Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 20
ccris_ccris spune:
Va spun si eu noapte buna, ca vad ca bebelina mea e tare jucausa, imi stramba burta in toate partile!
Cristina
34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
clauclau spune:
Neata randunici!
Luny, felicitari mamico pentru bebe Mateias! Sa aiba o viata frumoasa si fericita, iar tu mamico sa te refaci rapid si sa veniti reped acasa. Abia astept sa-mi povestesti experienta ta!
Eu nu am vesti prea bune. Razva a racit ingrozitor, cu febra, varsaturi, diaree si azi dimineata i-am facut bagajelul si l-am trimis la mamaie . Or sa mearga la doctor la pranz. Azi noapte, intre alaptaturi , faceam ture la Razvan in camera sa vad cum mai sta cu febra. Abia i-a cedat dupa nurofen si supozitor cu novocalmin.
Oricum, sunt ingrozitor de stresata sa nu ia micuta raceala si sa-mi faca febra. Are doar 3 saptamani ( implinite azi ) si inebunesc daca se imbolnaveste! Ieri Razvan a tot stat pe langa ea, caci el febra a facut azi noapte si habar n-aveam, se simtea bine. Sunt moarta de oboseala si peste o ora mergem cu Rebecca la masaj cu piciorusul. Si una peste alta, a facut si colici ...si mai mult plange. O vad cum se strange de burtica si mi se rupe sufletul. Nu stiu cat o ajuta sab simplex-ul pe care il dau, dar parca putin este mai bine dupa picaturi.
Mami, ce bine ca ai iesit la padure, ti-ai incarcat bateriile! Ieri am fost si noi putin in parc cu caruciorul si a fost placut!
Sovi, sa-ti fie de bine aranjamentul cu clinica Eva. SA dea DUmnezeu sa ai acolo o nastere de neuitat, in sensul bun fireste!
Naty, azi e o zi mare pentru tine! De asemenea iti urez sa fie o zi frumoasa si de neuitat, cea in care iti aduci printesa acasa, la cuibusorul ei.
Olgutz, Bubu, Zoze,

Imi pare rau ca nu mai stau sa nominalizez, am citit totul pe fuga si e un mare amalgam in capul meu, dar incerc sa revin mai in forta pe crenguta...Sa vedem si cand o sa reusesc asta!
VA pup pe toate fara exceptie si sa aveti o saptamana minunata!
Fetele care urmeaza sa nasca, va urez NASTERI RAPIDE , USOARE SI FRUMOASE! sI AMINTIRI DE NEUITAT!
Nu mai stiu cine intreba de zilele de spitalizare dupa cezariana. Depinde de la spital la spital. Eu la prima nastere am stat 5 zile, iar acum 4 zile. Deci, depinde de politica spitalului si bineinteles de starea sanatatii mamei si a bebeului!
Hai ca am scris total anapoda, fara nici-o ordine, v-am zis eu ca am un mare gol in cap...Am fugit la Rebecca, trebuie sa se trezeasca sa pape...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mami_papatot spune:
Neata randunici, o scrisorica mica si apoi fug ca ine mami sa facem curatenie...
deci cand ma zgaian eu ieri la spital, luny era deja cu bebe in brate! Sa fie sanatos bebe strumf si sa se faca mare si papacios! Iar tu luny, sa te refaci cat mai repede si usor!
cris, tare fain ca aveti curte si plantati floricele...e minunat sa stai la curte!
clau, multa sanatate LUi Razavanel si sa speram ca nu va fi nevoie de astefl de urari pt Rebecutza...si spor astzai la gim!
Bubu,
!
Ursuleato, perna e super! ca sa nu mai zic de pret!
Fug acus!
see you later aligator!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
mami_papatot spune:
si sa nu uit,
Bun Venit Acasa Iulia!
Doar 4 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+36 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
Teo2rina spune:
buna dimineata, fete dragi,ce liniste e aici!
