Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki si multumim

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Votat floricele de Monica,puiuti scumpi de Miha....acu' daca-mi fac timp sa citesc sa vad cum pun si eu o poza...
Ref.la gradi....v-am spus,in principiu am fost multumita.Poezia a spus-o,a cantat impreuna cu cei mici...numaic a ma enerveaza faza prin care trece acum,cea cu 'mami..mami..' toata ziua.Si nu inteleg de ce totul e OK la grdai pana ma vede..atunci incepe plansul...
Ma rog,aseara mi-a zis o poezie(sa nu mai fiu suparata pe ea) de am ramas..de fericire:
"sus pe cer sunt multe stele
pe pamant sunt floricele
dar niciuan dintre ele
nu-i ca ochii mamei mele
tic-tic-ta
bate inima
pentru mama mea
"
Nu-i mare scofala..dar m-a emotionat!
Si azi i-a dus doamnei educatoare flori,sa o ierte ptr.ieri...si mi-a promis ca nu mai plange...si culmea,mi-a zis ca vrea sa doarma la mamaie Luci,nu acasa,sa vin eu s ao iau cand se trezeste.....
Onitza,da,hep.B si C se detecteaza la analizele de sange...bafta multa!
Try,pupam Alexutz bolnavior!
Mai vb
Pupici

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, ce poezie draguta, normal ca te-ai emotionat.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

John era un viteaz cavaler al regelui Arthur, dar avea si el o obsesie pentru frumosii sani ai reginei!
Stia bine ca, daca i-ar fi atins, ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi, John nu mai rezista si isi face cunoscuta dorinta lui secreta magului Merlin. Baiat orientat, magul gaseste o solutie pentru a satisface dorinta acestuia, dar numai contra a 1000 monede de aur. John accepta fara sa ezite!
In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei, in timp ce ea isi facea dusul. Imediat ce regina se imbraca incepe sa simta o mancarime din ce in ce mai mare. Regele Arthur il convoaca imediat pe vrajitor, pentru a-i cere un remediu, iar acesta ii spune ca doar o saliva speciala, aplicata timp de 4 (patru) ore ar putea trata aceasta teribila urticarie. A mai mentionat ca din testele efectuate in laborator, a observat ca doar saliva lui John ar avea aceste caracteristici speciale.
Regele il convoaca imediat pe John, care deja isi luase antidotul pentru pulberea urticanta. Asa se face ca John are ocazia de a saruta (la ordinul regelui!), pentru cateva ore bune, sanii pe care ii visase dintotdeauna si pe deasupra vine sarbatorit de curte ca un erou !
Inainte de a se intoarce la mosia lui, John este oprit de vrajitor, care ii reaminteste datoria de 1000 de monede de aur. Surpriza, insa, John, deja satisfacut, refuza sa plateasca, mizand pe faptul ca magul nu s-ar fi putut confesa, fiind complice la ceea ce s-a intamplat.
In dimineata urmatoare, insa, magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chilotii regelui ...............

Morala fabulei:

PLATITI-VA FACTURILE LA TIMP !....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Cate 5 stele si de la noi pt puiuti de Miha si de Monica, cu speranta ca veti castiga.

Onitza, sanatate multa, sa-ti iasa si analizele de Hep. bine. Si eu fac galerie pt bebe Natalia.

Try, sanatate lui Alex, si sa poti profita de vacantuca fara stresul bolilor.

Roxana, bafta la dentist, la cat de bataioasa te-am vazut, nu cred sa ai probleme cu nenea dentistul, ca daca nu vede el .

Eu am o stare de melancolie de imi vine numai sa plang. Nu stiu de la ce o fi, vremea asta insuportabila de zici ca-i sfarsitul lumii, cer negru, ploaie, grindina si ce-o mai fi sau vreo reminiscenta de babyblues. Intr-un cuvant nu am chef de nimic sid e nimeni...cred as avea nevoie si eu de o vacanta undeva la soare. Acum mai si we prelungit, dar al meu sot sta in birou si lucreaza, asa e ca si cum nu ar fi acasa. Imi vine sa ma duc...in lume .

Ma duc sa vad ce face strumful al mic.

pe toate

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim,multumim tuturor!

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ce dragutza e poezioara Mariucai!
De luni cred ca incercam si noi din nou experimentul GRADI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
andreap cred si eu ca te-ai emotionat...tare frumoasa poezioara
miki, dama, andreap, miha, oti,aime,paxela, pentru voturi...daca am sarit pe cineva pliz sa nu ma multumim tuturor
noi suntem bine, azi stam acasa cu totii, alex are liber de la scoala, o mini vacantza pana luni...pentru Pastele catolic.
va pe toate sa aveti un sf de saptamana minunat

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

am votat si eu "picaturi", "floricele", "curiosi" ...miha, monica bafta!!!
onitza sper sa nu fie ceva grav. in primul rand nu te stresa f.tare, job-ul medicilor e sa gaseasca buba
roxana te astept vesti de la interventie

aaaaaaa sa nu uit...pt.dana ca esti mai aproape de cluj...am vazut in polus papuci pt copii elefanten!!!! e pt. prima oara cand vad intr-un magazin din romania. preturile sunt parca mai mici decat la pantofii melania pe care i-ai lua din comert, dar mai sunt si reduceri. asa ca daca ai chef de shopping. si ca tot voiai tu sa bei o cafea in cluj...s-a deschi starbucks in iulius mall ...ce zici nu ti-am facut pofta de o excursie la cluj?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

.................................

Morala fabulei:

PLATITI-VA FACTURILE LA TIMP !....[/blue]

de luna viitoare am sa le platesc la timp, promit