Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ma simt bine cu exceptia capului care ma doare. Nu stiu daca de la tensiune sau de la sinuzita. Cred ce de la sinuzita, totusi, pentru ca zilele astea chiar daca a fost frumos a batut vantul.

Cu fii-mea insa e mai rau ca a racit. Nu rau, dar suficient cat sa ma sperii yo acuma ca iau ceva. Dintr-o data copilul meu a devenit "focar de infectie".

Da iau Acid folic dinainte de a ramane, Spirulina, pe care am intrerupt-o azi, ca nu stiu daca e bine s-o mai iau, vit. E forte si muguri de zmeur.

Am inceput de prin ianuarie sa fiu atenta cu mine si cu perioadele fertile, dar se pare ca prea mlt Postinor si Yasmin mi-au dat peste cap ovulatia.

Deja intrasem in panica. Pai, da Damiana mai ca nici nu am facut , asa de repede am ramas. Iar acuma a durat ceva.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic!
Daca am gasit-o pe fata infundata si mucioasa, ca sa nu ma contamineze, am dat fuguta la farmacie si i-am cumparat o sacosa de medicamente.
Acuma e in culmea fericirii ca mananca "palilule"(pastilute) si bea suc la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, eu la Ana am luat Acid Folic si Vitamina E primele 8 saptamani, dupa aceea si B6.
Mikisor, daca vii la pranz acasa e super bine. Of, ce sa facem si noi vrem si sa-i vedem crescand si banii ne trebuiesc. Eu sunt impacata ca am sta 1 an cu Ana, asa a fost situatia iar aici tot 1 an este concediul de maternitate, deci nu mai prind eu doi ani ever never.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIKI l-am tuns pe Paul ca transpira destul de rau...mi-au placut pozele cu voi la nebunie, ai doua comori cu ochi albastri ce m-au bagat in boala!!! YANNIS mi se pare ca seamana mult cu Alexander cand era micut! arata fff bine pt 6 luni, e falcos si nu-mi vine sa cred cat de bine mananca!!!!!! Iar tu arati de milioane, fata, nu te plange!!!!!!!! arati super dupa 2 nasteri!!! si ce super ca nu ai celulita pe picioare!!! sportul=sanatate curata!

MIRIA ma sochezi!!! asa mult iti doreai bebe 2????? n-am stiut!!!!!!! ce ma bucur ca esti asa fericita!!!!! sa fie sanatos bebe si sa iasa cu putza...chiar daca e baiat cum ti-ar placea sa il cheme? dar fetita?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Of, ONITZO, asta cu numele e o poveste!
Daca e fata vroiam Antonia, iar daca e baiat vroiam Iosif Andrei.
Dar....
pentru ca tot incercam si nu ma mai simteam in stare sa raman usor ca la Dami, am inceput sa ma rog.
Acuma nu are sens sa vorbesc despre asta ca numai eu si Dumnezeu stim ce simteam atunci.
Si ma rugam neincetat la Sf. Fecioara si la Sf. Ioachim si Ana. Si am promis ca daca va fi baiat il va chema si Ioachim, iar daca va fi fata si Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am venit frizata.

februarie , martie

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

MIki super freza, imi place tare mult si iti sta super bine..si culoarea e tare faina, cu ce te-a vopsit? ai suvite????? super super mamicuta

Mergi la inceput

MIKI s-ti fie de bine tunsoarea!
Iti sta bine, dar asta se datoreaza si pentru ca esti frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
noi astazi am prins putina vreme fara ploaie si am dat fuga la zoo unde astia mici sunt mereu in culmea fericirii(aici este pe o arie f extinsa gradina zoologia, este practic o imbinare de gradina botanica cu zoo insa...imeeeensa...au si doua parcuri cu nisip, leagane in inerior...deci poti sta ore bune si fara sa te plictisesti)...apoi o runda prin magazine...asa scurt si au vezut ei un mc asa ca a trebuit sa-i ducem si acolo apoi ploaia ne-a stricat planurile de a merge la tenis de camp asa ca acum stam prin casa, ne-am facut si somnul de pranz un pic amanat...asa ca la noapte cred ca jucam tzontzoroiul pana adorm copilashii
miria, ma bucur ca esti in aceeasi super forma de ieri si sanatate multa damianei sa nu evolueze raceala
miki iti sta tare bine asa tunsa si vopsita...iti scoate si mai fain in evidentza ochii tai frumosi de fapt eu cred ca si cheala tot frumoasa esti...caci asa esti tu
oti, cat mai sta sotul cu voi? poate ne dai cat de curand vestea cea mare
cici ma bucur ca acum esti mai voioasa
onitza si pe voi si pe toate fetele numai bine si sa aveti in continuare un we fain

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

MONICA - Sunt in forma, dar mi-e nitel teama sa nu iau viroza, gripa, raceala sau ce-o avea fii-mea.
Am inteles ca nu-i deloc bine in primul trimestru de sarcina, desi parerile sunt atat de impartite si aici.

Sper sa fie OK totul pana la capat!

Sunt deabia la inceputul inceputului!!

Mergi la inceput