Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 17
monica-elizabet spune:
adriana, roserbina ,bits si multumim
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Adriana ce inseamna elefanten ? astia?
ca barbate-miu e in Cluj il trimit la shopping daca merita.
Onitza bafta sa iasa analizele curate.
Dama sunt sigura ca daca te uiti la strumful mic iti trece starea blue.pupicei strumfilor.
Roxana ai supravietuit?
februarie , martie
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
roserb spune:
Am votat si eu frumosii pozati.
Onitza, bafta multa cu analizele.
Miki, la 6 jumate execut operatiunea, asa ca mai am timp sa ma razgandesc
Try, ma bucur ca sunteti bine!
Dama,aa, te-am prins, ai timp de malancolie, deci ai copii cuminti, care-ti lasa timp de gandire, asta e motiv de bucurie, so, schimba-ti starea de spirit.
(aoleu, chiar asa de bataioasa par?- realitatea nu e chiar asa)
We placut tuturor!
Adrianoo, dupa ce m-ai speriat, acum ma astepti cu vesti, da? Biineee.
Roxana&Co
danette spune:
Miki, Elefanten e o marca de incaltaminte pentru copii foarte buna. Sunt facuti din materiale f. bune si creati sa fie cat mai optimi pt. picioarele in crestere ale copiilor. Eu am mai luat din Germ. si Austria. Acolo sunt f. cunoscuti. Marca lor e un elefantel rosu.
Whoa., si sunt la Cluj!!!..Ce bine.
red]Adriana[/red], multumesc.
Mi-ai facut pofta de mers la Cluj, sa stii. Numai ca tocmai am cheltuit ceva amar de bani in Viena, asa ca stau pe fundul meu o vreme. Ca altfel cred ca ma spanzura sotzu'.
Eu nu stiu cum pot cheltui atatia bani... sunt groaznica. Cateodata ma apuca remuscarile, si-mi fac procese de constiintza...dar.. tot recidivez.
Ieri mi-am luat role si-s fff. incantata. n-am mai patinat de vreo 20 de ani.
Da' sa vedeti ce happy e Iris... a zis ca suntem fratiori... ... nu'sh ce-i in mintea ei... auzi acolo!!! noi doua suntem fratziori
O sa-i spun lui Mircea sa ne filmeze w-e asta, sa vedeti ce fratziori cu role suntem...
ochi_verzi spune:
Ioana, tinem pumnii sa fie bune analizele
Otilia chiar m-ai facut sa rad...
si picaturi, curiozitate si flori...chiar asa Monica ti tu ascunse asemenea comori...tz tz tz tz...
Din ce citesc vad ca Iris reincepe gradinita
...si eu m-am gandit s-o duc un pic pe Diana de anul acesta...sa vad ce-o fi dupa ce se intoarce bona, mai avem doua saptamani si vine din Germania...s-a descurcat cu actuala dar no...Adriana noastra e de neinlocuit.
si bolnaviorii!
Andreea, cred ca te-a uns pe suflet Mariuca cu poezia...pai simt eu emotie la scoala cand recita copiii astfel de poezii sau canta cantecele dar cand e din gurita copilului personal
...am cateva cutiute muzicale, printre care "mamica mea e super", vai ca ma topesc cand o aud pe Diana cantand dupa CD...de cateva zile m-a zapacit ca ea vrea sa faca liniute, asa ca i-am luat un caiet de mate si am trecut la actiune...am facut putin dar era asa incantata cand îi iesau bine...normal i-am marcat prin puncte, exact asa cum fac cu pitici de clasa intai pt primele elemente grafice. Sincer eu nu prea vreau s-o invat din multe motive dar cand vad ca vrea ceva atunci cedez.SCRIU
Va si we placut!...noi maine mergem toti la ziua nepotilor(amandoi sunt nascuti in aceeasi zi, la diferenta de 9 ani, asa ca unul implineste 5 ani si celalat 14 ani)...iar va fi diana in "elementul ei"
Diana 22.11.2004
monica-elizabet spune:
danette, sa stapanesti sanatoasa rolele
si mie imi place tare mult sa merg cu ele si mai ales sa patinez impreuna cu piticii mei
mihaela(ochi-verzi) multumim pentru vot si petrecere frumoasa maine la ziua nepoteilor...mama mia da ce coincidentza...in aceeasi zi la diferenta de 9 ani
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ochi_verzi spune:
Monica, cu multa placere! E pacat ca nu poti vota decat o data o foto...
Da, asa-i cu nepotii.Cel mic trebuia sa fie fat, in sensul ca asa i-a spus la eco si sa se nasca in jur de 10-15 si ar fi chemat-o Bianca, nume care-l vroiam si eu dar nascand mai repede am ales Raluca. ei si fetita a iesit cu "ciucurasi" cum zice cumnata si in aceeasi zi cu fratele lui.
Mey, m-ati convins da caldura îi iau fetei rolele promise si dupa ce-o vad stabila imi iau si mie.Cu role nu am mers niciodata de patinat am patinat la greu ca doar iarna tinea mult la noi...imi aduc aminte ca avea patine "Perinita"...oare zic bine...ca sincer nu-mi mai amintesc cum se numeau....
Diana 22.11.2004
mariussimiuc spune:
Cred ca azi Robert a fost gand in gand cu voi cu rolele Mi-ar place si mie sa-l vad mergand cu role,dar cum in majoritatea timpului sunt singura cu amandoi...asta-mi mai lipseste.
Pupam mica scolarita,careia ii place sa scrie. Si lui Robert ii place,dar sa scriu eu si el sa se uite la mine.
Distractie placuta maine la petrecere. Si cand ma gandesc ca si eu am fost la un pas de-ai face in aceeasi zi.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
monica-elizabet spune:
mihaela daca zici ca ai patinat pe patine de gheata atunci o sa-ti fie super usor sa patinezi pe role...la fel a fost si la mine am mers din copilarie pe patine de gheata si cand am pus rolele in picioare nu mi-au trebuit decat cateva ture de acomodare
cat despre rolele celor mici daca vrei mai mare siguranta acum la inceput puteti sa luati role cu doua randuri de roti si au stabilitate...eu asa am pentru ruxi...in spate au doua randuri de roti si in fata un singru rand...nu aluneca ele f tare dar pentru varsta asta sunt f bune.
robert este f inventiv... si asa cum am mai zis...i se citesc nazbatioarele in ochisori
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post