Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (128)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Mamaa, Luny, ce rapida ai fost! Felicitari! Bine ai venit Strumf-Matei!
Refacere rapida mamico!
Naty, imi dau seama ce emotii ai sa aduci printesa acasa! Asteptam pozici in patutul ei si sa intri sa ne povestesti!
Mai, cine mai trebuia sa nasca? Vio?? si mai cine?
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Ursuleata, cat ai dat pe pernuta? nu e mai ieftina pe net?
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:

WOW, LUNY! CE REPEDE AI NASCUT! FELICITARI, MAMICO, SA AI LAPTE IN TZITZI PENTRU BEBE MATEIAS! bINE AI VENIT BEBE MATEIAS, SA FII PAPACIOS SI DORMICIOS!
Sa te refaci rapid si sa ne dai detalii!
Naty, iti doresc succes cu printesica ta si s-aveti o viata in trei nemaipomenita!
Sovi, felicitari pentru nascarea in apa! Te-ai razgandit in privinta Medlife fiindca sunt conservatori in privinta pozitiei de nastere sau din alte motive?
Bubu, felicitari c-ai scapat de santier! Sa stapaniti sanatosi ce-ati facut!
Cory,
mamica organizata!
Papacios, ma bucur ca ti-a priit plimbarica!
multi si pentru randunicile nenominalizate.
Si eu m-am relaxat astazi, am bunginit pe langa randunoiul care a plantat niste crini si gladiole prin curte, pe urma am fost la Brico sa mai luam niste gazon si seminte de flori si apoi la Carrefour, de unde mi-am luat pompita de san manuala de la Nuk, sper sa fie buna, 2 bibe ieftinutze, pentru orice eventualitate, paturici absorbante, tamponele de san, termometru pentru baie si bebe si niste zdranganele ca sa-i distrag atentia. Maine il trimit pe randunoi in Sebastian dupa Garmastan, sper sa gaseasca...
Apoi am venit acasica si am facut un gratarel in curte. Iar de maine, cred c-o iau de la capat cu smotrul, de data asta la parter.
Cam atat!
Cristina
34+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
POZELE MELE
ursuleata spune:
Am luat-o de la o gagica cu 50 de ron. Fata ei dormea numai pe burta.
Asa ea e 90-100, nu stiu sigur.
Alina
34+
Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 4 SAPTAMANI si 3 zile!!!
bubu05 spune:
Aaa, bravo Ursulet, pai e bine! Chiar asa, si eu o sa-l pun pe bebe pe burtica si am o pernuta mica de spate de la Vlad cand o sa-l pun pe parti. dar imi place si mie mult pernuta asta!
Cris, multumesc mult! Ce frumos ca aveti gradina si plantati floricele! Crinii si gladiolele sunt super, ce frumos! Si ce smotru mai ai de facut, voi n-ati terminat?
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Doamneee, l-a apucat pe bb sughitul si face si niste tumbe in burta mea de n-am mai vazut pana acum! Sper sa-si dea cordonul jos ca sunt stresata!
Marti ma duc Tutunaru si peste o saptamana fac iar analizele de sange si de streptococ, sper sa numai fie urma de el ![]()
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mihutza11 spune:

first:
Bine ai venit pe lume bb MATEI!!! sa cresti mare, sanatos si papacios! Ei Luny in sfarsit ai rpins barza! Bv mamicule si recuperare rapida! 

LA MULTI ANI MARIA!!! multa sanatate si sa te bucuri de bebe Tudor! 

HAI VIO!!! 

HAI MUSSARA!!! 

HAI Raluk!!! 

Am vazut galusca mica numita Iris 
!
Midasmu Doamne ajuta sa mai stea bebe macar o saptamana!
Bv Bubu ca ati cam terminat cu renovatul!
I-auzi la Sovi ce hotomanca... Bravo!! sa fie intr-un ceas bun...abia astept sa ne povestesti experienta nasterii! 
Naty acomodare placuta cu bebe Iulia in locusorul ei... ce nebunie o sa fie maine acolo!

si restul stolului... ma duc sa mananc ca am o foame de lup!
Mihaela
39+ cu
Andra
AMR 1 saptamana cel mult!
Pozici
Bebitza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
ccris_ccris spune:
Bubu, mi-a luat o saptamana etajul, mai imi ia o saptamana, cred, parterul. Nu sunt multe camere, dar ma misc incet, iar maica-mea vine si ma ajuta si ea cand poate. La etaj a fost mai mult ca acolo am si cartile asezate prin trei locuri si a trebuit sa le scutur si sa le reasez, plus geamuri de sters. Am facut curat si in dulapuri, sifonier, am luat in fiecare camera totul la rand. Joi n-am mai facut nimic fiindca am fost la Medlife de la ora 13.00, pe urma la soacra-mea la spital si uite asa, trece timpul. Dar le termin eu incetisor, ca n-am nici o graba.
Mai am de calcat si rufele noastre, ca le-am tot lasat si s-au strans o gramada. In week-end n-am facut nimic in casa, am facut in curte cu randunoiul. Da, e frumos la curte cand e vremea frumoasa, de primavara pana toamna tarziu, tot ai de facut cate ceva.
Cristina
34+
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Doamne ajuta sa fi scapat de streptococ, sunt curioasa ce-ti iese la analize. Mie imi recolteaza Mendez peste 2 saptamani cand ma duc la el.
Cristina
34+
POZELE MELE
bubu05 spune:
Mihutza, multumesc, pupicei!
Cris, doamne ajuta sa iasa bine la analize! Spor la treaba, incetisor. E nasol cand nu te ajuta nimeni, sa termini mai repede...
Eu ma duc la nani, noapte buna!
Oana
34+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze