Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 12
maraki spune:
Bee, cu timpul asta dificil din Germania, unde sa-l scot la aer? Noi mergem prin vizite sau magazine, adineauri ningea, zilele trecute a tinut-o intr-o ploaie Voi ce faceti pe timp urat si friguros? Aici e friig, nu pot sa-l tin afara la joaca.
Cosmi felicitari pt. Bianca si bafta la olimpiada Tie bafta joi
Giova, lasa lumea sa vorbeasca, important e sa fiti voi bine
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Bee spune:
Maraki, daca a fost frig, fara ploaie si copiii sanatosi, i-am dus afara. Cat au fost bolnavi, ceata si n-am iesit, am avut maari probleme cu Ana la mancare si somn.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
anasol spune:
off fetele, dupa vestile dune despre bebelel din burtica, david ne-a facut " bucuria".............l-am internat in spital de azi-noapte, cu dureri insuportabile de burta, de fapt crampe, ca il tineu 2 minute apoi il lasau,apoi iar si tota asa, tipa mititelul din gura de sarpe, pana se invinetea si voma, mi-a vomat de vreo 3 ori si am mers la spital unde l-am internat cu socramea, ca pe mine nu au vrut sa ma interneze in situatia care sunt...........
A stat mititelul tota noapte in perfuzii, socrmea nu a dormit deloc, ca l-a pazit...........azi a venit si a schimbat-o maicamea, maine o duc iar pe socramea, offfffffff..........
Nus ce are analizele la sange i-au iesit bune, asteptam acum la urina si scaun..............cu scaunul a iesit bine, ca ziceau dr azi noapte ca poate pregateste o diaree, dar a iesit azi cu scaunul..........aseara la 3 a mai avut o criza de burta buternica, seamana cu colicii asa, i-au facut o injectie si a adormit pana dimineatza.........
Azi s-a simtit mai bine,,,,,,,dar tot imi spune ca il doare burtica si se crispeaza...........sa vedem ce-o mai fi si maine.........sunt necajita rau.....nici cu el nu pot sta......nici acasa linistita........din cauza stresului m-a durut sub burta aseara si azi de am zis ca nasc si tare as vrea sa mai stea bebita la locul lui...nici nus cum sa mai procedez....mi se rupe inima cand intru in salon si-l vad acolo cu bunicile in loc sa stau io cu el....
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 33+ si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
Cosmi felicitarile mele pt. Bianca. Iar tie bafta maxima pe joi, tin pumnii si ma rog sa iei gradul cu nota maxima.
Bee, din pacate asa e. In orasele mici totul e mai ieftin, dar si salariile pe masura.
Foarte bine ca-ti iei Loganul cu 7 locuri. Nu ti-a venit inca?
Si pe mine ma batea un gand sa iau unul dintr-ala, dar inca nu am nevoie de el. Eu ma multumesc si cu o masina mica cu consum la fel de mic.
Anasol vai ce rau imi pare de davidutzu. te cred ca te doare inima ca nu poti fi langa el, dar nu ai cum in situatia de fatza. Incearca sa fii tare, pt. bb din burtik. bine ca sunt bunicile cu Dav. Sper sa afle dr. de la ce sunt crampele astea si sa-i dea drumul cat mai repede acasa.
acum imi zicea Clau ca a vazut la stiri un nou nascut de 6800 gr..
ieri seara am mers la niste prieteni in vizita si tipa asteapta un bb. I-a explicat lui marco ca are bb in burtik, pe urma si-a pus o perna sub bluza si a zis ca si el asteapta. azi dim. la toti le arata unde e bb laurei, era asa de dulce.....
ma duc si eu la un dus si la , ca pic de somn.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Anasol sanatate Davidutului Imi pare rau de ce " aud " Sa ne tii la curent, sper sa vii cu vesti mai bune
Noi santem suparati, fratele meu este in spital de astazi, va face investigatii multe si pana la rezultat vom petrece zile foarte grele...doamne fereste!!!! nici nu stiu cum sa fac sa nu ma gandesc....este o situatie foarte grea...nu pot sa scriu ce a zis dr. ca poate avea....merg sa dorm...noapte buna si sanatate tuturor!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
irinatunza spune:
Buna fetele!
Anasol, multa sanatate lui Davidutzu. Ai grija de tine si de bebikul din burtika. Bine ca ai bunicile care sa aiba grija de le in spital. Multi pupici!
Maraki, multa sanatate fratelui tau. Gindeste pozitiv! Pupici lui Angelo
Giova, dulce Marco cu pernutza! Pupicei
Pupici la toate mamicile si mai ales la toti copilasii.
Noi suntem bine deocamdata. Nu-s ce o sa fac din 15 aprilie ca s-ar parea ca mama nu mai vrea sa stea cu Sabina pt. ca prefera sa stea cu nepoata mea care face si ea 2 ani in aprilie.
Vreau sa-mi fac program de 4 ore si s-o dau la cresa (daca gasesc loc ) tot la program de 4 ore. Fetele juriste , HELP !! Ce prevede legea ? Pot sa-mi iau program de 4 ore ? Adica stiu ca exista un articol in CCNM care prevede ca femeile cu copii de pina la 6 ani ai caror copii nu merg la cresa sau gradinita , au dreptul la program de 4 ore fara sa le fie afectate drepturile ce decurg din calitatea de salariat. Toanca, poti sa ma ajuti te rog cu un PM ? MUltumesc mult !
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Ioana, vad ca Razvanel se trezeste cu noaptea in cap.
