Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 20
Muuh spune:
zambetmic eu am citit undeva, nu mai stiu exact unde, ca sa eviti varsaturile e bine sa mananci ceva inainte sa iei pastila. Chiar si un sticks doua dar sa fie ceva acolo.
Moni, Eva La Multi Ani!!
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
ramonzca79 spune:
neata si de la mine fetelorrrrrrr....si eu inca ma mai trezesc cu greata

....sa treaca timpul mai repede si sa dispara....abia astept sa merg la dr miercuri....
andy se pare ca schimbi semnatura cu mine odata....si eu tot 14 sapt implinesc azi...ticker-ul meu este mai inaintat....e de la ultima menstruatie dar am avut ovulatie intarziata si bebe e mai mic...
fetelor..abia mi-am convins sotul aseara sa nu cumpere carut...parca o luase din loc...am mers in Miniblue si pt ca e prima sapt aveau reduceri de 30%...asta e ceva insa mi se pare prea devreme totusi ....dupa ce l-am calmat cu caruciorul spunandu-i ca nu-mi place...etc...a inceput cu patutul....l-am calmat dar nu s-a lasat fara sa cumpere ceva...o carte de peste 1 mil cu cresterea copilului pana la 6 ani, 2 cd-uri cu muzica de Mozart adaptata pt copii(asta e f faina pt ca am ascultat-o aseara) si cateva hainute am cumparat eu...deh erau la reducere
oanaaaaaaaaaaaa???pe unde esti????tot ma uit dupa tine ca sa vad pozele de 16 sapt....ai disparut?????
eu dimineata sunt cateodata dezamagita..seara am un burtoi cat toate zilele si dimineata nu ramane decat ceva in dreptul buricului....cand o sa creasca si burta asta???
tre sa plec la serv...pupiuuuuuuuuuuuu
...vine minunea!!!
andy.p spune:
MommyMagdaeu de obicei seara manac,dar si in timpul zilei si la mine a functionat.Sper sa te ajute.
14+
laura si andy
Codruta27 spune:
Neata fetelor,
Ce faceti intr-o dimineata draguta de luni?
Monica, Eva, La Multi si Fericiti Ani, mamici frumoase! Sa fiti sanatoase si fericite si iubite, iar puii vostri sa va aduca numai si numai bucurii!
Bun venit noilor mamici! Ce bine ca ne adunam mai multe!!! The more we are together...
Fetelor, petru statisticei dau si eu mai multe date. Cocoselul s-a vazut in toata splendoarea lui la 11 s si 2z, iar lui bebe ii batea inimoara cu 167 batai/minut!
Promit ca pun si pozele, dar se anunta o zi infernala la serviciu!
Va pup!
11+
Bebe mic
andy.p spune:
Ramona ce ma bucur ca suntem cam deodata.Si eu am avut ovulatie tarzie ca altfel as fi cu vreo 2 sapt.mai inaintata.De rau inca imi e rau.Nu stiu cand vor trece greturile tot sper si astept.
Si sotul voia sa ia carucior
si tot asa cam greu l-am convins ca e prea devreme.
14+
laura si andy
Codruta27 spune:
Delphinas, ma bucur enorm ca e totul bine cu mazarica!!!!
Anca, tu ce ai facut vineri la echo? Nu ne mai fierbe!
11+ 
Bebe mic
alinushca spune:
zambetmare, inca nu am fost la ecografie la Iosup dar am auzit cand asteptam la cabinet ca ar fi 2 mil. cum ti se pare?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
8+
andy.p spune:
Va rog sa-mi spuneti si mie daca careva dintre voi pateste sa ramana fara aer dimineata.Eu in fiecare dimineata patesc asa ceva:raman fara aer,imi bate inima ff tare ,mi se infunda urechile si ametesc groaznic.

Ma poate ajuta careva cu un remediu ceva ca nu mai stiu ce sa fac.
14+
laura si andy
JulyMorning spune:
Eco morfofetala de trim I cam asa e peste tot... intre 2mil si 2,5 mil. La clinici particulare, zic.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S15+
romika spune:
buna dimineata, sunt si eu o
din constanta si cam noua pe acest forum dar sper sa ma incadrez numai bine aici la voi unde am vazut ca este o atmosfera asa frumoasa, DPN este 4 octombrie si abia astept
va salut pe toate si abia astept sa ne cunoastem