casnicutze sexxy (166)
Raspunsuri - Pagina 9
Liana30 spune:

![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
fetele, sar'mina de sfaturi. am incercat aproape de toate: fulgi, kiwi, gref, miere maninca cu unt
Mierea pap-o dimineata pe stomacul gol,fara unt.
In loc de cafea iti recomand Orzo,e orz prajit,il gasesti la magazinele naturiste.Are un gust ciudatel,dar te obisnuiesti.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
Ufff, mi-am propus de atitea ori sa citesc si sa scriu la 2-3 subiecte de pe forum. Dar mereu imi bag nasul unde nu trebuie, citesc si apoi pling si pling si pling... trist dar din nou am plins... 
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=117640
astea sint cu adevarat probleme adevarate si probabil fara rezolvare...
trist si totodata dureros ...

monica-elizabet spune:
Cornetti in afara de faptul ca s-au cascat si a iesit nitel crema de cioco in ele sunt dementiale ![]()
multumesc fetelor de reteta(miha si Danelutza) 
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ufff, mi-am propus de atitea ori sa citesc si sa scriu la 2-3 subiecte de pe forum. Dar mereu imi bag nasul unde nu trebuie, citesc si apoi pling si pling si pling... trist dar din nou am plins...
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=117640
astea sint cu adevarat probleme adevarate si probabil fara rezolvare...trist si totodata dureros ...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Danelutza spune:
Monica arata foarte bine cornuletele, cred ca sint si delicioase 
Cuscra tu ce briose ai facut, cu ciocolata ?!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Cornetti in afara de faptul ca s-au cascat si a iesit nitel crema de cioco in ele sunt dementiale
multumesc fetelor de reteta(miha si Danelutza)
La fel am patit si eu...mi-a iesit aluatul cam tare.Atunci pe loc au fost bune,dar a doua zi mi-au mai trebuit niste dinti.
Eu azi am facut briose. Cu Mars de data asta.
mariussimiuc spune:
Cuscra,ai vazut ce repede ti-am raspuns!
Detectiveaso! 
monica-elizabet spune:
off...Doamne...acum mi-e si rusine...tu postasesi o veste trista 
si eu am aparut cu coarnele mele 
imi cer scuze...Doamne...nu o cunosc pe Olguta dar sper din tot sufletul atat ea cat toti oamenii si copilashii bolnaviori de aceasta boala crunta si alte boli grele sa aibe o shansa de vindecare
multumesc pentru aprecieri 
Miha, coca pana la urma a crescut f frumos(cred ca mi s-a parut mie ca este tare dar m-ama uitat apoi la poza de pe culinar si am vazut ca avea aceeasi consistenta) si acum sunt super pufoase(sper sa fie asa si maine...) asta daca mai apuca ziua de maine
(eu am exagerat cu crema sincera sa fiu..am facut cantitate dubla de crema)
si am si pus-o pe toata
de-aia cred ca a iesit
nu am pus delok sare caci nu scria in reteta...nu stiam daca sa pun sau nu(ciudat ca eu pun la orice cocaraie) si in loc de drojdie proaspata am pus din aia uscata...cu siguranta am sa le repet caci deja am primit aceasta intrebare...cand le mai faci???
dar am sa le rulez un pic mai strans si crema am sa pun doar in mijloc si mai mult pe baza(asa cum era de fapt mentionat in reteta)
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
Duamnelor pe unde ati fugit in seara asta?
pe toate somn usor
eu ma duc sa duc copilashii la
si apoi ma pun in pat la un filmulet
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post