Comori de nov-dec 04(173)
Raspunsuri - Pagina 19
danette spune:
Otilia, inline skates am luat eu pt. Iris.
Sunt exact cele puse de Dama in primul link, chiar din Decathlon le-am luat si eu. Sunt cele roz, V100 si casca e acceasi, cea roz. Am mai luat un set de cotire, genuchiere si manusi, dar nu mai stiu pretul, ca luasem mai multe din magazin. Nu's nustiu' ce, dar pentru inceput su zic ca's OK. M-am uitat si la modelul V200, dar nu aveau decat de la mar. 31, si asa eu am luat pt. Iris mar. 29. Dar e bine, se descurca, nu's prea mari.
Ale mele le-am luat din RO, defapt sunt din Elvetia, marca ROCES, tot cu role de silicon. Am dat echivalentul a 40 EUR.
Bits, foarte des apelez si eu la faza asta... cu "le am de mult, dar nu le-ai observat".. sa-ti fie de bine cumparaturile de 'Iepuras'... si eu mi-am pus ochii tot pe-o geanta (maro-ciocolata)...
monica-elizabet spune:
buna fetelor
e clar...urmatoarea intalnire o facem in parc pe role sau la patinoar
pe toate si spor la cumparat sau/exersat mersul pe role
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
ehe eu am cam pus frana la lucrurile pt copii cand am vazut ca nu mai am unde sa le pun,ma limitez la strictul necesar.am ajuns sa le trag in vid si le bag in locul ramas liber de la pat(saltea si partea inferioara a patului).le-am pastrat atat de bine incat ma doare sufletul sa le arunc ,mai ales acum ca il avem si pe Amon.el saracul mai capata asa ceva din cand in cand,in schimb frate-su.....
cand asez hainele credeti-ma ca tot timpul ma gandesc la Irisina si la cum s-o descurca Dana cu stocatul hainelor?!cred ca daca aveam fata facea barbata-miu infarct asa ca stie el Dumnezeu de ce mi-a dat baieti
aha deci vad ca mai sunt "mincinoase" ca mine
si eu tot la patine cu rotile(cu 2 randuri de roti-4buc) ma gandesc pt Ken caci am vazut eu cum mi-a patinat asta iarna.intai o sa exerseze pe astea si apoi trecem la cele cu rotile dispuse liniar.
Anca eu ma descurc destul de bine pe patine dar cred ca asta ar fi exercitiul ideal pt barbata-miu.doar daca nu-l trage burta la pamant.si mai avem o probl de cand a prins mirajul mersului pe jos Amonica nu mai sta in carut.noroc de centuri caci altfel imi sare.
ti-a trecut baby-blue-ul?ce mai fac baietii?
bits spune:
Dana are buzunare geanta sau e simpla?eu abia mi-am luat-o si am si pus ochii pe alta.uffff!vad ca anul asta se poarta tare lacul si am vazut o geanta in degradeuri-baza e maroul si ajunge pana la alb in partea superioara.e superba dar ar bate la ochi asa ca mai aman placerea.
bits spune:
Otilia sa-ti spun cam cum sta treaba prin Japonia:toti banii ii tine femeia.sotul primeste doar bani de buzunar iar sotia este cea cu administrarea lor.n-ai sa vezi la restaurant ca plateste barbatul(asta in cazul celor casatoriti)ci doar femeia.sa-l vezi pe al meu cum sta cu palma intinsa la mine sa-i dau banii de buzunar cand imi da salariul,crede-ma ca tot timpul ma amuz pe seama lui.
vreau sa lucrez ca m-am saturat de oale,masina de spalat si aspirator.ma mai deconectez si strang si un banut acolo pt zile negre vb mamei.
danette spune:
quote:
Originally posted by bits
Dana are buzunare geanta sau e simpla?eu abia mi-am luat-o si am si pus ochii pe alta.uffff!vad ca anul asta se poarta tare lacul si am vazut o geanta in degradeuri-baza e maroul si ajunge pana la alb in partea superioara.e superba dar ar bate la ochi asa ca mai aman placerea.
Amon si Kenzo
Da, are 2 buzunare si e piele combinata cu lac. E super !. e scumpa si deocamdata sta pe raft... cum mi-a fi norocul... poate-o mai gasesc cand primesc premiul de Pasti de la servici.
S-ar portivi f. bine cu o pereche de pantofi de-ai mei...
danette spune:
quote:
Originally posted by bits
Otilia sa-ti spun cam cum sta treaba prin Japonia:toti banii ii tine femeia.sotul primeste doar bani de buzunar iar sotia este cea cu administrarea lor.n-ai sa vezi la restaurant ca plateste barbatul(asta in cazul celor casatoriti)ci doar femeia.sa-l vezi pe al meu cum sta cu palma intinsa la mine sa-i dau banii de buzunar cand imi da salariul,crede-ma ca tot timpul ma amuz pe seama lui.
vreau sa lucrez ca m-am saturat de oale,masina de spalat si aspirator.ma mai deconectez si strang si un banut acolo pt zile negre vb mamei.
Amon si Kenzo
Whoa! asta DA ... faina faza la restaurant...
Hai ca m-as muta si eu in Japan.
Eu regret enorm ca am fost "de treaba" cand sotu'...acu' 7 ani a venit cu primul salar sa mi-l dea.
Ah ce vremuri!
aaa, tocmai terminaseram Fac. si eu incepusem serviciul cu vreo 3 luni inaintea lui. Asa s-a gandit el atunci, dupa ce-a luat primul salar, ca sa-l aduca sa mi-l predea... inca nu se virau pe card, cum e acum.
Aveam un salar bunicel si-mi era de ajuns, asa ca m-i s-a parut rau pentru el sa-mi dea castigul lui mie, si-am hotarat atunci ca fiecare sa-si tina salariul si cand avem cheltuieli, comnicam si ne socotim...
Eh... acu' nici din greseala nu mai aduce el de buna voie banutii acasa... stau bine merci in cont, si-i scoatem numai cand avem cheltuieli. Atat ca, taxele si impozitele sunt problema lui si deasemenea combustibilul la masini. Mancare si haine iau eu.
Si-acum l-am cam trecut la cura, ca s-a ingrasat iarna asta 10 kg.... asa ca papa frunze si morcovi! si-asa-i POST.
So, raman mai multi bani de haine...
mariussimiuc spune:
Eu cred ca m-am imbolnavit ori m-am babit... De ceva vreme nu mai vreau nimic pentru mine.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
danette spune:
Apropos de haine, Bits, sa stii ca foarte multe lucruri de-ale Irisinei le-am dat.
Am gasit familii nevoiase cu multi copii de varste diferite si am dus cu sacii.
Din pacate, aici, efectiv poti sa iesi cu pungile cu haine vechi puse in masina si stand la un stop in intersectie, imposibil sa nu gasesti un copil, 2...3.. la care sa le dai.
Atat doar, ca am incercat sa nu le dau tiganilor, fiindca stiu ca ei le poarta pana se distrug si le arunca. nu le spala.
E intr-devar o problema depozitatul ator lucuri... se strag si efectiv nu-mi mai incapeau pe nicaieri.
Am pastrat doar ceea ce-mi placea si ramasese in stare f. buna.
Papuceii de ex... i-am dat pe toti in afara de-o pereche de balerini ZARA bej mar. 20 super lucrati. Aia parca sunt de printzesa.
danette spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Eu cred ca m-am imbolnavit ori m-am babit... De ceva vreme nu mai vreau nimic pentru mine.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Cunosc senzatia!
Am trait-o si eu 2 ani. Cat am stat pe maternitate.
Las' ca-ti trece!