Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
poarta o masca din aceea chirurgicala cand stai in prezenta ei rad dar vb serios si ai grija de tine si de dami...sanatate multa
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Am venit frizata.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mikimi spune:
Miria eu am fost la un doctor homeopat si mi-a zis asa: iei Oscillo si pui bobite cat incap in capacelul lui.Pe astea le versi in 250ml de apa plata si amesteci energic de cca 100 ori.Apoi bei cate o lingurita la 15 min pana cand simptomele de raceala se mai diminueaza.Scazi treptat pana ajungi sa iei de 3ori/zi cand raceala e pe trecute.Teoretic daca iei de cand doar banuiesti ca poti raci, nu ar trebui sa se instaleze nika.Eu inca n-am incercat, daca crezi ca te poti tine de "tratament" merita ca e homeopat si e cam singurul pe care-l poti lua.Ideea (si smecheria) cu bulinutele homeopate e ca acelasi efect il are tubul intreg ca si cele cateva dizolvate in apa si luate pe o perioada indelungata.
Sanatate multa Damianei, sa nu-ti dea nimic.
Multumesc mult fetelor, culoarea e a mea, adica l-am vopsit mai inchis de blond pana la culoarea naturala, ca daca incep serviciul nu mai am timp de ingrijit blond.Suvite e posibil sa se vada de la fostul blond, poate n-a prins peste tot la fel, oricum nu era intentionat.N-am mai fost tunsa asa de la 15 ani.
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
si acum cat aveti d-na 16 juma?
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Hai mai Miki spune la ce liceu esti ? Iti sa foarte bine, cred ca oricum te-ai coafa iti sta bine.
Eu n-am chef de somn, ma gandesc ca acum ceva ceva ani eram la disco la ora asta, nu mai spun ce tinerete zbuciumata am avut ca nu m-ati crede . E bine ca totusi m-am distrat 4 ani pana mi-am cunoscut sotul ca dupa aceea mai rarut, lui nu-i place la disco dar m-a lasat sa-mi fac damblaua si sa merg fara el de cateva ori cu prietenii. Insa ma da fimea de gol ca am incercat sa o invat sa danseze si ea a aratat la gradi ce stie sa faca, si azi i-a aratat sotului cum danseaza ea .
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Nici nu stiu cum sunt!
Si asta pentru ca aseara ma ustura putin pe piept, asa simteam eu, dar de fapt, deabia cand m-am intins in pat, am inteles ca aveam arsuri gastrice.
Si de atunci asa o tin.
Eu in octombrie mi-am facut antigripalul. Ar trebui sa mai aiba inca efect.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
quote:
Originally posted by mikimi
Am venit frizata.
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
I like it!
danette spune:
Miria, abia aseara am citit si eu vestile tale. Nici n-aveam idee ca erai in campanie bb 2. Mi-am amintit de mine, cand am citit postarile in care aminteai de temp. bazala... de calcule...etc..
Asa am fost eu la Iris. Eram doxa deja in tot ce insemna conceptie de bb.
Citeam articole in 3 limbi pe net, in ideea ca ami gasesc ceva nou si util.
Ufff si ce mai plansete erau pe mine cand iar imi venea CM.
Nu stiu cum am putut sa trec in extrema opusa...
Anyway, ma bucur de bucuria ta!!
Sa fie totul cat de poate de in regula cu sarcina.
Ai grija de tine.
Eu i-am luat w-e asta role Irisinei. Fetelor, cred ca este prima ora cand o vad super-super impresionata de un cadou.
Nici nu poate dormi de grija lor. Cu rolele in pat trebuie sa stea.
Este innebunita de fericire.
O sa pun poze azi s-o vedeti... din prima a stat f. bien pe ele, in echilibru si deja merge...
miria_cristina spune:
DANETTE - Felicitari pentru reusita cu rolele!
Vezi, insa, sa nu se loveasca.
Inca ma obisnuiesc cu sarcina. Trec prin atatea stari!!!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
onitza spune:
ANDREAP atat de mult mi-a placut camera Sarei, incat am fost personal in Carrfur sa vad "pe viu" cum arata...super!!!!!! deja mi-a intrat in cap sa i-l iau si eu la vara, pe verde imi place mult....aveau si pe albastru, dar parca m-am saturat de culoarea asta!!!!
O sa si zugravim camera astfel incat sa se potriveasca mobilierul.
MIKIMI esti o zana!!!!! zana buna, of course!!! Doamne, iti super femeie!!! alegere buna ai facut! deja m-am hotarat sa ma tund si eu asa, dar mai intai tb sa mai astept sa mai creasca bretonul.
Unde te-ai tuns si cat te-a costat? socra-miu daca mai traia si te vedea stii ce zicea (sa fii si cu cei doi copii dupa tine): "Moamaaaa ce mama!!!!"
OTI si eu vreau la disco!!!!!!! cand ne mobilizam????? chemam si fetele din tara si de peste hotare, stabilim o zi in an, mai pe la vara si ne intalnim in BUcuresti in clubul Zvon, e super!!! ce zici?? Deschidem lista?? ps: copiii, raman cu tatii, o zi pe an merge!
MIHAELA cum a fost la mamaie? cum s-au distrat fetele?
CECILICA am vazut pozele cu minunile tale!! ce fete mari ai!!! bravo !!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL