Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 18
bits spune:
chiar ce s-o fi intamplat cu Miria de nu mai scrie?
Dana super si eu ma gandeam sa ne cumparam role dar cam greu la noi ca tre sa impingem si carutul.asteptam clipul!
Miha pai cauta-ti un port bebe dar pt spate.mie mi-a fost extraordinar de usor cu Amon in spate,mainile imi ramaneau libere si uite asa puteam iesi si cu bebe si cu bicicleta afara.
Otilia iaca iti raspund acum:mey nu mai vreau bebe caci vreau si eu mom de respiro.e greu sa-i cresti singura,fara nici un ajutor.barbata-miu pleaca dimnineata la munca ,se intoarce seara si vezi tu ca invoca motivul cu oboseala si se tolaneste in fatza tv-ului asa ca de ce sa fiu eu robotel.imi ajung astia 2
ma duc la cafea ca sa ma trezesc caci astazi diamantele mele m-au trezit la 6.30
monica-elizabet spune:
bitsule eu asa o impingem pe ruxi in parc anul trecut...mergea ea ce mergea pe role saracutza dar apoi(fiind si f cald obosea repede) si puneam rolele agatzate de carut pe ruxi in carutz si dadeam ture
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
na ca m-ati convins si pe mine si de "ziua baietilor" care se serbeaza pe 5 mai aici am sa-i iau role.mai vazuse nu-s ce saritoare(na ca nu stiu cum sa o numesc) de te urci cu ambele picioare si tzopai si "mami da' Ken vrea asta!te roggggg!asculta-ma ,vreauuuuu!" da am fost o dura
Aimee unde ati disparut?
mey iaca si eu sunt din categoria"cheltuitori cu procese de constiinta" numai ca eu m-am invatat:la barbat nu trebuie sa spui nik.cumpar,ascund si dupa ceva timp ies la suprafata.la intrebarea"asta cand ti-ai luat-o?" raspuns"e acum 1 an si ceva in urma!" si uite asa se incheie subiectul.asa ca zilele trecute mi-am luat geanta,ochelari de soare ca doar vine iepu si la mami nu numai la copii.
monica-elizabet spune:
bits-ule super tare faza asta cu mi-am luat-o de acum 1 an
ce zici tu acolo se numeste skateboard(sper sa fi scris corect) si alex vrea asa ceva insa mi se pare destul de nesigur...asa ca deocamdata "ne dam" pe role, bicicleta, patine de gheatza...
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Mitsu-bishu spune:
Moama, ce ciudat! Io am un bebe mic, sunt asa de fericita cand zambeste... Abia de vreo 2 saptamani face shmecheria asta cu intentie... Si voi vorbiti de role... Pfiu! Vor trece secole....
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
monica-elizabet spune:
simpatica foc esti Mitshu-bishu ...acush o sa zboare timpul...bucura-te de fiecare clipa...sa cresteti mari si sanatosi(sa-ti traiasca putzulosul mic ce mi-a placut poza aia cu controlul calitatii)
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Otiliav spune:
Miha, super smechecherasul tau, gand la gand cu bucurie.
Eu ziceam ca daca i-am luat bicicleta o lasam mai moale cu jucariile. Eu m-am uitat pe aici dupa role pentru ca vreu sa-i cumpar genunchiere ca a cazut cu bicicleta si are o julitura la un genunghi. Chestia este ca nu se gasesc deloc in schimb sunt foarte populare scuterele dar sotul nu a vrut sa-i luam pe motiv ca-si foloseste un picior mai mult ca celalalt si oricum e cam devreme pentru ea.
Voi cand va referititi la role e vorba de rollerskates sau rollerblades? Ca si pe mine ma tenteaza sa-mi iau sa ne plimbam impreuna , eeh ce ne sacrificam noi pentru ei, adevarat ca parintii trebuie sa se puna la mintea lor ca nu stiu sigur daca un frate mai mare ar ajuta in cazul acesta.
Va rog eu sa puneti si linkuri cu ce ati cumparat sau va place ca habar nu am ce sa luam si probabil vom lua din Bucuresti in iulie.
Octavia, bine ca nu-i altceva. Vrei sa incepi sa lucrezi? La faza cu banii eu cam fac ce vreau dar de felul meu nu ma dau in barci, atat imi fug ochii la diamante dar ma abtin , din fericire. Incerc sa nu intru prin magazinele scumpe mai ales ca la 10 minute de casa, mers pe jos, se afla cel mai mare mall din Norvegia deci tentatii din plin.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ochi_verzi spune:
'neata!
Bits, esti mortala cu "1 an"
Monica, pai am zis sa-i iau direct role ca no am tot vazut copii pe patine din acelea cu doua randuri de roti si nu stiu parca merg mai mult...
Miha, un frumos inventiv
Otilia, eu pe asa www.vanstore.ro/product_info.php/cPath/142/products_id/830?osCsid=28a87035de4765fad050652c109807a1" target="_blank">ceva am pus ochii, acu' vom vedea si ce gasim in functie de piciorul ei.Adevarul ca vreau role si din motivul ca are tendinta de a calca cu un picior (un pic) spre interior. Si-am tot citit ca role si patinele corecteaza si incaltamintea data invers.De incaltat invers o mai incalt in casa dar nu fff mult ca de regula umbla in sosete, iar patine pt gheata le foloseste foarte putin.
Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
Helau!
De dimineata l-am convins pe Robert sa mergem la tuns si a acceptat dar numai daca-l tunde cu foarfecul si nu cu masina.
Sper sa nu se razgandeasca pana ajungem acolo.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
dama spune:
Vad ca vorbiti de role, si eu vreau sa-i iau lui David si sa-l trimit cu tac'su care are deja.
Bits poti sa exersezi cum facea al meu sot...impingea la carucior el fiind pe role si asa a invatat sa-si tina si mai bine echilibru mai ales ca era debutant.
Otilia, diferenta e asta: rolele sunt astea, iar www.king-jouet.com/kjhtml/produit/fiche_produit.asp?idproduit=GU101656&xtor=AL-22" target="_blank">astea sunt ceea ce stiu eu ca aveam cand eram mica, adica patine cu rotile si sunt cu 2 randuri de roti. Eu nu ma vad pe role (desi cand eram copil am mers pe patine cu rotile), dar cine stie poate prind curaj cand or fi amadoi de role.
Bits, m-ai facut sa rad cu " mi l-am cumparat acum 1 an".
Asa ii zic si eu sotului, mai ales cand depasesc limitele cu lucruri pt copii, ca acolo am eu slabiciune.
Miha simpatic Robert si inventiv...ce le mai place baietilor astia sa calce pe jucarii, asa face si David.
Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)