Luny, Lyvy, felicitaaaaaari!!! sa fie bebeii sanatosi si voi sa aveti recuperare rapida!
CristinaGoji, multumim de urari pentru bebe. 
pupici pentru voi toate!
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
cory3maz spune:
Clauclau,
urata perioada asta prin care treci cu Razvanel si Rebecca!
Multa sanatate si recuperare rapida lui Razvanel!
Bafta cu Rebecca! Poate nu se prinde raceala de ea...poate anticorpii din laptic or sa fie eficienti si vigilenti!
De obicei crizele de colici incep cam de la trei saptamani...cica Sab Simplexul e si mai eficient daca e administrat intr-o doza mai mare decat cea prevazuta in prospect...in loc de 15 picaturi se dau 20...asa recomanda mai nou pediatrii...da' e bine sa ceri parerea pediatrului tau.
Iti tin pumnii sa rezisti acestei perioade nasoale! Sanatate puiutzilor tai!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
Nicoleta spune:
Salut.
Inca un bebe, Matei sa fii sanatos si fericit!
Clau, lasa ca trece, va fi bine si bebelina nu va raci!
Naty, mult succes cu venirea Iuliei acasa, sa se adapteze repede!
Pupici celorlalte mamici cu burtici si cu bebicii deja in brate!
Eu nu sunt inca in prenatal, poate mai stau si saptamana asta la serviciu. Daca stau acasa exista riscul sa nasc mai repede (ma apuca heirupeala!), asa ca de dimineata m-a luat sotul pe sus la serviciu, saptamana asta e destul de ocupat (nu ca nu ar avea timp sa vina la nastere, dar oricum e prea devreme!).
Sovi, deci te-ai hotarat pentru Brasov. Cu celulele stem ai renuntat?
Eu sambata am spalat hainute noi pentru bebe, dar si cateva (destule) de la Stefan. Ma gandeam sa nu le calc decat pe cele de exterior, sa nu arate sifonate. Eu am folosit Ariel si balsam sensitive si la Stefan, si nu a avut niciodata probleme cu pielea (ma gandesc si ca ii avem si cam cum ii obisnuim, mai putin situatiile in care sunt mai alergici...). Deci si de data asta la fel am facut, daca vad ca nu e chip sa "suporte", trecem la treburi mai hipoalergice.
Aseara am cumparat din Real un biberon de la Nuk (din pacate nu aveau cu sticla din sticla...). Am vrut sa cumparam si masuta de infasat de la un mgazin de copii, dar era ultima si era rupta... am amanat pe saptamana viitoare.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa.
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
sovietica spune:
Neatza!
Mussara, maine nasti?? Go Mussara! Hai cu curaj!
BB Iulian, iesi si rade la mami
Sa ai parte de o nastere usoara si de bb sanatos!
Ursulica, trezeste-te, ai intarziat la servici! ![]()
![]()
Zici ca va apucati de cumparaturi, cam asa si noi, da eu astept baby expo de peste 2 sapt.Chiar n-am luat nimic.
Livi, am admirat poze cu Iris, este o dulceeee!
Felicitari inca odata, mami si sa va bucurati impreuna si sa fiti sanatoase!
Imi pare rau pentru violarea de mai tarziu, de dupa echo, 
sa treaca repede!
Underqueen (Maria) la multi ani fericiti, tu, mami! 

Kya, care e faza cu spray-ul cu apa termala in spital??
Si eu mi-am luat seturi dinalea de 5 kilotzoi de la Metro ![]()
Strumf de Luny, bine ai venit pe lume! 
Traiasca Matei sanatos si voinic!
Felicitari mami Luny!

Clau, sanatate maxima la Razva! Bine ca are cine sa te ajute cu el.
Nicoleta, noi celule n-am vrut sa recoltam oricum. Bafta la cumparaturi!
Cris, la medlife am lasat portitza deschisa, de aceea m-am si dus la control acolo exact inainte sa plec la Bv, sa ma mai vada dr odata la ochi si sa ma asigure ca pot naste cu el. Bine ca a fost relaxat si vazandu-ma fara probleme, m-a mai chemat tocmai in sapt 39 la un test non-stress, si eu sper ca atunci sa fiu deja la Bv. Si da, cam acesta a fost motivul principal de am cautat alternativa, ca pana si cada aia cu apa pe care mi-a promis-o dr Predoi inainte de expulzie, a inceput sa imi spuna ca nu mi-o poate promite, ca de fapt este nu stiu ce in curs de amenajare. Altfel imi place mult de Don Predoi, poate chiar mai mult ca de dr Baiulescu de la Bv, si as fi nascut cu el cu toata increderea, si cine stie, poate chiar nasc, daca nu apuc sa ajung la Bv!
Spor la smotru si da-i cu pauze lungi si dese!
Nu stiu daca flotation tank e ok pt cardiaci, dar cred ca nenea Google iti poate zice. Si astmatici... nu vad de ce nu, dar cine stie... Oricum, e tare senzatia daca reusesti sa te relaxezi complet. Cu burtoi fiind, relaxarea n-a fost chiar ca atunci cand am mai fost odata inainte sa fiu gravi. Inventia e tare! Totusi cam scumpa dupa parerea mea pt o investitie la domiciliu.
Simo27, tu ziceai ca ai nascut la Eva, nu? o sa te mai intreb pe tine ce bagajel ai avut acolo
sau ce ai avut nevoie si nu aveai la tine...
Va multumesc ca v-ati bucurat pt mine despre aranjamentele sub-acvatice, si pentru simpatia trimisa la bunic de randunoi.
Bunicul are 90 de ani si doreste sa se duca, e lucid si demn si considera ca le-a trait, vazut si auzit pe toate in aceasta viatza. Ne miram cu totii ce bine a stiut sa isi ascunda durerile pana acum, de vreme ce a ajuns la spital intr-un moment in care au zis doctorii ca mai are atat de putin de trait. Asa ca intr-un fel, toata lumea e impacata, nu ne mai ramane decat sa ne rugam pentru pacea si mantuirea sufletului lui.
Mami zicea ca vrea detalii despre calatoria mea. Nu prea am detalii, ca nu am fost la clinica Eva. Am fost la control si imprietenit cu doctorul in oraselul in care locuieste el, in Victoria. Singurul neajuns a fost ca e cam haotic la cabinetul lui acolo, nu se fac programari si chiar daca am platit taxa de urgenta, tot am asteptat 2 ore jumate in buluceala la usa lui. O tanti cu care am schimbat 2 vorbe, m-a asigurat ca la clinica Eva e frumos :) (atata doar ca nu era loc de consultatii la Eva pe 2 luni de acum incolo, dar de nascut, acolo nasc) Precum ziceam mai sus, doctorul e ok, totusi nu e genul meu de bibilitor, dar in fine, nu tre sa il iau de barbat. Imi tre doar un stiutor care sa ma asiste la cada aia de nastere si care sa ia masuri competente in caz de urgenta. De dr Predoi imi place mai mult.
Ne-am cazat pt 2 nopti in zona, intr-un satuc de vacanta tare frumos si linistit numit Dejani, unde am stat 3 insi (cu sorutza preferata) la o vila cu numai 50 ron/noapte (pe camera-un fel de apartament cu 4 locuri).
sovi
34+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Raluk31 spune:
Netza,gagici!
La mine pare sa nu se concretizeze nimic deocamdata,contractiile sunt rare si neregulate.
Luny,felicitari,mamico!
Ce repede ai nascut!Sa-ti traiasca Matei si sa fie sanatos!
Naty,
pentru un nou inceput!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Nicoleta spune:
Noi capitol nou nu avem? 
Nicoleta
35+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)