Timisoara, Impreuna ! ( 91 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai Poli? da de ce?

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

BRAVOOO POLIII---TADA-TADADADA,BRAVOOOO POLIII!!!!!!!!!

POLI2-0ARAD

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Mai, se pare ca ati obosit de la meci si v-ati culcat .Atunci si eu merg la nani si va spun noapte buna .
De fapt ma duc sa vad un film ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

ia ghiciti de ce rad eu...
sa vad care se prinde?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

LORE ai trecut si tu pe Poli,parca erai cu Craiova ,avem echipa,avem valoare .
Somn usor timisoara,vad ca nu mai aveti chef de party azi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

no idea,tell us,tell us,pls,hai sa radem si noi.
Hai ca mie mi-au venit caprele,uite schimb steagul.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

www.onetruemedia.com/shared?p=4bf033b6a71fda03f8a6fa&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Timisoara

1000 de ganduri

Mergi la inceput

TE-AI MUTAT SI TU DORIS.????...mai dar exotic rau de tot

Mergi la inceput

Eu o sa tin toata viata cu CRAIOVA ....o iubire alb-albastra..
Asta cu hai Poli a fost asa din respect pentru voi ,respect pentru Timisoara si din iubire pentru Vio care era polist

Mergi la inceput
Mergi la inceput