Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
slimatei spune:
quote:petro tu treci pe ai ci numai daca esti cautata vad...
Originally posted by pet.cost2005quote:
Originally posted by adinag
Petro, unde esti?
Iata-ma-s !!!
Da' pe la Milano (sau imprejurimi) vii??
Ma pregatesc sa ies cu Silviuta la plimbare ... e asa soare si frumos !!!
Petronela si Silvia
apropo cum merge treaba singurica ..te descurci bine nu-i asa?
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
Nasterea unei stele...numita Stefania!
Sorina7 spune:
Buna fetelor,
ma primiti si pe mine ?
eu va cunosc pe toate, va citesc de 9 luni + 3 1/2 luni, dar nu am scris pana acum. In timpul sarcinii imi era frica si de umbra mea, pentru ca tare mult am dorit-o si am avut si probleme, asa ca numaram saptamanile. Daca vreti povestea mea, de veche aspiranta optimista, o gasiti aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113823&whichpage=9
pe langa asta, mai sunt si decan de varsta pe aici, am implinit 40 de ani. E normal din moment ce am si un baiat frumos de 18 ani. Dar acum mi-am luat inima in dinti si scriu si eu, pentru ca as vrea sa pun intrebari si sa primesc raspunsuri, daca sunteti de acord si voi.
deci cu ajutorul lui Dumnezeu am si eu o fetitza dragalasa foc, Andreea Ana Maria, nascuta pe 29.11.2007, prin cezariana, Apgar 10, de 3.540 kg. Se pare ca in aceeasi zi cu Mateiul lui Roxxy
Ea se inscrie in randul fotomodelelor care nu vor sa manance mult, la fel ca fetitza lui Sheri si a lui Ramonella.
Asta era si un motiv pentru care nu am scris pana acum, citeam aici si vedeam ce mult papa copilasii vostri, ce mult au pus in greutate si pe langa depresia postpartum a mai intervenit si stresul ca nu mananca, am fost foarte afectata. Dar vazand ca mai sunt si altele in situatia mea m-am mai linistit, mai ales ca pediatra zice ca e totul ok.
acum am inceput diversificarea, cu cereale orez cu morcov de vreo 2 sapt., cu marut si branzica si supa de morcov cu patrunjel si ceapa. Vreau sa o intreb pe bb daca Iasmi a papat branzica si daca ii place, ca a mea nu a papat azi marul, probabil pentru ca am marit portia de branzica.
va pup pe toate si pe bebeii vostri, sa creasca mari !
adra_bell spune:
Sorina si Andreea Ana Maria bine ati venit! Lasa fata sa creasca in ritmul ei, ce daca nu e la categoria grea? Important e sa fie in grafic si sanatoasa.
Am fost si noi ladoctor, legat de tusea Evei, care a cam inceput sa se inteteasca. Cica ar avea un usor rosu in gat si cam atat. In nici un caz nu putem face vaccinul acum, dar imi place ca doctorita asta nu s-a mai repezit cu antibioticul pe noi. In rest e bine, creste in ritm accelerat ca si pana acum, adica 8.300 si 65 cm. La plimbarea nu prea mai doarme, casca ochii pe strada si rezista maxim o ora jumatate, dupa care se pune pe plans si trebuie plimbata in brate.
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
Sorina7 spune:
Multumesc Adra de primire ! nu prea e nici in grafic, a luat in prima luna 500 gr, in luna a doua 680 gr si in luna a treia 650 gr. I-am dat siropele de tot felul, acum mananca mai bine, dar tot nu vrea sa recupereze. Ma bucur insa ca in fiecare saptamana creste in greutate, chiar daca odata mai mult si apoi mai putin. E vesela si voioasa si asta inseamna ca e sanatoasa.
sanatate Evei, sa ii treaca repede raceala.
ggaby spune:
Bine ai venit Sorina nu-ti fa griji pt fata nici al meu David nu e un gigant(3luni 6kg),cu siguranta vor recupera ei mai tarziu.Sanatate si Doamne ajuta!
