Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (285)
Raspunsuri - Pagina 11
T_Ioana spune:
Noah, vad ca scriu singura pe aici si azi chiar mergea bine netul.
Voiam sa va spun ca am vorbit cu Catalina pe mess si sunt ok, DPN-ul e 8 noiembrie. Poate o sa-si faca "mila" de noi si ne lasa sa vedem si niste poze cu burtica si cu Bia.
Tocmai am vorbit cu tanti si imi vine sa mor de ciuda ca desi i-am zis cand am plecat dimineata sa-l culce pe Razvan la maxim 10 jumate acum cinci minute se limbau pe afara ca ea s-a gandit ca pe la 11.30 sa-i dea sa mananace si numai la 12 sa-l culce. Si amaratul ala e treaz de la cel putin 4 dimineata. Pai daca il culca la 12 ce rost mai are tot stresul meu.......of, imi vine sa plang de nervi!!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
Buna dimineata,
La noi nimic nou, tot asa cu mancarea. Ioana pai asta ma gandesc si eu: nu e normal sa manance doar dulce, cabanosi,cartofi prajiti, uneori sunca, supa legume si supa de rosii. Restul in ultima saptamana a trebuit sa arunc. Mai mananca afara si un fel de corn cu cascaval si salam.Mama deja a trimis pachetul prin posta, pt. ca a pus furazolidon si novocalmin care apropos....la farmacie nu aveau si i-au dat metroclopramid ca inlocuitor ) agentia de autocare nu a vrut sa-l primeasca.Cum la noi e ca la nimeni, a facut una de la posta o greseala la adresa, a ajuns pachetul prin Germania, s-a intors prin Rahova unde a stat 10 zile pana s.a dus tata la posta sa vada ce se intampla Deci de la sfarsitul lunii feb. astept pachetul asta sa ajunga Nu m-am gandit sa cer sirop pt. pofta de mancare dar am o prietena care vrea sa-mi trimita si ea ce am nevoie Ma tot intreaba ce vreau si eu zic: nimic De Razva ce sa zic tu te duci la sv dupa noptile astea albe? Aaa, acum fara suparare: Catalina a zis ca pleaca din cauza conf. ca nu vrea sa se mai bage cu fetele care au participat( indiferent cum ) Pai vad ca ea chiar cu voi sta pe mess Cred ca poza care o vazusem in drop, era din cele vechi de cand era gravi cu Bianca.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
Giova spune:
Ioana e musai sa te impui in fata bonei. ea isi da cu parerea, dar tu stii ce e mai bine pt. copilul tau.
Uite ce program are marco:
- 8.30 se trezeste dimineata.
-12.45 doarme la pranz. cica pica rupt, dar ma gandesc, ca doar oboseste acolo, la cate activitati au si cat aleraga.
-15-15.30 se trezeste
- 22-23 adoarme seara pana dim. la 8.30. cateodata se trezeste si mai repede, asta cand adoarme la ora 22.
Oricum eu sunt multumita de programul asta, la ce pasare de noapte era....noroc cu gradi ca si-a facut asa program.
Ma bucur ca e ok Cata, cine stie ce a vazut Maraki, de a zis ca are burtica mare. cand ajung acasa, voi mai vb. si eu cu ea. aici nu am prea stat in fatza compului.
Nu am spus ce masina ne-am luat, si nici nu voi da detalii sau poze. Tocmai ca m-am saturat de barfa si invidie. e asa de rea lumea asta...of doamne...si am simtit inca o data, acum cu cumpararea acestei masini. of, of....
Noi suntem bine, nu am mai ajuns la gradi, caci am fost la neamuri.
Dupa ce termina Clau treaba, plecam si noi spre Timisoara. ar fi cazul...a fost frumos aici, dar tot mai bine e la casa noastra.
Ai nostri iar ne-au innebunit ca sa-l lasam pe pitic aici pana sapt. viitoare cand venim, ca e si sora-mea aici. dar nu pot.....
Ii merge bine, e rosu in obraji, mananca, e mult pe-afara, sta cu toata lumea, nu plange dupa noi......dar imi va fi dor de el. Inca nu sunt pregatita sa-l las pe apraoape 2 sapt. trei zile as rezista, dar nu mai mult.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova, pai sa ma gandesc cine nu are masina sau care are masina naspa Eu pe bune ca pt Bucuresti sant multumita cu Dacia mea veche, aici sant bine-merci cu BMW 520, bine ca m-am obisnuit sa o conduc...tare greu mi-a fost la inceput cand bagam marsalier pt. ca este foarte mare si te ajuti doar de oglinzi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
maraki spune:
Angelo are programul asta: se trezeste la 9.30-10.00 mananca, pe la 13.30 are masa de pranz, doarme cel tarziu la 15.00 pana pe la 17.00-17.30 cand mananca o gustare,la 21.00 masa de seara si adoarme cel tarziu la 23.00
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
acina spune:
Buna fetele,
Ioana ce dragut e Razvan cu plimbarile lui nocturne...imi dau seama ca e obositor pentru tine sa te trezesti de cateva ori pe noapte pt asta.Poate e doar o perioada care va trece.
