Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 22
denisa.g spune:
La multi ani sarbatoritelor noastre de azi: Monica si Eva !!

O sarcina usoara, cu multe bucurii si numai sanatate si fericire va doresc!! 

Andy _garlo, sa stii ca iti impartasesc durerea de spate!!! Sper sa nu se mai accentueze pe perioada sarcini ca este deja f..ff deranjanta!! ![]()
Salut toate burticutele
si noii bebelusi!!! 
viitoare mamica de septembrie 2008
14 +
felicic76 spune:
zambet mic si alinuska:eu am prog laIosup pe 7mai la CMU pentru eco morfofetala de trim I. Am intrebat la telef care este pretul si mi-au spus 350 ron eco. 25 ron dvd si 3 ron nu mai stiu ce exact, am uitat.Total 378 ron
7+
aluna
foto
teomaria spune:
anca81, tot uit sa-ti spun ca ti-am vazut pozicile si burtica si esti...superba
Ankussa, la mine s-au diminuat simtitor senzatiile de greata, n-am varsat deloc nici acum, nici la celelalte 2 sarcini, sanii parca nu ma mai dor (rareori dimineata), dar mameloanele sut maro inchis
La Iasi eco de primul trimestru la un cabinet renumit (15-20min) e 1mil + 10RON CD si poze. Miercuri am si eu programare , sper sa vin si eu cu un carut![]()
andy, ai grija cu tensiunea
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
13+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
anca81 spune:
Teomaria, multumesc. Si pozele voastre sunt foarte frumoase, sunteti o familie de vis. Copilasii vostri sunt superbi 
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Puiutzul nostru
15+
andy.p spune:
Teomaria
incerc.
Ankussasi mie tot seara imi era mai rau.Acuma parca s-au mai diminuat.Nu stiu cum vei rezista pe bus.Tin pumnii sa fie bine.
14+
laura si andy
alinushca spune:
quote:
Originally posted by felicic76
zambet mic si alinuska:eu am prog laIosup pe 7mai la CMU pentru eco morfofetala de trim I. Am intrebat la telef care este pretul si mi-au spus 350 ron eco. 25 ron dvd si 3 ron nu mai stiu ce exact, am uitat.Total 378 ron7+
aluna
foto
Nasol... cam mult... poate mai bine renunti si mergi la cabinetul lui. Are ecograf foarte bun acolo si e totusi altceva. Si cam 2 mil mai ieftin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
felicic76 spune:
alinuska: merci mult. Am facut prog pe 25 aprilie si voi avea cam 13 sapt+2 zile, Costa doar 2 mil si tb sa aduc ae CD. M-ai scutit de 180 ron

.
7+
aluna
foto
romika spune:
waw fetelor, este multa activitate aici pe forum si mi se pare super ca va cunoasteti destul de bine. o sa va spun si eu cate ceva despre mine ca sa ma cunoasteti si pe mine. burticuta mea are 11 saptamani si cateva zile, toate bune pana acum, ma obisnuiesc deja cu senzatiile de greata desi acum s-au mutat seara. bb ne-a facut o mare bucurie dar ne-a si incurcat un pic planurile ptr ca urma sa facem nunta in septembrie, acum am mutat-o in mai si ma bucur ca o sa fie si bb prezent. in rest sa mai mentionez un fapt interesant sunt studenta ultimul an asa ca dupa nunta intru direct in licenta, amanunte
dar eu zic ca ne descurcam ca doar suntem trei acum
si astept sa mai vb
aly_c20 spune:
buna seara, garvidutzelor!
teomaria...u unde iti faci eco?de unde e pretul ala?
si eu merg mierc la un control la ginec (Dr.Slatineanu-Cuza Voda) si as vrea sa mi fac si o eco...poate aflu si eu ce sex are bblul meu:P
14+