Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
andreap, sanatate multa mariutei kg in plus le dai tu jos in 2 luni dupa nastere asa ca nu-ti face probleme...ma bucur ca bbelina este bine...wow ce putin mai ai...3 luni...Doamne ajuta sa fii sanatoasa
onitza si Doamne ajuta si iasa toate analizele bune
fetelor am deslusit problema nepedalatului la ruxi... ei este una fff grea si de aceea nu poate sa dea din pedale....ieri am fost intr-un magazin sportiv si in timp ce eu am cumaprat cate ceva pe-acolo ea a pedalat pe o bicla(roz cu barbie si coshuletz...f usoara) de-a zapacit...si se minuna si ea saracutza...ia uite pot, ulaaaa!!! melge bicicleta...asa ca de Paste o sa primeasca de la iepurash o bicla roz usoara 9de fapt cred ca o primeste chiar in avans caci iepurashul tati vroia sa o cumpere inca de aseara noroc ca nu aveam finante suficiente la noi
va pe toate si ma duc sa ma pregatesc pentru serbarea de Paste de la scoala(imi vine sa scriu gradi mereu)...inca nu realizez ca am baiat mare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Stii? Ca si tricileta lu' alex e grea? asta o fi motivul? Deh, daca tac-su, n usi nu ca el ii ia Tonka si e grea si pt mine s-o ridic intr-o mana... Normal ca are aderenta mai amre pe asfalt si copilul trebuie sa fac un efort mai amre sa o puna in miscare...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Alex al meu ieri inca a facut febra... la patru zile de administrare de antibiotic, el de vineri noaptea imi face in fiecare naopte si ziua din cand in cand (in episoade) febra. Nu e o febra mare, adica n usare de 39, dar ma nemultumeste ca, desi pe antibiotic, el inca e febril. Si nu m-ar durea prea tare-n basca, dar sapt. viitoare mergem in vacanta si, daca nu inceteaza manifestarile astea, nici nu stiu ce sa fac...sal iau cu mine cu febra... nu ca mi-ar fi greu sau ceva de genul asta, mi-e teama nuami sa nu patz pe-acol ovreo complicatie ceva, habar n-am ce fel de ajutor medical pot primi in resort acolo.
Azi noapte a fost prima naopte cand nu a facut febra decat in primele ore dupa culcare. Cand s-a trezit sa ceara apa frigea un ic, dar dupa ce s-a trezit iar dupa nici o juma de ora, nu mai avea ferba si dimineata iarasi era bine, adica fara febra. Eram ieri la un pas sa ma duc la urgente cu el la 12 naoptea, dar m-a oprit sotul. Mi-e doar teama sa nu fie altceva pt care antibioticul sa n-aiba nici un efect ca altfel n uinteleg de ce dupa 4 ziel de adminsitrare el tot continua sa faca febra. Sa vedem cum se manifesta azi si la noapte...insa ma puen pe jar sa-l stiu inca nesanatos cu noi in vacanta. Chiar daca e sa luam antibioticul dupa noi, dar sa sti uca e pe drumul cel bun, spre vindecare.
Iar ieri i s-a si inrosit tare un ochi si era ma iumflatel. Sotul, cum e sensibil la orice chestii de genul asta, imi zice ca el ncii nu poate sa se uite la el (fandoseli ), desi ochiul n uera asa evident afectat, dar seara la culcare era si mai rosu. I-am pus niste picaturi cu antibiotic local (le aveam de cand a facut adrian conjunctivita dupa ce l-am adus acasa de la NICU), sa vedem daca i se amelioreaza. Sper sa nu fie conjunctivita. Ca dupa manifestari (rosu si lacriemaza) se potriveste cu conjunctivita virala (aia bacteriana e cu secretii galbene la ochi).
Oricum, imi da emotii copilasul asta acuma cu vacanta asta.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I, www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank"> II si III

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andra, sanatate multa lui Alex, sa isi revina cat mai repede. Daca nu este greu de ajuns la doctorul vostru eu ti-as sugera sa incerci pentru ca totusi sunt patru zile de febra care nu cedeaza. De unde ai antibioticul? Ma gandeam ca poate ca alt antibiotic ar fi mai eficient.
Asa si eu am tot tras sa nu ajung cu ea la doctor si pana la urma am ajuns dar oricum nici acum nu cred ca era vorba de scarlatina, in schimb eu dupa cateva zile de febra prefer sa merg cu ea la consult sa se uite in gat, la urechi, sa o asculte la plamani, in fine sa stau eu linistita ca s-a terminat cu bine.
Voi sarbatoriti tot acum pastele?

Miria, cand mergi la doctor? Ce mai spune sotul tau?
Andreea, sper ca esti in varful patului .

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

try, dupa 4 zile antibiotic si el face inca febra...hm...nu e de bine...cred ca nu e potrivit antibioticul. eu ti-as sugera sa mergi cat mai repede cu el la medic, eventual sa-l mai consulte si sa-i schimbe tratamentul.

si noi o patiram cu conjuctivita, si david ia antibiotic, la noi cica e bacteriana. Ieri avea un ochi super rosu si nasol si i-a dat repede dctora antib. Azi a fost mai bine, i s-a mai desumflat un pic. Si sper sa fie si mai bine ca altfel tre sa mergem in spital. Aici e o epidemie de asa ceva..
aaaa....si inca ceva..deci noua ne-a zis doctora ca , in cazul lui, picaturile de ochi cu antib nu sunt sufiecient de puternice si i-a dat antib sirop.
multa sanatate lui alex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Multa sanatate bolnaviorilor, sa le treaca repede!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

of...sanatate multa ginerelului meu si lui alex al lui try, precum si tuturor celorlalti copilashi bolnaviori sa le treaca repejor
miria, nu mai ai logoree? iti simt lipsa

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Din ciclul "dai un ban da' face" .am pus spanac si un cartofior in niste lapte la fiert pentru Yannis si m-am dus linistita sa citesc presa.m-a luat valul si am cam uitat de ce-i pe aragaz pana ce a ajuns la mine ceva miros.Olicica mea Teflon era scrum ! .Prima data m-am gandit s-o arunc direct la gunoi, apoi am umplut-o de apa.In doua ore, am decojit toata arsura cu o singura miscare iar oala a ramas noua ca de pe raft.Vivat lucrurile de calitate !

Sanatate nemtalailor dulci, te inmoie de tot cu "socolata" lui si accentul gherman.
Sanatate si bravului canadian, eu nu pot sa-mi dau cu parerea ca nu stau bine la info ref medicamente, dar asa-mi suna si mie ca nu-i de bine cu antibioticul respectiv.

Andreea surori ne numim.Acu sincera sa fiu asa ziceam si eu, lasa ca se dau jos kilele, bb sa fie sanatos.Dar staim in adancuri ca bbele e sanatos si fara jdekilele pe care le-am pus pe mine si pe care nu le mai dau asa usor jos. e adevarat ca tu esti altfel, de felul tau esti slaba, eu am o tendinta de a fi mai solida, nu pufoasa, doar muschiuloasa.Asa ca baga sanatos, dar nici nu exagera ca sa te mai poti misca in ultimele luni de sarcina.Pupam Sara mica

februarie , martie

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
l-am filmat ieri pe david spunand poezie :
http://www.dropshots.com/zumperiox#date/2008-03-17/21:53:30

Moamaaa...tre sa ma apuc sa invat si eu poezii. In afara de Cutiuta muzicala habar n-am de nimic.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hello aparem si noi asta dupa ce am pescuit de pe net un virusake si n-am putut face nimic pana n-am reformatat comp.

intru si vad o veste buna:MIRIA FELICITARI!sarcina usoara si un bebe sanatos iti doresc!

Fulgule fii-tu e mai dulce decat ciocolata!mi-a placut enorm cum recita el acolo.se vede ca-i plac rimele ca le retine usor!offf mey da chiar o tineti lant cu alergiile astea?

Miki prietena mea sapt asta afla daca e insarcinata.au fost la medic dar se grabesc sa faca bebele si nu stiu ce sanse sunt sa fie fetitza.cica tratamentul trebuie facut cel putin 3 luni ca sa schimbi pH-ul vaginal!in fine om vedea ce o sa iasa.da eu una nu mizez pe ea ca nu e sigur ca a respectat sfatul medicului.oricum eu mi-am luat gandul de la bebe 3

Try o prietena de-a mea la fel a patit cu fii-su.era sub trat cu antibiotic si facea febra 39,l-au dus la analize si ii gasisera infectie urinara de la un stafilococ colectionat de prin spital iar el mititelul lua antibiotice pt rosu in gat.nu e normal sa faca febra asa ca du-te la doc cu el.daca il lasi acasa cu ai tai cred ca iarasi e o probl caci imi imaginez ca daca s-ar intampla ceva cum s-ar descurca parintii tai in engl acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Ce bine este acasa in concediu, mai ales ca aseara am adormit rupta la 9 seara, ca gainile .
Fulgule, si eu ma vaitam pe aici de accent dar daca Ana a stat pana la 2 ani si 10 luni acasa a prins romana ca prima limba si acasa destul de rar face greseli. De cateva ori insa a combinat cuvintele si spunea "ciocolada ". Tare scump mai e David in ciorapei. Si poezia ca tine sugubeata . Ce bine ca ni l-ai mai aratat pe nemtisor.
Si ca tot mi-am adus aminte, Adriana nici tu nu ai mai pus poze cu gemenasii de mult timp.
Octavia, cum adica te-ai razgandit, ce s-a intamplat?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput