Comori de nov-dec 04(173)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Try, daca inca face febra dupa 4 zile de antibiotic, inseamna ca nu l-a nimerit doctorul pe cel eficient;mergi la doctor sa i-l schimbe, e clar ca asta nu functioneaza, nu are rost sa mai taraganezi, ca apoi stai cu emotii pentru plecare. Multa sanatate, of, cum se intampla toate minunile astea intotdeauna inainte de vacante sau evenimente importante, ca sa stam cu inima cat un purice?

Miki, bravo, doamna, ai salvat tigaia buclucasa. Si eu vreau sa-mi improspatez stocul de oale si tigai, si sa mai arunc din cele vechi!

Andreea, mai stai si tu linistita, daca poti,ca mai e destul pana la nastere totusi. Pupam Mariuca tusitoare, nu stiu ce sfat sa-ti dau, cu behaielile astea dureaza o gramada.

Am vazut si eu pe Davidutz cel scump, ce frumos recita el acolo. Am vazut si pe Irisina cea eleganta , si pe Deliuta la petrecere, super copii!

Onitza, tinem pumnii sa iasa analizele bune!

Ai mei copii au fost ieri la teatrul Tandarica , cu gradinita, am tot ezitat daca sa-l las pe Mihnea si ma bucur ca am facut-o pana la urma, a fost fascinat, cica a fost cel mai cuminte in sala, iar drumul cu autocarul l-a incantat maxim; aseara ma tot intreba cand mai merge cu autobuzul (iata, la varsta asta inca mai gaseste placere in asta- bine, era un autobuz numai cu copii, nu transportul in comun!).

Miria, la cat de vorbareata erai in we, unde ai disparut acum?

Sper sa mai reusesc odata sa mai pun niste poze, nu stiu cand va fi asta..

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Roxana, iti recomand sa-ti schimbi aragazul cu o plita pe inductie si asa va trebui sa-ti schimbi toate oalele din casa . Cum mai este la servici, tot ocupata rau?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

miriaaaaaaaaaaaaaunde esti?

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

A inceput concursul "clipe de viata" la care participam si noi. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13inceput" target="_blank">Curiozitate si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi sunt pozele noastre.Asteptam parerea voastra!

Scuzati miloaga dar ma gandesc ca poate nu aveti timp sa rasfoiti albumul.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ai vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Si ca tot mi-am adus aminte, Adriana nici tu nu ai mai pus poze cu gemenasii de mult timp.
Octavia, cum adica te-ai razgandit, ce s-a intamplat?

un maaaare draga mea draga pt. ca nu ne uiti. cam greu cu pozele astea, am vreo 3 carduri si nu reusesc sa le descarc. plus ca saptamana trecuta...mama denaturata ce sunt am fotografiat fetita cu bubitze de varicela si nu as vrea sa o vedetzi asa...desi e simpatica ea si asa. azi mergem undeva in afara clujului ca e ziua lui cristina, sora mea si ne-a invitat la un local, maine plec la tara, dar luni promit ca pun niste poze.
sincer eu vin dimineata si abia astept sa "aud" ca a mai pus cineva poze sa va vad...si de ai mei uit de fiecare data. e asa o mare bucurie sa va vad crescand pe toti...
....aseara ma gandeam ce mare noroc am avut ca v-am cunoscut, cum am trecut noi impreuna toate peste bune si rele, peste griji si am impartasit bucurii...nu stiu cum as fi trecut mai ales peste primele luni din viata piticilor fara sprijinul si suportul vostru. si atunci cand vad copiii crescand ... nu stiu, practic copiii nostri au crescut impreuna, eu asa vad lucrurile. va citesc zilnic chiar daca nu am timp de mesaje pt. ca faceti parte din viata mea si a copiilor mei si nu voi putea multumi vreodatra pentru asta....ma iertati ca m-a cuprins melancolia, eu acum asta simt

va pup pe toate cu mare drag

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

scrieti si voi ceva. Suntem prizonieri in casa, Ana se agita grav pe aici, afara ninge si bate vantul rau, se simte ca -4 grade.
Miria, Try chiar nu mai apareti. Sper sa fiti bine si voi si copilasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Roxana, iti recomand sa-ti schimbi aragazul cu o plita pe inductie si asa va trebui sa-ti schimbi toate oalele din casa . Cum mai este la servici, tot ocupata rau?

Otilia, buna idee, sa vedem ce parerea re Catalin (cred ca o sa zica ca mai bine schimba nevasta!)
La servici e balamuc maxim- dar maxim! luni, marti si miercuri, celelalte doua zile sunt mai relaxate(asta pana le vin probabil alte idei!)asa ca azi bantui pe aici mai des.

Miha, votez si eu de acasa, de aici n-am cum nici sa deschid...

Otilia, prizonierat placut, ce sa zic, gasiti si voi ceva activitati atractive (mai ai sotzul acolo?)

Adriana, ce frumos ai scris, asa simt si eu numai ca nu ma pricep sa pun in forma literara (desi in tinerete eram olimpica la romana, maica!)

Mi-e groaza de ziua de maine , am de scos o masea (prima din viata pe care o scot), si de facut o rezectie apicala.Heeelp, a mai facut cineva asa ceva? Cum e? Nu ma scutiti de amanunte picante. Pana acum am numai plombe,am scapat de alte dezastre dar nu stiu cum anul asta mi s-au stricat asa rau niste masele.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by roserb

[quote]Originally posted by Otiliav

Adriana, ce frumos ai scris, asa simt si eu numai ca nu ma pricep sa pun in forma literara (desi in tinerete eram olimpica la romana, maica!)

Mi-e groaza de ziua de maine , am de scos o masea (prima din viata pe care o scot), si de facut o rezectie apicala.Heeelp, a mai facut cineva asa ceva? Cum e? Nu ma scutiti de amanunte picante. Pana acum am numai plombe,am scapat de alte dezastre dar nu stiu cum anul asta mi s-au stricat asa rau niste masele.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

mey...si eu la fel cu romana...doar ca pe vremea mea tara avea nevoie de ingineri nu de filologi, so , s-a dus fata la politehnica
eu am facut rezectie apicala dar din cate-mi amintesc asta inseamna ca-ti scoate punga de puroi de la radacina unui dinte. daca asta e...depinde de chirurgul care face "lucrarea" ...al meu a fost super ok, anestezie "beton" nu am simtit nimik, a lucrat linistit...nu-ti zic cu ce

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
dupa cum vedeti,in loc sa stau acasa ,fac ore suplimentare.asta ptr.ca azi am fost la gradi,la lectia deschisa....Mariuca mea m-a facut de ras..adica:ma gasit-o pe scaunel,facea tot ce-i spunea ediucatoarea.Toate bune pana m-a vazut..a inceput un bocet ca ea vrea acasa..mai..nu stiu ce are fata asta!parca simte ca vine Bb si ea va fi mai....marginalizata..sau nu exact asta-i cuvantul,ma rog,intelegeti voi..Am incercat de toate.Pana la urma cu promisiunea ca luma o jucarie pe care o voia,s-a asezat langa mine(mi-au dat si mie un scaunel de copil),fata in fata cu ceilalti copii..a tacut,dar nu a vrut sa plece de langa mine.A recitat o poezie super(nu retin versurile..din pacte) si destul de lunga.A cantat apoi cantecele,a facut tot ce faceau ceilalti,dar de langa mine.Ce o avea de e asa 'mamoasa'???
Acum sa-i acord ceva circumstante:are numai 3 sapt.de gradi...ma rog,pana la urma a fost relativ OK.
In rest,super ocupata...
Pupam pe toata lumea..

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput