Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM uitat sa mentionez ca daca vom reusi sa facem ce-am planuit cu camera lui Paul, il duc la Moreni pe cupil o sapt si a zis tati ca i-l deseneaza pe Thomas pe peretele cu verde! Abia astept!

MONICA sunteti tare activi! e foarte important si de admirat ca rezista copilasii !! Pe Paul cand il duc intr-un parc, dupa 2 ore, vrea acasa ca a obosit!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by try
Otilico tinem pumnii sa se prinda bebe si promit sa jumulim si noi pescarusii pe aici poate-or baga-n sperieti pescarusii de pe la voi si de frica or s-aduca un bebe-n dec. Da' pana una alta tu trage greu acolo, lasa forumu' si alte alea, presteaza la 2 zile si ridica-ti picioarele pe pereti (mai tii minte Dana?).

Cum sa nu tin minte, Andra..... si cu pernitza sub fund .. cate 30 min... pana amorteam..
plus litri intregi de ceai de naprasnic, laptior de matca si branca ursului... plus post de 9 sapt. al Sf. Anton...
plus ca nu ma lsa sa constiintza ca treaca 2 zile intre prestatii...a sa ca faceam zilnic... ce mai...
N-o sa uit never ever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Mikiiti sta tare bine noua coafura, arati foarte bine si vorba fetelor, esti frumoasa si cheala.
Danett, sa stapaneasca Iris rolele si sa fie sanatoasa.Ai gasit cadoul pe masura
Si mie mi-a placut mobila pentru Sara...mai ales ca-mi place verdele.
Ce incantat va fi Paul pentru camera lui...asa ca Ioana, nu mai sta
...la ai mei,a fost doar Diana, la Olga(ca mi-a zis,Diana sa nu-i mai zicem Olguta ca nu-i fetita...ma uimeste copila asta ce scoate din ea...ce ma distreaza ca la tata i spune mihai batlanu, ca deh daca al meu sot e Mihai, fratele meu tot Mihai, ea a gasit o portita).Ei normal ca s-au distrat grozav, ea si ai mei doar a facut lucruri noi.Va dati seama ca au spart o caseta video si s-au jucat cu banda.Au facut chiar haine unei papusi din acea banda Si ca de obicei, cand e la ei, a mancat si nu intr-o ora cum face acasa, ci rapid.
Cand am luat-o de la ei am iesit cu bicicleta si era tare fericita, îi place grozav de mult.Sunt curioasa cum va reactiona cand îi luam role...poate i le aduce iepurasul ca si asa nu stim ce sa-i luam.As vrea ca in vara aceasta sa scapam de rotile ajutatoare de la bicicleta, sper sa reusim.Anul acesta o folosim tot pe aia ca inca-i este pe masura.
Noi am fost la un local azi noapte cu inca doua familii "jumate"(un coleg de-al sotului nu-i casatorit) si ne-am distrat grozav.Am ajuns acasa pe la 3 fara...deci....Ma simt obosita dar am incercat sa dorm acuma la pranz insa nu s-a prins somnul de mine...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

miria rezolvat
mihaela, ma bucur ca v-ati distrat

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA aha , deci asa!!!!! pierzi noptile!!!! pai si somnul de frumuste???!!!! te invidiez, nu am mai iesit la un suc...!!! dar la vara am doua nunti si un botez, asa ca ma pasterz pentru atunci!!!

Eu marti am programare la doc mea ginecologacu care am nascut...dupa ciclu , sangerez...si nu cred ca e normal...cam la doua zile, sigur sangerez..o fi vreun chist..oricum o sa ma duc sa vad, ca nu e de stat ..nu e de neglijat....mai tb sa ma programez si la dentist ca mi s-a rupt o masea in doua, ambele bucati ramanand infipte in gingie, nu s-au desprins si doareee..

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

onitza si bafta la dr (aca pot sa zic asa) sa scapi "ieftin" cu amandoua problemele

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cateva poze noi cu Iris:
http://entertainment.webshots.com/album/562799334JXiHKD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette

Cateva poze noi cu Iris:

Pupam fetita frumoasa. Ma minunez de fiecare data,de cat poate fi de frumoasa. Si parca i se citesc ghidusiile in ochi.
"Nu ma poza!" e bestiala.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

quote:
Originally posted by danette

Cateva poze noi cu Iris:

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris
www.onetruemedia.com/my_shared? br / br / br / z=ec3308a723edb8d95146b&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iris - 2 ani

Ca intotdeauna Iris eleganta si cocheta. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput