Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
iris este o frumushica si da...i se citesc nazbatiile in ochisori...sa stapaneasca sanatoasa rolele
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
paxela spune:
gata am scapat de petreceri ne-am refacut cu o plimbare in parc, un topogan, un calut , si venim cu povesti, la petrecere a fos super cuminte , chiar neasteptat, si-a asteptat musafirii dormind, de pe tava a ales,cheile de la masina,seringa care a pus-o la loc,rujul si parfumul odata,biblia , bratara, interpretati voi
astazi ne-am tuns, si acum seamana cu Silviu
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
mikimi spune:
Ia uitati aici: http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/23557146#23557146
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
onitza spune:
PAXELA am vazut o domnisorica cumnintica si viitoare doctorita!
Mi-a placut rochita de printesa, o prinde tare bine rosu! Am admirat si pe Silviu si domnisorica Teo, dulceata mica si scumpa! m-am amuzat ce viteza prindeau fetele la mers, in filmulet, sunt tare jucause si dragalase! mi-a mai placut foarte tare turta, iammy iammy si tortul cu Winnie!!! iar tu mami, eu zis fetele bine, ca ai slabit, esti o frumoasa!!!!! te-ai asortat cu minunea Delia, scufitelor!!
MIKI wow,citeste la 17 luni!!!! aici deja numai e cazul sa spunem ca a exersat foarte mult si de aceea stie sa citeasca....sunt semne de copil-geniu!
SI imi spui si mie te rog frumos unde te-ai tuns si cam cat te-a costat? multam
MONICA multumesc frumos, sper si eu sa aud vesti bune la gineco, maine ma duc, iar cu dentistul sper sa resuesc sa ma programez cat mai curand, maine-poimaine, e tare prins doc unde ma duc eu! dar e doc foarte bun!
Mai povesteste-te cum ii place lui Alex scoala...e incantat, nu? si-a facut prieteni? ii palce doamna?
la vizionarea pozelor Alexei cu Deliuta, am incercat sa vb cu Mihai de bebe 2, ca ar cam fi cazul, deja Paul face 4 ani in toamna si raspunsul a fost:"Nu fac bebe 2 in ap asta, dupa ce ne mutam de-aici , da". .. si i-am dat dreptate, suntem tare nefericiti in ap asta, dar sper ca anul asta sa ne mutam, sa ne schimbam amandoi joburile si la anul sa facem pe Nati!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Otiliav spune:
Vai ce fete cochete am vazut, fiecare in cate 3 tinute de gala intr-o singura zi. Iris deja stie ca este frumoasa si eleganta si pozeaza ca atare. Iar Delia este o zgubi mica si scumpica, chiar ca ii sta bine in rosu dar mi-a placut si treningul care parca vine turnat pe ea, nu mai spun ce pantofiori frumosi are asortati la fiecare tinuta.
Cate kg ai, se vede ca ai slabit si arati tare bine la un an de la nastere.
Ioana, bafta la doctor, nu-i deloc bine ce povestesti. Il inteleg pe Mihai dar uite ca si tie organismul iti da semne ca imbatraneste. Dar 1 an nu-i capat de tara, zic eu care am ajuns la capatul rabdarilor. Dar oricum am da-o intr-adevar va fi minim 4 ani diferenta ceea ce nu-i deloc putin.
Mihaela, eu ma gandeam la disco si tu deja te zbantuiai. Bravo mami, nu-i asa ca-i placut din cand in cand sa lasi rutina si sa-ti faci putin de cap.
Monica, felicitari, am remarcat ieri ca ai cele mai multe mesaje pe forum. Am vazut-o si eu pe Ruxi in pozele Andreei, este intr-adevar tare inalta si iti seamana din ce in ce mai mult.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
paxela spune:
oti ne-am asortat asa e, dar pur intamplator, eu am imbracato in bleo pe ea iar nasa a schimbato inainte de turta in rosu, nu stiam ce ii va aduce , pozele in trening sunt de ieri iar petrecerea a fost sambata, cat despre greutatea mea...55
miki arati suuuperrrrr
iris e o dulceataaaa si o frumoasa
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roserb spune:
Neata!
Am reusit sa vad si eu in we pozele, m-am delectat, nu alta!
Miki, cum ai reusit doamna sa faci asa frumuseti de baieti? Iti dai seama cum o sa va iasa fetita? O mentiune speciala pentru bufleiul mic, care e o dulceata! Iti sta foarte bine tunsa, sa-ti fie de bine!
Cecilico, v-am admirat , mi se pare ca au crescut fetele f mult de cand nu le-am mai vazut. Ma bucur ca ti-a revenit buna dispozitie, doar voi sunteti model de veselie pe aici!
Miha, pupam Amira scumpa si dolofanica si pe fratiorul ei!
Am vazut-o si pe cuscra, mai Andreea , arati super cu burtica, iar sugubeata mica intr-adevar pare foarte cuminte in poze (nu ca nu ar fi si in realitate)
Acum, na, ati pus poze noi si iar sunt frustrata ca nu pot sa le vad pe Delia, pe Iris si pe Silviu, probabil tot pe we ramane, sunt defazata rau de tot.
Miria, tu vrei bataita? Nu-ti mai face mamico atatea griji, nu stii ca nu-i benefic sa te gandesti la toate prapastiile, priveste sarcina optimist, ca n-o sa se intample nimic rau!
Noua ne-a cam trecut viroza lu' peste, vad ca Mihnea a scapat si nu a facut-o, dar nu e timpul trecut! Asa ca azi i-am lansat din nou la gradinita!In rest, ieri am mers cu totii cu rolele, am facut miscare sportiva. Mihnea se tine si el cat de cat, dar sunt abia primele iesiri pt el.
Va doresc o saptamana minunata!
Roxana&Co
ad_rianna spune:
wau am vrut doar sa va citesca asa "din umbra" si peste ce dau? o VIITOARE MAMICA SUPER FERICITA!!!! ....asa ca nu m-am putut abtine: felicitari din suflet miria si sa fie intr-un ceas bun
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mikimi spune:
Poze nu vazui ca merge greu net dar recuperez.
Onitza draga vroiam scuza-ma sa raspund si am uita.Pai am dat un purcoi de bani- 220 lei pe vopsit, tuns, spalat,uscat/coafat.Nu era chiar coafat ca-si pierduse rabdarea Yannis si i-am zis sa scurteze si sa-l usuce doar cu peria.So...foarte mult dar avand in vedere ca am facut schimbarea si acum nu cere ingrijiri tot la coafor e ok.Salonul se numese Trendy, coafeza e a mea de 10 ani, e super buna dar fiind salonul ei in Dorobanti e nesimtit de scump.Daca vrei sa mergi iti dau tel ei.
Fug ca ma striga aspiratorul si carpa de praf si vreaful de rufe
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
eveline spune:
Wow ce veste buna! FELICITARI MIRIA sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara iti doresc!