Sorina7 spune:
Gaby, multumesc ! sper sa recupereze, de aceea am inceput si diversificarea, la sfatul unul al treilea pediatru, ca tot intreb si intreb. El zicea ca probabil nu e incantata de lapte si sa trecem pe mancare, ca e mai bine.Am alaptat-o 2 luni si apoi am trecut pe Milumil, cu toate ca mai aveam lapte, in ideea ca laptele meu nu e bun si de aia nu creste...se pare ca nu avea nici o vina laptele meu. Pupici lui David !
creem spune:
Bine ai venit , Sorina! In nici un caz nu era de vina lapticul tau! Pacat ca ai renuntat! Dar va creste bine si cu formula. Fetita mea face nazuri de la 2 luni, insa m-am incpatanat sa ii dau in continuare san, cu plans, papat putin etc. Nici acum nu papa mai mult, daca ne-ai citit ai vazut ca si noi avem probleme cu papatul. IAr in greutate...jale! Cu diversificarea a mers mai bine? Papa mancarica? Ca si eu am primit sfat de la dr. sa incep diversificarea pentru ca nu mai papa lapticul lu mami.
Pupicei la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
ellis spune:
BINE AI VENIT, SORINA!
BB, cu ce i-ai dat Iasminei para? mixezi numai para si o dai asa, fara sa o faci mai putin consistenta cu suculet? ca noi primim sfaturi de ne incurcam in ele!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Sorina7 spune:
Creem, Ellis, multumesc si bine v-am gasit !
Ecaterina (ce nume frumos), momentan pot sa zic doar ca supa cu morcov pasirat si un pic de patrunjel, la care adaug o jumatate de masura de cereale de orez cu morcov o mananca binisor (cam vreo 80-90 ml), dar in schimb marul cu branza mai putin, nu prea ii place, poate din cauza ca am marit branza. Le fac curgatoare, ca m-a speriat pediatrul a zis ca la varsta asta totul trebuie sa curga, ca altfel nu stiu ce cu intestinul. Urmeaza la indicatia lui sa ii bag carnita de pui, dar fiarta separat, nu in supa ei, si o jumatate de lingurita la inceput.
voi ce cereale dati ? eu vreau sa mai schimb. am incercat cu Milupa banane dar miroase groaznic, face laptele cenusiu si nu ii place deloc. Ma tenteaza de la Humana gris fara gluten cu vanilie, a incercat careva ? banuiesc ca nu e problema, ca laptele imi este Milumil, ca doar si orezu cu morcov e de la Nestle. E drept ce asta se facea cu lapte iar cel de la Humana are lapte incorporat, dar o masura nu cred sa fie problema.
mai am Milupa orez porumb mar si morcov, dar parca e prea mult morcov deja. Oricum eu caut doar cerealele care au scris pe ele ca se dau peste 4 luni, ca ma tenteaza si altele, dar sunt peste 6 luni.
lixa spune:
Sorina si bebe Andreea Ana-Maria, liitlebig si bebe Simion, SufletDeInger si bebe alexiss, bine ati venit!
Eu iarasi a trebuit sa recuperez, ca nici weekendu asta nu am prea stat pe acasa, am tot fost in vizite. Asa ca raspund si la intrebari mai vechi:
geo_ionita, intrebai de imbracatul bebeului. Eu il imbrac pe Catalin cam cum sunt si eu imbracatan (ca nr si grosime de hainute), cel mult cu un strat de haine in plus. O singura pereche de pantaloni ii las daca sunt peste 19-20 grade. Azi, spre exemplu, a avut salopeta si body + o geaca mai de dimineata si spre seara, cand a intrat soarele in nori. Imi pare rau sa aud ca bebe tau nu se simte bine . Si eu stiu ca metroclorpramidul are efecte secundarde urate la copii si se da numai ca ultima solutie si sub supraveghere medicala. Diagnosticul de reflex gastro-esofagian se poate pune sigur numai dupa o ecografie (e vorba de o valva intre stomac si esofag care nu se inchide bine). Asta cel putin mi-a explicat pediatrul... Ma gandesc ca cel mai bine sa ceri si o a doua opinie, poate de la un doctor cu experienta de spital... parerea mea
Amy, offff, tot n-ai scapat de vomitat. Chiar credeam ca s-a rezolvat dupa cereale . Cum mai e? Ati mai fost la doctor?
popbianca, sa ne spui cum a fost in Ungaria cu bebe
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze botez