca ai reusi sa-l trezesti dimineata mai devreme s-ar regla poate si programul lui de somn.
Cristina, ma bucur ca Razvan s-a acomodat si cu somnul de amiaza la cresa, eu sunt convinsa ca ii face bine cresa, chiar l-am vazut la un moment dat distrandu-se copios cu o d-na ingrijitoare de acolo.
Mira, frumos ce-ai scris tu acolo cu zapada, of ce vreau si eu o iesire dar inca nu se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Irina esti totala. Am ras la faza cu pestele de numa, mi-l si inchipuiam pe dragul de Mario mancand cu pestele in fata..........Marturisesc ca si eu mai fac chestii de-astea, daca nu vrea sa manance mai amenint si eu in disperare de cauza.
Aoleu era sa uit, Giova sa stapaniti sanatosi masina!!!!!
Despre al meu copil sa va spun ca e terminat dupa Conect-R si Smiley, toata ziua ascultam Nenea cae fuge, asta e primul, si nenea cae fuge dupa salvae, asta e al doilea. Danseaza si canta si el din melodie spre amuzamentul nostru. Ne-am scos firele, ne-a trecut si laringita si asteptam vremea buna ca vrem plimbare.

Mergi la inceput

Miha iti dai seama ce fata am facut eu cand am auzit-o pe mama ca era cu o mana pe peste si cu una cu lingura in mana si cum ridica pestalaul depe masa cum deschidea gura maimutzica.
Cine e conect r, ia sa caut si eu , poate se mai imblanzeste si fiimiu car ein ultimile zile a fost tare obraznicut, a reusit sa ii termine pe toti
Gata am gasit de ei "dc dragostea dispare" super betoana melodia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ali39+ si IARINA (16.02.2006)

http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ali, n-ai nascut? Zi-ne si noua cum te simti si cand sa facem galerie!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

ANASOL,ce rau imi pare de micutz,si sper din suflet sa-i puna cat mai repede diagnosticul corect si sa se faca baiatul bine.cred ca este cumplit sa fie in spital fara tine dar trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor si anume faptul ca este ingrijit cu mare dragoste de bunici.
MARAKI,sper totusi sa nu aibe nimic grav fratele tau si sa fie totul ok.
IOANA,sper sa remediati cumva si cat mai repede nesomnul si trezirile piciului ,ca nush cat o sa rezistati in ritmul asta...desi la cum povestesti tu,mor de dragul luisi tare ma distreaza.
IRINA,pai cred ca ar fi bine sa aveti tot timpul un peste din ala in casa si sa vezi ce papa baiatul
GIO,sa stapaniti sanatosi masina si sa nu se strice niciodata!
ASTERY,tare ma bucur sa te vad mai activa.si pup razvanelul care doarme fara suzi
BEE,vad ca n-ai scapat de kineto nici cu razvanel,bine macar ca e ceva mai usor ...e ziua lui radu,dac-i asa LA MULTI ANI!
IRINUTZA,uf ce situatie nasoala si la tine,sper din suflet sa gasesti cea mai buna solutie pt sabi
MIRA,ce idilic povestesti tu acolo si-mi place tare mult cum ii implici `pe cei mici in activitati ca vopsitul oualelor,facut prajituri...
va pup pe toate

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Ali hai zi-ne ca mie imi place sa fac galerie ...si dc ma gandedsc bine eu zic sa incepem ca doar ai trecut in ultima saptamana, nu?

Mergi la inceput

Mirela iti dai seama ca si tu mai ai mai putin de doua luni si vine bebe? Ce ma bucur. Si eu as mai face acum altul, insa cum situatia e incerta , mai asteptam.Iar cu pestele asa e , i-am zis mamei sa nu ii bage la cuptor sa mai bage si la congelator si cum nu vrea mancare sa scoata cate unul...dar la nevoie aduc toate lighioanele in casa doar sa manance.
Maraki esti ok , e mai bine fratele tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu din asta inteleg ca merge sa nasca.
asa ca:
Ali nastere usoara , un bebe sanatos si mancacios!!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput