Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 9
try spune:
Ca iarasi vin si zic aici : Miki, barbatu’ ala al tau stie ce are el la usa? Ptiii m-ai dat gata cu tunsoarea ta, fotomodel scrie pe tine. Si nici urma de rid la ochi, fatuca asta (ca femeie nu esti) ma face chiar invidioasa (nu ca as avea vreo pretentie la vreun loc in clasament aproape de tine, ci doar asa... ca femeie). Si daca e sa pun la socoteala si doua “bucati” reusite, cre’ ca barbate-tu ar trebui sa fie toata viatza-n genunchi in fatza ta si sa-ti zica numa’ sarumana.
Frumos v-ati mai skiat voi acolo, iar Yannis dom’le declar aici sus si tare: e bebelusul perfect. Bun de pus in reviste nu alta. Rade cu-o pofta si doarme cu si mai multa pofta.
Miriutza, esti de coma. Sa vezi ce limbarita o sa aiba si bebe daca te tine asa toata sarcina. Da, e ok sa ai greturi si de acum. Iti dam dreptul asta. Io ca veterana in domeniu greturilor si cu ceva medalii de onoare pe de-asupra, iti dau voie sa ai greturi de-acum.
Bravo Cici, ma bucur ca alexia s-a integrat asa repede, dar de fapt era si de asteptat caci ea e obisnuita cu colectivitatea.
quote:
Parca mi-a mai crescut burta un pic!
Ai fost mortala la faza asta. Am ras cu lacrimi.
Oricum, daca iei gripa sau raceala nu patza nic bebeul, ce bazaconii au mai ajuns si-astia sa spuna, baga gravidele in sperieti, pe bune. Si apoi vin si-ti pretind sa mai fii relaxata, calma si sa te bucuri de sarcina? Mama lor de medici…
Onizto, pupam pe paulica hawaii-anul. Aaa, ca mi-adusei aminte, pai frumos mey sa ne arati buzunarele lui barbate-tu ?
Pupam irisuca dulce, mai are o fatza de povesti fi-ta, nu alta. Iar toaletele ma lasa masca, e ca-n reviste, are stil de copilitza de vitza nobila fi-ta.
Uite mai aici ce gurita dulce. De nerefuzat. M-a uimit, toata lumea a fost calare pe ea sambata. Am vazut zeci de invitat isi toti erau numai calare pe ea. Deh... ce insemana sa fii printesa… Sa-i fie de bine turta. Iar acum tunsa zici ca e un Silviu in varianta ma igrasuta
Miki, fetita aia pun pariu ca nu stie sa citeasca pe litere. I-au fost constant aratate cartonase cu acle expresii si ea a invatat ca la aglomerarea aia de litere ii spune Nice to meet you. Asa cu mla o poza uc un iepuras ii spuen ca e iepuras. Ea fotografiaza cuvintele, nu citeste. Ceea ce nu mi se pare ceva extraordinar. Orice copil cu o inteligenta medie cred ca ar putea face asta daca ar vorbi la varsta repectiva si daca i s-ar oferi astfel de preocupari. Diferenta fatza de alti copii e ca fetita a are o atractie spre litere si asta le-a permis parintilor sa exerseze cu ea caci de regula copii nu manifesta predilectie spre litere atat de devreme.
Mey monica, de ce nu lasi copilul sa se bucure de statutul cel mai bun in clasa? Lasa-l sa se bucure de eforturile lui de a fi invatat cat altii doi la un loc, asta-i va aduce incredere in fortele proprii, va stii ca poate si atunci cand situatia o va cere, va stii cai capabil sa faca fatza. Spune-i ca-i cel mai bun la mate si la dictare, nu ca e cel mai bun la toate. Dar lasa-l sa savureze si el victoria ca doar e meritul lui pana la urma, nu?
Adrianna, pupam Biencutza curioasa, fi-miu nu are nelinisti de-astea metafizice. El e mai indiferent la treburi de-astea, ori poate nu spune multe pe cat gandeste… dar... e baiat, mai mult cu fotbalul si mai putin cu cartea...
Ochi verzi, bravo, se vede stofa de pedagog din tine. Foarte interesanta explicatia cu pamantul si soarele. Cand o ajunge si fi-miu sa ma-ntrebe de-astea (daca n-oi imbatrani intre timp ) o pun in aplicare caci e tare inspirata.
La noi racelala, sau ce-o fi, asta prelungita si-a facut simtita prezenta. Alex acum e pe antibiotic ca se auzea o suieratura usoara la plamani cand am fost cu el la dr. dupa ce mi-a facut febra mare intr-o noapte. Mai precis, vineri. Tac-su, m-a luat ca de ce il duc la piscina ca tuseste etc. Iar eu ii dau cu n-are nimic copilu', una alta, ca mititelul tot drumul pe-afara mi-a vorbit numa' de piscina si de 2 zile numa' de piscina imi vorbea si cum sa nu duc eu copilul la piscina. Dupa o ora si-un sfert de stat la piscina, cand am iesit afara mi-a plans ca un copil mic neconsolat ca deja mergem acasa. Iar noaptea mi-a facut febra. De fapt s-a trezit dintr-un vis urat plangand si cand am pus mana pe el ardea ca fierul de calcat. I-am dat tempra, dar nu i-am luat temp. ca daca mai aflam si ce temp are cre' ca ma declara barbate-miu iresponsabila. Mi-am facut mea culpa-n gandul meu, dar mititelul era asa de fericit ca a mers iar la piscina cum nu va imaginati (ce sa zic si io dupa ce-am facut-o lata). Acuma nu stiu daca mersul la piscina chiar a fost picatura care-a umplut paharul sau el ar fi facut oricum febra chair de statea acasa. Pt ca de vineri noaptea in fiecare noapte imi face febra. Face si ziua, dar mai putin si mai rar. Si de atunci in fiecare noapte are cosmaruri si se trezeste plangand. Si a trebuit ori sa-l iau cu noi in pat, ori sa merg eu sa dorm cu el. Doamne, nu-i nimic mai frumos decat sa te tina puiul de gat cand adoarme. Cat l-am luat la noi in pat a fost frumos doar pt scurt timp ca dupa ce incepea tati sa sforaie, mai dormi daca mai poti, alex tresarea la fiecare sforaitura de-a lui si in final trebuia sa plec cu el dincolo. Nici nu stiu ce-o sa facem in vacanta doau sapt. caci alex va dormi cu noi in pat/camera. Alex nu poa' sa doarma de sforaitul lui si se frichine mereu, eu nu pot dormi ca alex se frichine in pat, iar tac-su nu poate dormi ca se frichine alex si pt ca sta stresat sa nu sforaie si sa deranjeze copilul (dar in final tot sforaie).
asa suntem noi acum.
Iar bubuca mica a inceput sa aiba mai mult curaj in a-si da drumul de langa obiecte si s-o ia singur la picior. Dar am vazut-o pe deliutza, Paxela. Fi-miu mai are de mancat vreo doua mamaligi s-o ajunga din urma.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
danette spune:
quote:
Originally posted by try
Ca iarasi vin si zic aici : Miki, barbatu’ ala al tau stie ce are el la usa? Ptiii m-ai dat gata cu tunsoarea ta, fotomodel scrie pe tine. Si nici urma de rid la ochi, fatuca asta (ca femeie nu esti) ma face chiar invidioasa (nu ca as avea vreo pretentie la vreun loc in clasament aproape de tine, ci doar asa... ca femeie). Si daca e sa pun la socoteala si doua “bucati” reusite, cre’ ca barbate-tu ar trebui sa fie toata viatza-n genunchi in fatza ta si sa-ti zica numa’ sarumana.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III
Adevar graita-i!
danette spune:
Pupam toate fetele si copilasii si multumim de aprecieri!
Am uitat sa scriu si eu ca aia mica cu rochita rosie, turta cu tradafiri si toata un zambet e fermecatoare!
La multi anisori Delia!
danette spune:
Apropos de toaletele fetei mele... sa stiti ca eu am facut o fixatie...e un fel de hobby pentru mine s-o imbrac. Sa-i asortez hainele si sa am la dispozitie toate accesoriile necesare.
Recunosc ca m-am cam dilit. Dar e placerea mea. Noroc ca ma lasa fata s-o imbrac cum am eu chef.
Dar, vreau sa va zic ca nu prea cred ca e stilul ei... ea e mai degraba stilul jeansi si tricou/maieu lalai.
I-am luat w-er asta haine de 2 salarii de-a mele. Si mie mi-am luat doar o bluza... asaaa, ca sa vedeti cat de dilie sunt!
Otiliav spune:
quote:
Originally posted by danette
Apropos de toaletele fetei mele... sa stiti ca eu am facut o fixatie...e un fel de hobby pentru mine s-o imbrac. Sa-i asortez hainele si sa am la dispozitie toate accesoriile necesare.
Recunosc ca m-am cam dilit. Dar e placerea mea. Noroc ca ma lasa fata s-o imbrac cum am eu chef.
Dar, vreau sa va zic ca nu prea cred ca e stilul ei... ea e mai degraba stilul jeansi si tricou/maieu lalai.
I-am luat w-er asta haine de 2 salarii de-a mele. Si mie mi-am luat doar o bluza... asaaa, ca sa vedeti cat de dilie sunt!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani
Pana la urma le poarta pe toate?
Si eu recunosc, imi place sa o asortez si uneori raman hainele nepurtate ca nu am cu ce le asorta. Si chiar ma oftic cand nu am in casa ce-mi doresc sau si mai rau nu am timp de cautat pe la magazine. De exemplu la pozele cu bicicleta nu i-am pus un fes asortat ca nu se potrivea nimic din casa dar era prea frig sa iasa fara fes, asa ca acum caut ceva cu portocaliu si pana atunci o imbrac asa, asortata cu dresul .
Pe de alta parte vine de la gradinita ca un porcusor, si pe fata si pe maini murdara, iar de haine nu mai spun cum sunt. Dimineata o duc ca o floricica, se murdareste se uda si o schimba acolo iar cand o iau eu si schimbul 2 este murdar. Daca vreau sa merg la cumparaturi trebuie sa mai trec o data pe acasa sa o imbrac din nou.
Am pus si eu poze noi cu Ana imbulinata gata de carnaval, biciclista si cateva de duminica ca tot a iesit si soarele pe la noi.
Mihaela, interesant ce povestesti tu acolo. Ana i-a spus acum 2 sapatamani sotului ca ea vrea bb si el i-a pus repede in brate 2 papusi si a pacalit-o. Mai pe seara n-a mai scapat de ea, i-a spus ca vrea "bebe la mami in burtica" si el i-a spus ca trebuie sa vorbeasca cu mami. De stiut stie ca a crescut la mami in burtica, stie si pe unde a iesit, cu barza nu mai are sens sa ne complicam.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
try, eu l-am "corectat" si i-am spus ca d-na nu a zis intocmai cum zisese doar in momentul in care el deja isi luase nasul la purtare si zicea...nu mai fac exercitii in plus(fata de temele de la scoala) fiindca d-na a spus ca sunt bun plus ca mi-ar parea tare rau ca el sa spuna vreodata in gura mare la scoala(asa cum sunt copii sa se laude) d-na a zis ca-s cel mai bun...stiti de ce? pentru ca aici astia mici au atata bun simt si se bucura sincer pentru succesul cuiva(mai ales al lui alex care-i strain) si cand vad ca cineva se integreaza repede si chiar ii depaseste...nu-i ca la noi in ro...sa-i roada invidia si sa fie rai...dimpotriva...toti il felicita, il incurajeaza, etc...
