Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
moamaaaaaa irina ce m-am distrat cu mario si pestele ala. as fi vrut sa-i vad fatzuca, cum manca de frica pestelui.
Cristina lasa ca si al meu adoarme la gradi fara suzi. prima data adormea cu sticla de apa, pe urma cu vreo jucarie, acum fara nimic.
la mama acasa, a adormit si seara fara suzi. se pare ca numai cand e cu noi cere suzeta. sa mor de ciuda nu alta.
te inteleg cu scaunele din piele. si cumnata are piele la jeepan si doamne ce rece tine. ei in fata au incalzire,dar in spate nexam. asa ca pune cate o perna, ca de nu iti ingheata pe bancheta. dar tare frumos arata si miroase cand intri in masina.
Miha ma bucur ca sunteti mai bine. te asteptam mai des pe aici.
Mirelush cum mai esti? in ce stadiu e santierul? dani?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
szaboali spune:
Salutare dragelor, am vrut sa scriu mesajul asta mai devreme dar au aparut niste musafiri la orizont.
Am intrat sa va salut si sa va tzuc pe toate si sa va anunt bineinteles ca nu am mers inca sa imi aduc feciorul acasa, burtica e cam lasata dar se pare ca nu vrea sa isi arate ochisorii, e mai bine in burtica ca e calduricadesi Iarina ma trimite non-stop sa aduc bobica acasa...nu stie ea ce urmeaza...ieri am fost la dr. mea de familie ca am avut o durere ingrozitoare de ureche si mi-a zis ca am facut rosu in gat, ceea ce nu am facut de cand ma stiu eu...poate cand eram mica , asa ca mi-a dat antibiotic si acum sunt mai bine.
Iarina e bine, cam nebunatica, obsedata de filmuletele cu ea, toata ziua s-ar uita numai la televizor sa se priveasca.
La olita nu vrea sa faca mai nou nimic dar nu ma stresez ca nu are rost, asa are ea acum chef sa nu faca si cu asta basta.
Povesteste non-stop, mai nou invatam si "Inger ingerasul meu" doar ca eu incep si ea ma completeaza e bine si asa.
De papat mai nou vrea numai singurica, eu nici macar prin preajma sa nu mai stau, nu papa asa de bine cum ar papa daca i-as da eu dar sunt multumita ca are 13,300 kg ii ajunge sa se poata si zbengui p-aci.
Nu mai stiu ce sa va spun, mai face cam ce fac toti spiridusii doar ca ea a ramas tot o terminatoare.
Ali39+ si IARINA (16.02.2006)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
szaboali spune:
Irinutza , nasoala faza cu ingrijitul Sabinutei, sper sa va intelegeti cumva sa fie bine pentru toata lumea. la Sabinuta.
Anasol la Davidutu sa se faca bine repede. Ai grija de tine. si de bebe mic. Io am sa nasc normal (ca am vazut ca ai intrebat).
Acina de la noi la Andrei, la broscuta si tie.
T_Ioana si la noi.
Mireluta la Dani si ai grija de tine.
Giova sa stapaniti sanatosi masina , la Marcolino.
Bee, d_melli,Astery, Maraki si restul multi de la noi.
Iar au aparut alti musafiri...poate mai intru acuma seara ...daca nu?....va anunt eu cand o tai catre spital.
Ali39+ si IARINA (16.02.2006)
http://www.dropshots.com/iarinutza
http://www.dropshots.com/iarinutza2#
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi!
Anasol pupici de la noi si sa se faca bine David cat mai repede.
Irinutza sper sa rezolvi cumva cu gradinita si sa intrati in program, o sa fie f bine sa o duci in colectivitate, vei vedea.
Giova sa va bucurati de masina, pupici lui Marco, e tare simpatic cum vb.
Cristina eu am zis mai demult ca suntem fani mari Ikea, are Alain o multime de jucarii de la ei si tare ii plac, cel mai mult trenul, i-am luat vreo seturi si isi face retea de linii mare sa poata el sta in mijloc. Si eu cred ca progreseaza mult in colectivitate, pupici lui Razvanel.
Bee pupici de la noi si eu sunt super stresata cu orice boala si starnut dar nu e bine asa, ca trebuie sa se caleasca si ei. Sa stapaniti sanatosi masina si sa va bucurati de ea, chiar imi place modelul acela de logan.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic....Noi suntem ok, au trecut Pastele cu mai mult stat in casa si jucat si facut dezordine fara incidente f mari doar un ou crud spart si cateva paharele de cola varsate pe covor La noi ninge si e urat si rece, iesim din casa dar nu stam f mult ca mi se pare rece si bate un vant... Alain nu vea lapte in continuare dar am gasit metoda, ii dau prin somn lapte la temperatura camerei cu cate o jumate de lingurita de ciocolata nestle in el cat sa ii schimbe gustul si asa bea cate 250 ml dimineata si noaptea dupa 11 tot in somn.
Maraki mi-am amintit ce vroiam sa iti zic a gandeam ca ai aplicat toate metodele ca sunt si eu trecuta prin astea, daca crezi ca nu e doar moft fa-i un ex coproparazitologic si o coprocultura sa vezi.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
silvi_2005 spune:
Ali ma bucur ca ai dat un semn de viata.
Am uitat sa va intreb ce mai faceti voi de mancare ca eu m-am saturat de meniurile mele Fac si azi mancare chinezeasca cu porc si bambus si porc cu ciuperci ca nu mai stiu ce sa fac. Baietii mei sunt amatori de supa de pui asa ca 2 din trei supe sunt de pui si in rest incerc sa fac ce stiu ca mananca pretentiosul meu copil.
Giova am uitat sa iti zic ca eu una am dat rateu total cu cura aceea, nici nu am tinut-o cum trebuie ca am tot calcat stramb pe ici pe colo in punctele esentiale asa ca am slabit 3 kg din care unul am pus deja la loc .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Buna seara,
Nu am citit nimic din ce s.a scris dar vin intai cu o intrebare: va merge mess-ul? Al meu nu se deschide cand apas pe icon!Revin dupa ce citesc...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
pierd arhiva daca il reinstalez?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
d_melli spune:
Nici la mine nu merge messul...insa din proprie experienta iti spun ca e mai sigur sa salvezi arhiva pe mail...prietenii stiu de ce...am fugit la baie ca face dezastru mister.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
d_melli spune:
Cred ca e o problema cu yahoo,nu merge nici la mine,asa ca te sfatuiesc sa astepti , sa nu reinstalezi , ca poate pierzi arhiva si iti dai seama petreceri in lungul si latul tarii
maraki spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Cred ca e o problema cu yahoo,nu merge nici la mine,asa ca te sfatuiesc sa astepti , sa nu reinstalezi , ca poate pierzi arhiva si iti dai seama petreceri in lungul si latul tarii
Pai atunci astept Iti dai seama ca este aur ce am in arhiva Dar tu ai incercat sa deschizi mess-ul prima data pe ziua de azi? la mine cica toata ziua nu a mers, dau pe icon si nu incarca....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4