Cred ca e mai bine sa se trezeasca piciul mai dimineata decit sa doarma pina la 10 . Sabi se trezeste la 7-7 jumate max, doarme de pe la 13 pina la 15.30-16 si apoi la 20.30-21 e in pat la somn.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Offf, ca nu stiu cu ce sa incep, cand citesc vesti nu chiar bune pe aici...
Anasol, eu iti zic asa: intareste-te, roaga-te daca te ajuta, trebuie sa fii tare pt. 2 copii. Nu plange decat daca chiar nu mai poti. Stiu cum este cu puiul in spital... Bucura-te ca ai oameni aproape de tine, dispusi sa te ajute, asta este ceva de nepretuit, multe mamici nici nu realizeaza (nu este cazul tau, desigur). Gandeste-te ca tu trebuie sa fii cea mai rezistenta, trebuie sa dai putere tuturor, asta-i rostul de a fi mama. Davidutu stie ca-l iubesti, are mamaie care sa stea cu el, o sa se faca bine, si toate vor intra pe fagasul normal. Eu am o vorba: intotdeauna se putea si mai rau, deci e bine si asa. Sanatate multa si putere pe masura.
Maraki, e nasol sa ai frate/sora bolnavi... La fel, si tu trebuie sa fii tare, si vei fi, stiu asta, nu te lasi tu cu una, cu doua. Gandeste pozitiv, tine legatura cu ei tai, canalizeaza-te spre bine si... Doamne ajuta. Uneori e imposibil, si te gandesti la ce-i mai rau, insa stim ca viata trebuie sa mearga, cum-necum.
Giova, fata, eu una sunt foarte curioasa ce masina v-ati luat, si ce daca ma faci invidioasa ? Ia te rog sa ne spui marca, motorizarea, capcitatea cilindrica, caii-putere, culoarea, dotarile, pretul, consumul la 100 km in oras si afara, felul combustibilului, ca altfel eu nu mai pot sa dorm , ok?
Irinutza, cum adica bre, nu mai vrea mama ta sa stea cu Sabinuca??? Eeeiii, ai stat de vorba cu ea? Ce zice? Ia-o cu binisorul, si poate rezolvi ceva. Nu stiu sa te sfatuiesc, ca nu cunosc legile. Mult succes.
Ioana, hazliu tare Pogoniciu' tau. E mortal, adica vreau sa zic. Auzi la el, face pe intuneric puzzle!!! Mare grija pe el, sa nu faca boacane mari.
Bee, in fata ta, jos palaria, care niciodata nu te vaiti, de ai putea spune ca nici nevoie nu ai. BRAVO! Esti o super mama, poate mai dai lectii si la altii, ca eu sigur am nevoie.
Madame Irina de la Constanta, pupam cucuiul, sa treaca, ai stricat patutul copilului, auzi, sa-i taie plasa, am ras de n-am mai putut!
Trimit mesajul asta si mai scriu altul. Azi sunt fooooaaaarte inspirata, ma mir si eu.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
asteryaro spune:
Asa...
Azi sa nu spalati, e Buna Vestire (Blagovistenia), mare sarbatoare, si se mananca peste.
Tot azi, soacra mea implineste 82 de ani, e tot in spital, intubata, doarme tot timpul, vor sa-i faca nu stiu ce operatie, ceva sa poata respira singura, nu stiu sa explic. Oricum, nu-i bine deloc, si ma gandesc ce ne asteapta. Eu prea mult nu ma pot implica, il am pe Razvan de care trebuie sa am grija permanent.......
Ieri am fost la Bucuresti, la spitalul Al. Obregia, la o psihiatra, cu Razvanelu'. Care doctorita, evident, nu mi-a spus nimic nou, adica ce stiu eu, stie si ea si invers. De fapt, mi-a spus ca la cresa nu-l ajuta cu nimic, fapt cu care eu NU sunt de acord. Macar am aflat de unde pot cumpara jocuri si jucarii instructive pt. Razvan, chestii de lemn. De la Ikea, dar pe voi nu va intereseaza astea.
Noi continuam (sper...) cu dormitul la cresa, sper sa nu dam gres.
Cam atat despre noi, incerc si eu sa fiu mai activa pe aici.
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
aoleu Cristina...eu acum am bagat o masina.
era mai bine daca deschideam compu prima data.
Neatza de la Timisoara!!!
dus copil la gradi unde e epidemie de conjuctivita si gripa.
La el in grupa sunt numai cu viroza, in celelalate e conjuctivita.
acum....sa speram ca rezoita sapt. asta, daca e sa faca ceva sa o faca cealalta, macar merg cu el in Alba, daca tot vine si sorella acasa.
Maraki of doamne....sa speram ca vor fi optimiste rezultatele investigatiilor si nu va fii asa de grav.
irinutza cum nu mai sta mama ta cu sabina? chiar asa e de rea? sau ce o deranjeaza? de prefera cealalta nepoata?
de legislatie nu stiu nimic, sorry.
Cristina imi pare rau de socrella. de ce o mai lasa sa se chinuie asa? si pe voi pe langa?
ma bucur ca e cuminte razvi si doarme la cresa. continua daca asta ii face bine.
La Ikea sunt jucarii frumoase din lemn. dar gasesti si in alte parti.
Mie mi-a luat mama cateva misto de la un second. erau noi, sigilate, si tare ii plac piticului. si pe net gasesti o groaza de ele.
ce sa va zic de kg mele.....
m-am cantarit la socrella si aveam 63. nu stiu cate aveam inainte, dar eu continui sa ma abtin de la multe, mi-am luat si batoane cu cereale Fitness. Am cumparat si spirulina, fibre, mai trebuie sa iau crom, care taie pofta de dulce, ca asta e baiul la mine.
sa speram...ca incet, incet...ajung catre 58.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)