amandoi copilashii si pe mamica lor si urez sanatate lui alexutz
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ochi_verzi spune:
...yuiiii cat e de scumpa "imbulinata"Îi sta bine cu multe culori dar cand o imbraci in rosu îi sta grozav de bine, cel putin mie imi place mult.O vad tare incantata de bicicleta dar si mai incantata cand se catzara pe te miri unde
Multa sanatate lui Alex si sa nu mai viseze urat
Monica, las ca nu i se urca la cap
...mey, îi explic si eu asa sa si priceapa ceva.Stiti cum se zice, prin reprezentari de orice fel cunostintele se fixeaza, iar ei tare-i place sa ne jucam
Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
Oti, bulinutza Doamne parca e o papushica ma bucur ca v-am vazut pe toti 3 si ca sunteti impreuna fericiti
aaa...si mi-am adus aminte ca am vazut-o pe ana cu bicicleta...ruxi nici acum nu stie sa pedaleze pe bicicleta cu 2 roti(+2 ajutatoare) in schimb pe tricicleta merge toata ziulica...pur si simplu o refuza pe asta mai mare pe 2 roti mi-aduc aminte ca am si "dat lectii" la un subiect cum se invatza copilul a mearga pe si acum am chiar eu probleme zau daca stiu cum sa-i mai explic, il vede si pe alex, am ajuns sa-i imping eu in picioare sa prinda odata miscarea...si tot nimik
mihaela sper sa nu i se urce oricum sunt aici sa controlez situatia
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
onitza spune:
Uite ce fac eu in loc sa ma pregatesc sa plec la sv
MULTUMESC DE RASPUNSURI FETELOR.
TRY n-as fi observat"buzunarele" daca nu imi spuneai tu ...acum tot ce sper este sa nu vaza el ...ca nu ma "slabeste" din comentarii o sapt breeeeee, ai ochide soacra, nu gluma!!!!
MIKI iubita, nu e scump, cam asa merg preturile pt tot pachetul:tuns, vopsit, spalat, aranjat. Eu asa stiu, ca am mai urmarit piata in ultimul timp, la ce dezastru e in parul meu; da, imi dai si mie te rog numarul ei de tel si numele, ca sa stiu la cine ma programez. Te tzuc si multumesc!
OTILIA, FULGULE sunteti tare dulci amandoua! astazi am programare la 2,30, am mare incredere in doc mea, abia astept sa vad ce-mi spune: poate recomanda bebe 2 .....o sa va povestesc cum a fost.
Ieri la dentist mi-a scos partea de masea care e misca....a fost a doua extractie din viata mea (prima la 16 ani , un cosmar de neuitat) si ma asteptam sa ma doare de ma urc pe pereti, recunosc ca am avut emotii, dar a fost super ok, un doc de milioane, un om cu suflet, nu m-a durut DELOC. Il recomand pe doc Tandarica cu mare incredere. Ma mai duc vineri sa imi puna materialul definititv...se pare ca la maseaua de langa acesta am infectie, in aprilie ma asteapta operatie ...asta e..trecem si peste asta, nu-i capat de tara.
PAXELA ieri am facut radiologie la masea chiar pe scara ta, la parter, am vrut sa dau o fuga pe la tine, dar m-am simtit aiurea, nu te-am anuntat, nici nu stiam ca ca ajung ieri pe acolo, era foarte din scurt, dar data viitoare ca nd stiu ca vin, dau un telefon.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
aime spune:
'neata!
onitzo ce matinala esti, bafta la doctori.
am vazut o fetita Deliuta tare curtata si frumusica, sa va traiasca Paxelina si sa va bucurati ca si acum de ei mereu.
Irisina cea sugubeata si care seamana cu mami a ei din ce in ce mai tare.
Ana imbulinata e asa serioasa si parca stie ce importanta e in tinuta respectiva.
Try cand plecati in concediu? AMR? Cred ca abia asteptati.
Si cred ca la mine spuneai ca ai vazut canapeaua Staer, f faina mobila ptr Sara Andreei si noi tot pe aceea pusesem okii ptr Vlad.
Miki vb cuiva tu si cheala esti tot frumoasa, asa ca...da, iti sta minunat
Monique brava scolerului.
Eu is virusata si ma simt cam nasol, astept sa vina caldura de-adevaratelea...in rest gradinarim la greu, caci martie e luna gradinilor si cam atat.
Va pupez si sper sa mai pot intra si de la birou.