Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
Fetele, hai, ca merg la nani, desi nu-mi este somn. Am vorbit si cu sotul meu si chiar mi-e nitel rau. Nu cred ca-i de la sarcina, dar m-am agitat azi ca o zuza.
Pupici!
Miki si poti sa-mi dai si telefonul chiar daca nu te sun in noaptea asta, sigur ma apuca din nou maine... Da' sa stii ca-ti dai foc la palarie cu mine! O sa-ti vina sa ma .
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
monica-elizabet spune:
pfiu...da' chiar ca ati avut logoree...v-ati molipsit toate de la miria am stiu eu de ce deschid capitol nou inainte sa ies afara
sanatate multa miria, sper ca maine sa te simti bine si sa fi din nou in forma de astazi
miki, sunteti niste frumosi si ma faci sa
somn usor tuturor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Cecilia C spune:
Miria felicitariiiiiii!!!!!! sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara, un bebe sanatos si sa fiti fericiti cu totii. Super veste, imi inchipui si eu cum topai prin casa, vorbesti singura si te distrezi cred si eu la asa o veste, bravo voua, imi inchipui ce fericire si ce emotii trebuie sa ai.Pupici si grija de tine de-acum incolo.
Miki superbe pozele, iepurasii tai sunt meseriasi, piticul e tot o veselie, tu la fel si vad ca va prieste "dragostea la nivel inalt/; super poza cu oraselul, vad ca te-ai dat si cu snowboard-ul???? esti tare , ce mai...abia astept sa ma apuc si eu de schiat, ha ha pupici la toti
Dama pupam prichindeii si pe mamica lor si vad ca te mentii pe pozitii cu bebe 3, bravo tie, sa dea Domnul sa fie asa cum vreti voi si sa fiti sanatosi si fericiti.
Carmen sa stii ca sunt fericita , Alexia nu mai plange dimineata la gradi, incepe sa fie tot mai bine, mi-au zis tipele de-acolo ca e foarte cuminte, incepe sa lege propozitii si sa comunice cu copii mai bine, le stie deja numele la copii si azi era foarte incantata de ce au lucrat acolo, au facut un puiut si 2 oua si le-a adus acasa fericita....concluzia,e minunat cand toate se leaga de la sine,masca de " obosita" mi-am pus-o in cui, so "I'm back"
Sa aveti un weekend superb cu multa voie buna si distractie la maxim.
paxela spune:
miky am admirat pozici, ai niste copilasi superbi, iar Yanis e mareee, e asa dulce si rotund, parca m-ar roade curiozotatea la cate kg are, dar mai bine nu aflu, delia e pe la 8,5 desi ea papa binisor, e nu foarte bine dar enorm in comparatie cu fratisu
ma rog bine ca e sanatoasa,ca papa de toate ca e fetita si e bine fotomodel
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
M-am sculat eu mai devreme, dar am lenevit-o pana acum ca fata inca doarme.
Sa stiti, ca mai am starea de ieri, da' nu vreau sa exagerez.
Fii-mea tocmai acum se trezi sa fie infundata si sa aiba temperatura.
Ea nu e foarte rau, dar eu visez virusi care ma invadeaza si de care nu pot scapa.
Mai, mai, acuma imi pare rau ca stau intr-un bloc asa linistit, ca as da muzica la maxim!
Maine dimineata vine si tati acasa.
M-am gandit sa refac scena cu anuntul. Dupa ce intra pe usa sa-i spun ca vreau sa-l anunt ceva imporant si sa-i dau testul.
Il avertiez inainte ca trebuie sa fie mirat!!
Daca nici acum nu reactioneaza bine il.
miria_cristina spune:
Eu acuma mi-am amintit. E sambata!
Pai, unde sunteti de-i asa liniste pe aici?!
Aloooo, n-am cu cine vorbi!!
Nu vreti sa stiti cum ma simt!?
Parca mi-a mai crescut burta un pic!
Otiliav spune:
Neata! Eu pe forum ca sotul doarme .
Miria, hai ca-ti tin companie. Nu ne-ai spus de cat timp munceati pe branci? Esti tare daca ai reusit sa-ti faci grafice de temperaturi bazale. Eu am incercat inainte de Ana si am abandonat repede mai ales ca aveam un termometru vechi care nu era sensibil la variatii mici de temperatura. Iar acum nici o sansa la cat ma grabesc dimineata.
Eu am tot rascolit zilele astea dosarul de la Ana. Si chiar am muncit ca disperatii in luna aceea si uite ca a iest fata. Dupa 2 ecografii morfologice se pare ca dpn-ul pus cu 5 zile mai tarziu decat calculat dupa ultima menstruatie insemna ca am ovulat cu 5 zile mai tarziu adica ziua 19. Sa va mai spun ca am mancat ca sparta dupa prima ecografie morfologica pentru ca sotul a fost convins ca de la atatea greturi si varsaturi (luasem 2 kg pana la 22 de saptamani) e copilul mic, s-a vazut la nastere ce micuta a fost , dar deh cearta-te daca ai cu cine.
Iei acid folic sau mai bine spus iei ceva?
Miki, ti-am spus ca-l deochi pe praslea, e un umflatel scump si vesel si tu cred ca tare ai slabit de la atata sport/piscina. Stiu ca spuneai ca te intorci repede la servici, dupa 6 luni dar bag de seama ca ai mai amanat si cred ca bine faci.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mikimi spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Miki, ti-am spus ca-l deochi pe praslea, e un umflatel scump si vesel si tu cred ca tare ai slabit de la atata sport/piscina. Stiu ca spuneai ca te intorci repede la servici, dupa 6 luni dar bag de seama ca ai mai amanat si cred ca bine faci.
1. nu am slabittt, ca mancam dimineata cat pentru 2 zile, asa simt in vacanta ca vine sfarsitul lumii si trebuie sa termin tot bufetul.Cred ca e din cauza ca sunt servita, ma simt bine si uit ca ce pun se si depune.Plus ca seara...7 feluri de mancare, prezentate superb cum am zis si uite gurmanda din mine sa se abtina.Unde mai pui ca pauza de pranz era cu obligatoriu un vin fiert = calorii si daca nu ma vedea sotul si un apfelstruddel mit vanillasauce (scuze daca n-am scris bine, nu mai stiu unde erau dublurile).So, am venit cu vreo 2 kile in plus.e adevarat ca la picioare nu mai am pui de celullita, eu oricum am niste bulanoaie de schioare, adica sanatoase ca sa nu zic mai mult.
2. tocmai am anuntat ca ma intorc in may.Si asta de rusine c-am promis ca ma intorc a servici in 6 luni.Altfel am asa mukta treaba anul asta...bebe mic si scump, casa de care ne apucam luna asta, nasie, luna de miere cu finutii, vacanta de vara, vacanta de toamna..toate programate la minut.Ce sa fac? nu m-as duce nici piscata, mai ales ca la mine la servici e cam jale, au angajat o gagica dupa ce am plecat pe aceeasi pozitie ca a mea, trebuie sa impartim munca, dar dupa vreo 5 luni au plecat 2 tipe din echipa noastra din cauza ei, cica e foarte "sefa" , fara sa fi invatat pana acum nici macar sistemul de baza.Sper sa nu-mi dea de furca, ca ma supar si plec acasa.Si asa Yannis ma trage de bluza de dimineata pana seara, desi mananca portii duble de mancarica solida.Cred ca cel putin la pranz voi veni acasa la o portie de tzitzi.
Ca sa nu zic ca ma curteaza 2 companii, le-am zis pas deocamdata desi au plusat bine.O sa vad.Gata m-am descarcat si cu subiectul asta ca ma cam apasa.
In fine, motivul principal pana la urma sunt banii evident, daca ne tot apucam de casa trebuie sa contribui si eu la proaspatul credit.
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
mikimi spune:
Alexa mercic, sa nu mancati exagerat tort si ai grija sa nu se ingrase Silviu si tati a lui, ca ei sunt grasutii familiei.De tine...ce sa zic, ti-am vazut o poza din parc.Te invidiez, mi-au inflorit mugurii invidiei cum erau floricelele pe pulpanele tale slabite.Bravo.Uite n-am mai avut curiozitatea sa-l cantaresc, cand se scoala am s-o fac.Doamne ce relaxata sunt la bb2, la Alex cred ca nu trecea saptamana fara cantar, desi se vedea ca e bine.Nu mai zic de altele.
februarie , martie
mikimi spune:
Miriaaaa , cum te simti?
Gata, m-am programat la tuns, m-am suparat ca nu-mi sta ncii cum, nu-mi mai place culoarea, ma inchid la culoare si il tai.Sa vedem ce iese.
W-end placut, revin cu fata noua
februarie , martie