Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

andy stii sa ai ceva probleme cu tensiunea? Ce zici tu acolo seamana cu o cadere de tensiune...

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

alinusca, pretul este de la fortis?
nu mi se pare putin, dar nici exagerat
eu imi fac totul gratuit, dar la iosup vreau sa merg pt a afla culoarea carutului ...pt ca deja o sa am peste 14 sapt deci alte masuratori nu stiu daca o sa mai fie oportune...
sau daca cuiva ii prinde mai bine programarea mea si are la schimb in prima sau a doua saptamana din aprilie, astept un semn

andy, si eu am episoade de genul celor descrise de tine, dar eu am si astm si am pus pe seama asta ...
de luat nu iau nimic, astept sa ma linistesc, daca nu te simti bine cu inima poti lua aspacardin, iar daca cumva cineva va avea crize de astm, ventolinul este de urgenta si pulmicort singurul acceptat ca tratament de sustinere in sarcina, cel putin din ce stiu eu

guguloi 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

andy.p eu nu patesc asa ceva, si nici nu prea am auzit, dar parerea mea este sa-i spui la dr. neaparat. Sa fie totul bine si sa ai grija de tine !

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
La multi ani Monica Dicut #537;i Eva, sa fiti sanatoase, sa aveti o sarcina usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!
.
De asemenea, bun venit in odisee tuturor noilor mamici inscrise, sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi si frumosi!
De azi mi-am schimbat semnatura...avem si noi 11 sapt. in cap. Abia astept sa treaca inca 2 sa merg la eco sa vad bebelutul si cine stie, poate adaugam inca un carucior.
Multi pupici si sa aveti o saptamana usoara!

Andreea
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata burticoaselor!!!

La Multi Ani!!!!!! Monica si Eva, sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti un an minunat, nasteri usoare, bebei sanatosi, mancaciosi si norocosi!!!! Va doresc tot binele din lume si sper ca copilasii vostrii sa va semene at mai mult caci sunteti minunate!!!!

andy.p nu e bine deloc ce spui tu acolo!!! Nu am mai auzit ma nimeni asa ceva!!! Dormi cumva pe spate!!! Indiferent de situatie, eu zic sa vorbesti de urgenta cu un dr!!! Daca tu nu ai aer, nici bb nu are.... asa ca...!!!!!!

Mai fetelor care va ocupati de listuta! V-am rugat si eu joia trecuta parca sa mi-l treeti si mie pe Matei, baietelul meu pe listuta Matei - DPN - 11.07.2004 si nasc la Maternitatea Polizu cu dr Magda Petrache. Va multumesc

Cate gravidute noi avem in week-end!!! Abia astept sa scrieti si voi mai multe despre voi, sa va cunoastem mai bine......

11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Felicitari mamicilor care stiti deja sexul bebelusilor. Nou nu mi-a putut spune doctorul in saptamana 14, bebe era tare jucaus, facea podul si ne arata funduletul. Era asa de dulce cum facea tumbe prin burtica! Eu dintotdeauna mi-am dorit un baietel insa de cand am ramas gravi am inceput sa ma gandesc ce frumos ar fi sa am o fetita, sa o imbrac in rochite roz, sa-i aranjez parul in codite si sa ne jucam cu papusile. Nu radeti de mine, bineinteles ca cel mai mult conteaza sa fie sanatos. Cam in 2 saptamani imi vine rezultatul de la TT si atunci merg din nou la medic, sper ca bebe sa fie mai "cooperant" si sa ne arate ceva.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Multummesc din suflet fetelor.M-am speriat si mi-am sunat ginec.si mi-a spus ca pare a fi o cadere de tensiune.Sa stau linistita in pat si sa-mi fac progr la un cardiolog sa vedem ce zice.Asa ca azi imi fac programare.
Nocomsa stii ca ma trezesc noaptea dormind pe spate.Am incercat sa nu mai dorm asa dar tot ma mai trezesc din cand in cand pe spate.
Va multumesc inca o data tuturor
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Buna dimineata burticutzelor!!!!!! Eu ma simt destul de bine, ma cam doare spatele dar stiu ca este normal in sarcina pt. ca se mareste uterul si eu oricum aveam si inainte probleme cu spatele. In rest stau cuminte in pat si astept sa vina 28 martie sa vad pe BB la ecograf si poate aflu si eu ce carucior voi avea.
Monica_dicut, Evaf la multi ani cu sanatate, fericire, bebei frumosi si sanatosi!!!!!!!!
Bun venit noilor burticutze!!!!! Sa aveti parte de sarcini usoare, nasteri si mai usoare si carucioarele care le doriti!!!!!!

Andreea12+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

zambetmic, da la fortis este pretzul. din cate am vazut dureaza vreo 2'j de minute o eco la el asa ca presupun ca indiferent de ce varsta va avea sarcina ta atunci, or sa fie destule chestii la care sa se uite. eu am pe 22 programarea deci nu te pot ajuta.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza fetelor,
La multi ani sarbatoritelor de azi si multi de la noi toate , sa va dea Dumnezeu ce-i mai bun si sa ne vedem sanatoase la sfarsit de an cu bebeii in brate.
Fetelor nu mai pot, mi s-au mutat greturile de seara si dimineatasi sunt palida ca ceara tot timpul zilei, hai ca azi mai e cum mai e ca tot in concediu sunt da` de maine am dat de ca ma duc la serviciu si iar 2 autobuze pana acolo si doua intors.
Voi ce simptome aveti? Asa toata ziua sau numai dimineata?
Pups
11+

Mergi la inceput