Giova sa stapaniti sanatosi masina, ce masina ati luat?
Mai voiam sa raspund cuiva dar nu mai tin minte cui, deh neuronii mei plecati in vacanta.
Ieri i-am luat motul lui Ale, deci petrecere de pici, am facut niscai poze.Le pun pe web acum...
Copilul meu a fost cel mai pasnic, singurul care a stat la pictat pe fata .I-a placut asa de mult, sa-l fi vazut cum se uita in oglinda sa vada cum mai arata...
Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
cosmi1975 spune:
salutare gagici si sper ca nu m ati dat disparuta dar sunt in mare stres ca mai e un pic pana joi.....dar dupa aia nu mai scapati de mine
am facut la material didactic de mi a iesit pe nas,am scris la proiecte de mi vine sa arunc pc, nu mai pot ....abia astept sa se termine cu ...bine
stef e un dulce si un nebunic, papa e vesel si palavrageste intr-una
bianca azi mi a facut o mare bucurie, s a calificat pe bucuresti la olimpiada de romana ....si a invatat singura , de o luna nu stiu ce ,cat si cum a invatat copilul asta.....desteapta mamii
va pup si va doresc la toate numai bine
Giova spune:
din Timisoara!!!
Doamne ce bine e acasa!!! Inca mai miroase a zugraveala, asta daca sta ap. inchis 2-3 zile. parca acum te-ai mutat in el.
Imediat plec cu piticul pana la posta sa scot un catalog si pe urma sa-i cumpar ceva de papica. e gol frigiderul si am adus mancare doar pt. noi.
Maraki e naspa ca prefera doar anumite mancaruri. sper sa-si revina...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Nu e vb. de invidia celor de pe forum. asta a fost in trecut, de aceea prefer sa nu mai zic ce marci, firme am cumparat.
e asa de naspa, ca prieteni, vecini vazand masina, au trecut pe langa noi ca din pusca, au salutat cu juma de gura si atat. nu mai vb. de alti apropiati. singurii care s-au bucurat pt. noi au fost neamurile, si cativa prieteni.
Nu zic, ca poate si eu as fi invidioasa pe cineva care isi ia ceva ce nu am eu sau la care ravnesc. dar sa-ti arati asa invidia pe fatza, sau mai naspa...sa te atace cu anumite chestii....sincer nu ma aste[ptam. bine ca si-au dat arama pe fatza, stii pe cine te poti baza, la o adica.
Acina imediat ma uit la poze. sa va traisca printesa majorena!@!!!
ce-ai hotarat in privinta nasterii in apa?
Ma bucur ca ai avut un copil model la party.
merg sa-mi schimb kk-ulu si pe urma plecam in oras.
pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Bee spune:
Buna fetele.
EU mai rarutz, din lipsa de timp.
Soarta.
Giova, sa stapaniti sanatosi masina (mai ales sotul care zici tu ca si-a dorit-o si o merita). Mai bine zici si gata! Ca oricum o dai, starnesti si mai multa curiozitate (si deci invidie?). Acum eu ce sa inteleg, ca nu ma pot lauda ca ne-am luat Logan de-ala mare cu 7 locuri? Sa incapem cu catel si cu purcel. Oare eu sa fiu aia care te invidiez, ca in opinia multora Loganul e o mashina nashpa?
EU una ma gandesc ca un lucru e bun daca-si face treaba pentru care e facut, daca e cat de cat rezistent si daca-mi place mie (daca e si cat mai ieftin si indeplineste conditiile de mai sus, e minunat!).
Ioana, rau va chinuie Razvan. Nu ma mir ca joi a nins la voi, ca si in Buc joi a fost taaaare frig. Dar aici nu prea ploua e adevarat. Zic eu ca se va regla cu programul imediat ce va zburda mai mult pe afara. Pana atunci rabdare. Bine ca noaptea e cat de cat discret. Noi dormim cu totii. SI cand aud pe la 3.30 noaptea "Lapte vreau" de la Ana, nu stiu cum sa bag viteza sa nu-l scoale pe Razvan. Si cand se scoala Ana dimineata imi spune: Mami ne trezim? si gata. Nu ma lasa nici un moment.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
Bee spune:
Cosmi, bafta joi! Si felicitari pentru Bianca! Cred ca esti tare mandra de ea.
Maraki, fac si eu ca mama mea: "Aerul" . Cat il tii pe Angelo afara? Ca sa aiba pofta de mancare il alergi bine si sa vezi ce mananca.
Giova, era de asteptat de la un orash asa micutz cum e Alba. Sunt alte posibilitati decat in Timisoara sau Bucuresti (de exemplu). Eu stiu cum e la rudele noastre la Oradea, unde un salariu de sa zicem 500 E e foarte bun, ca sa nu zic foarte foarte bun. Ma bucur ca i-a priit lui Marco.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia