Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

miria, sarcina usoara, fara stres!

pupam o iris pe role...la cat mai putine cazaturi!...nu mai zic ce par frumos are...

paxelino
, fi-ta e o dulceatza mey, sa va fie de bine turta...dar...sunt total impotriva faptului ca Silviu a primit (chiar si cu imprumut) un pistol (adevarat sau ba)....ai mey...zau asa...

onitza, vreau sa vad si eu thomasul pictat...cand terminati vreau poze cu detalii...
pai nu va puserati parchet de curand, acu va mutati?
sanatate iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Ioana, bafta la doctor, nu-i deloc bine ce povestesti. Il inteleg pe Mihai dar uite ca si tie organismul iti da semne ca imbatraneste. Dar 1 an nu-i capat de tara, zic eu care am ajuns la capatul rabdarilor. Dar oricum am da-o intr-adevar va fi minim 4 ani diferenta ceea ce nu-i deloc putin.

ce vorbesti tu acolosha, soro?
cum ca ii imbatraneste organismul fetii la nici 25 de ani...of doamne mey otilico...
acu, daca o fi un chist sau ba, nu stiu!, dar nu vad legatura intre chist si imbatranire, zau asa...
cred ca juma din pretenele mele au chist pe ovare, si zau ca anu au toate peste 30...
otilico, si care ar fi problema ca diferenta de varsta intre copii ar fi si de 10 ani?
zau ca eu, personal, nu vad nici o problema in asta...
desigur ca idealu e sa-i faci cat mai repede, ca ...cresc amandoi, scapi, ii faci cat esti mai tanar dar daca nu se poa?! nu tre sa ne comparam mereu una cu alta, mey...fiecare dintre noi avem alta situatie, alte probleme de sanatate, alte conditii materiale, alta varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gatra am reusit sa citesc din urma si am vazut si poze cu domnisoare frumoase : iris cocheta si superba ca de obicei si deliutza dragutza-viitoare doctoritza

miki iti sta super noua frizura...mi-am amintit de tineretile mele cand in ultimii 2 ani de facultate aveam si eu ceva asemanator. ca te intinereste deja ti s-a spus asa ca...mey dar ce idee buna mi-ai dat cu "bulina rosie". chiar ma gandeam ca ar cam trebui sa le interzic unele programe (nu ca s-ar uita ei si la altceva in afara de cars, popeye, scooby si mai stiu eu ce dvd-uri mai au), dar e bine ca se obisnuiesc asa de mici iar cand mai cresc nu mai trebuie sa duc munca de lamurire cu ei

cu varicela noi stam "bine". multumim pt. urarile de sanatate. nu a facut febra si nua re f.multe bubitze, dar e clar ca o deranjeaza. nu stiu daca si din cauza asta e asa nervoasa dar in week-end acum m-a scos din sarite rau de tot. e parca tot mai nesuferita cand vrea. alteori e o pisicuitza dragutza si intelegatoare. eu o cert ea imi intoarce spatele si-mi spune ca sunt rea si s-a suparat pe mine. totul trebuie facut doar cum vrea ea, pe tudor deja il necajeste si-l exploateaza...nu zic ca nu poate fi si dragutza dart accesele ei de rautate ma blocheaza pur si simplu. insa dupa ce o cert sta imbufnata in coltul ei apoi vine cu cea mai draguta fetishoara posibila si-mi cere iertare, imi spune ca ma iubeste si pe mine si pe "fratiorul ei"...nu stiu cum sa mai procedez, o necajeste si pe mama uneori. ieri i-a spus ca n-i place de ea ca e batrana . am crezut ca o mananc nu alta. sincer am ridicat mana si apoi am coborat-o neputincioasa. dupa cateva secunde de..."reflexie" ...habar nu am ce s-a petrecut in capshorul ei, a zis ca a glumit si o iubeste pe bunica ei. la gradinita are cam aceeasi atitudine: jucariile ei sunt doar ale ei, daca-i face educatoarea vreo observatie se imbufneaza si nu mai vorbeste cu nimeni...de unde are fumurile astea habar nu am...ca sa nu mai vorbim de partea cu imbracatul, ca doar cu ce vrea ea trebuie imbracata. cu mine nu-i merge dar o cam necajeste pe mama cu fitzele astea si ....sincer ma enerveaza...oare o sa-i treaca sau asa va fi mereu?????

aaaaa si tudor inca nu are bubitze!!!! e oare posibil sa nu faca deloc?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hi, hi Fulgule, te-am suparat si ai iesit la atac . Eu n-am vrut sa sperii fata dar mai demult se vaita de dureri de ovare iar acum de sangerari. Nu m-am gandit neaparat la un chist dar m-am gandit ca-i bine ca merge la doctor. Nu ma certa ca am spus ca "imbatranim" ca nu am spus cu rautate, de fapt ideea era sa nu treaca anii intre doua controale la doctor ca nu suntem nici noi de fier.
Cat despre diferenta de varsta, mie personal imi pare rau ca am depasit diferenta de 1,5-2,5 ani cand copii cresc impreuna. Dar exact ce spui si tu fiecare are alta situatie, si materiala si fizica si uneori oricat ne-am dori tot nu se poate. Iar eu una nici acum nu am situatie prea roz, dar de schimbat ceva probabil se va schimba in cativa ani in cazul meu si nu mai am rabdare sa astept, de asta ii spuneam ca la ei este vorba doar de un an. Iar la ritmul in care ma mobilizez eu, daca voi avea vreodasta bb3 probabil va fi la o diferenta de 10 ani de Ana.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
onitza, pai apucati-va de bb2 ca sa aveti o motivatie puternica sa va mutati din ap
fulguleatzo...bravo...imi place cum gandesti chiar asa ce conteaza daca-i diferentza de 10 ani...sanatosi sa fie copilashii
roserbina si ma bucur ca mihnea a scapat de raceala
adriana, tot ce se poate sa nu ia si tudor varicela dar poate la el abia a inceput perioada de incubatie...cine stie... gemenushilor
paxelina, sa va fie de bine petrecerea, tare frumoase poze... lui silviu si d-rei dr
miki, scumpicel...dar a meritat sa dai banutii
oti si multumim pentru aprecieri...te cinstesc...caci esti printre singurii care zici ca seamana cu mine si nu cu tati
lui alex ii place tare mult la scoala, este mai greu decat in ro dar el se descurca...zilele trecute au avut dictare cu cuvinte(asta dupa numai 10 zile de scoala) ma felicit ca l-am mutat la incepatori caci altfel cine stie ce test avea la avansati
cu limba se descurca f bine, d-na a spus ca nu se simte nici o diferentza intre el si un brazilian dimpotriva ca este cel mai atent si mai rapid in raspunsuri atunci cand le da exercitii orale in clasa(cu sinonime sau matematica, etc) va dati seama ce m-am umflat eu in pene cand zicea d-na asta... (dar pentru ca ea il lauda in prezenta lui ceea ce nu mi s-a parut chiar ok) i-am zis lui alex ca nu a inteles el bine ca este multumita de el dar nu ca e cel mai bun din clasa ca sa nu se lase pe tanjeala
va pe toate sa aveti o saptamana minunata

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

monica . m-am gandit si eu ca poate nu face. bianca a avut (cica) si rubeola inainte dea a implini 1 an...spun "cica" pt. ca la vremea aceea doctora lor mi-a zis ca la copil asa mic e f.greu sa pui diagnosticul de rubeola...anyway, tudor nu afacut nimik atunci...poate nici acum. asa a fost de dragut ieri, eu il tot verificam sa vad daca nu i-au iesit bubitze si ma intreaba:"mami dar noi cand mai mergem la gradinita, dupa ce imi apar si mie bubitele de varicela?"
aaaa si sa va zic cu ce ma confrunt eu: bianca ma tot intreaba de ceva vreme: "mami imi cumperi si mie un bebelas ca sa am grija de el?" si nu se refera la papusi . i-am spus ca bebelasii nu se cumpara. "cum nu se cumpara? da' nu ai bani" aaaaaa...zic eu....pai bebelusii nu se gasesc in magazine. "dar unde? ca si noi am fost bebelusi. da de ce acum nu mai suntem bebelusi. da' vreau un bebelus!" no, eu habar n-am ce sa le zic. am incercat timid varianta cu barza dar nu am vrut sa dezvolt ca sa nu induc cupiii in eroare. saracuta de ea s-a cam speriat cand i-am zis cam prea categoric ca noi nu mai putem avea un bebelus . voi nu aveti probleme dintr-astea?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

...no ca-s asa doar m-am uitat la fotografii.
o sarbatorita si-un fratior pe masura.
si-o Iris frumoasa foc.Îi admiram parul cat de frumos si lung este...parca ieri erai tare suparata c-ai tuns-o si uite ce i-a crescut
Ioana, ce sa fac si eu...mai pierd si noptileDin cand in cand simti nevoia sa evadezi si cum Mihai e mereu plecat, cand e acasa mai evadam, noaptea ca ziua e pentru Diana.Noroc cu mama ca am ce face cu ea.
Otilia, ieri cand am postat, dupa ce recuperasem, zau ca la tine ma gandeam...ai scris de discoteca...În discoteca n-am mai fost de multiiii ani dar asa cate o iesire, vb ta nu strica, ci iti incarca bateriile.
Monica, ai si de ce sa te umfli in pene Ma bucur ca se descurca scolarul

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Adriana, greu este cand apar intrebarile acestea.
Am avut acu' vreo 3 saptamani, cred, o a doua perioada a "de ce-ului"...nu-ti spun ce intrebari:de ce este pamant?de ce este zi? de ce vine noaptea?(ne-am jucat cu doua mingi si cu lanterna.Pe o minge am desenat o fata-era pamantul si cealata soarele si uite asa ajungea pamantul in fata soarelui si i se lumina fata si cand ajungea "cu spatele la soare" era noapte...ceva, ceva a priceput) dar una din intrebari m-a lasat un pic "in aer" ..."de ce ale Clistina(o prietena) bebe in bultica?"...i-am povestit ca s-a rugat la Doamne-Doamne sa aiba si ea copii si atunci a inceput sa cresca un bebe in burtica ei, iar curand v-a merge la spital si nenea doctor il va scoate de acolo.Bine ca n-a mai intrebat cum a ajuns bebe in burtica sau cum il scoate doctorul ca zau de stiam ce sa-i mai zic.Eu nu i-am povestit despre barza.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare!
Traiesc,sunt bine....dar nu am mai avut cum sa intru..dar am reusit sa citesc cate ceva..
Miria,felicitari!..sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara,un BBlus sanatos,frumos si norocos
Paxela,imi place Delia tunsulici
Dana,Iris e frumoasa..ca de obicedi.Si ce par lung are!
Onitza,bafta la medic!
Ad_rianna,insanatosire grabnica...
Try,parca tu intrebai de Simona....pai si ea si Laura sunt..baieti amandoua.|Simona a pierdut dopula cum 1 sapt(cam asa..) si e consemnata la pat,mai trebuie sa stea min.2 saptamani BB la caldura..
Noi suntem bine,Mariuca are joi lectie deschisa..prima din viata de 'student',am emotii..
de miercuri cred ca merg la munca,deci ne vom auzi zilnic
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?http://community.webshots.com/album/562311868ECbiFNz=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

andreap, ma bucur ca sunteti bine bafta la lectia deschisa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput