Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 21
mstela spune:
Mneata randunici!Incropesc de un cap. nou,ca vad ca nu e nimeni pe aici!
Stela
34+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
rox_dox spune:
buna fetele mele...
felicitari luny

sa-ti traiasca printisorul...sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de noua viata impreuna.
mami..si nicola are o melodie "honey, honey"
clau, imi pare rau de situatia actuala la tine cu un bebe bolnavior si exilat...
fata sa-ti mai dam curaj si energie.
naty, te asteptam azi cu vesti despre sosirii printesicii acasa...BINE AI VENIT ACASA dragalasa noastra prima puiuta de randunica!
de la violeta nici o noutate deocamdata?
_
38+ cu
RADU
AMR 2 saptamani!!!
Pozele mele!
Kya spune:
randunici!
Deci a nascut Luny!!!
BRAVO LUNY DRAGA, FELICITARI MAMICO!!!
BUN VENIT PE LUME MATTY!!!

Sovi ma bucur pentru tine ca te-ai decis cu nasterea in apa! Sa fie alegerea intr-un ceas bun!
Cris ce randunica harnicutza esti tu!
eu muncesc de dimineata la balcon, la aranjatul plantelor, la aruncat inutilitati stranse pe acolo (chestia asta cu aruncatul si facutul loc este una din activitatile mele preferate, mai ales cand vad cum arata dupa, si mi se pare dintr-o data mai mult spatiu si mai aerisit!)
Si:
WELCOME HOME
IULIA!!!
Sa-ti mearga bine fetita dulce, sa cresti mare si frumoasa 
Kya
36+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 4
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Gata,randunici.Scuze intarzierea,dar foarte greu se incarca o pagina.
Poftiti la RAMURICA NOUA
Stela
34+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"