casnicutze sexxy (166)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dar poftiti doamnelor, va rog, indrazniti...
Desteptareaaaaaaaaaaaaaaaa... !
Eu deja am terminat de demolat o camera, s-a trezit soter pe la 5.30 sa bea cafea , asa ca m-am trezit si eu, am mai lenevit in pat, dupa care m-am ridicat si m-am apucat de treburi, am profitat ca doarme giza si nu-i printre picioarele mele.
Am uitat sa va povestesc, duminica am fost la cumparaturi. Isabella se uita la toate masinile si-mi arata care-i place. La un moment dat o intreb "Isabella, vrei sa cumpere tati o masina, sa mergem doar noi doua la plimbare ?" Ea nu mi-a raspuns nimic, eu tot insistam "da" sau "nu", la care domnisoara dupa 3-4 minute de tacere totala, imi zimbeste si spune "avion", deci avion sa ne cumpere tati . De cind am fost in tara anul trecut, e innebunita, vrea cu avionul.
Asta noapte pe la ora unu rideam singura, aud ca ma striga "mami, mami, caduta", cind intru, cazuse din pat, noroc ca are un ursoi mare linga pat si a cazut pe moale. a vrut apa, a vrut sa faca pipi, apoi a luat pantera in brate si a adormit. Inca mai doarme
Dispar sa mai fac cite ceva, ca se trezeste odrasla si iesim la plimbare ca prea-i frumos, cald si soare
Va tuc dulce

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Termin si eu "cafeaua" si ies la plimbare cu puiutii mei.
Robert e un pic mucos. Si tare iubaret de dimineata.

Cuscra,deci avion vrea? Bine ca-l vrea de la taica-su si nu de la barbata-su. Ma puneai la cheltuiala acu.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!eu sunt internata iar, tot tensiunea...vin acasa in fiecare zi sa mai imi iau cate ceva si plec iar....mi-e dor de voi!!Va puppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

adicatelea ce vrei sa zici miho...ca la noi gaseste doar "gogoshi" de/cu umplutura ?
pfiu bine ca nu citeste si cuscra-mea pe-aici ca altfel

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Sa crezi tu ca nu citesc...
Va citesc din scoarta in scoarta dar n-am tiiiiiimp
Va pe toateeeee dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
si noi suntem in zona, treziti ca de obicei la ora 7 baietii la servici si noi fetele pe-aici pe-acasa...am gatit, am facut ordine si acum...fiecare cu treaba ei ruxi la dumbo si eu cu voi
miha, sanatate lui robertzel sa nu-i dea mucisorii si amirei
danelutzo noroc cu ursulica
georgico, de cealalta cuscra era vorba...da e bine ca aparusi
Liana si ce faci in zona?
doina si noua ne e dor de voi si sanatate
restul d-nelor si d-relor pe unde sunteti? pe toate sa aveti o zi buna

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75
Sa crezi tu ca nu citesc...
Va citesc din scoarta in scoarta dar n-am tiiiiiimp
Va pe toateeeee dulce

Ce treaba ai cu mine madam? Tu esti soacra lu' Alex,nu? Robert merge la gogoasa lu' Ruxi mey...
Dar e bine ca ai aparut.Musteata ce face?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Uitai sa spui...ca merge la Ruxi,dar p-aia vine Isabella si-l ia cu avionul acasa. De urechi,bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor... bucatareselor... aratati.-mi si mie unde e reteta cu oo in gelatina , ca poate confectionez si eu neste oua pentru duminica

Cuscra intii sa-si ia carnet de pilot

Monica cum au fost cornuletele astazi, tot pufoase ?

Doina sanatate multa

Georgico doar daca vezi ca se pomeneste cuvintul cuscra, apari si tu, aiii ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

monicooo stau pe iarba
doina multa sanatateee
uitai sa va spui ca vorbii cu doina si imi zisa sa va spui ca ii e tare dor de voi si ca va pupa pe toateeeee,,,dhhh batranetea mama
va pup pe toateeee
pe georgi nuca n'are timp

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput