Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Neatzaaaaa!!
Teo multumim de tratatie, eu putina cafea

Eva si Monica La multi ani, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ce-i mai bun!! Multi si sa primiti cadouri frumoase :)

Anca bebi si Oanasm dati si voi un semn de viata, ca pe mine ma ia paranoia cu voi... am deja palpitatii... sper ca sunteti bine.

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata fetelor. La multi ani Monica si Eva , multa sanatate, fericire si sa aveti parte de ce e mai bun de la viata.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor.Sa aveti o sapt.minunata si plina numai de vesti bune.
La multi ani Monica si Eva!Sa va dea DD tot binele din lume si multa sanatate alaturi de bb.
Bun venit noilor burticutze si sarcina usoara.
Si noi schimbam azi semnatura.
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

MommyMagdasi eu am patit-o cu constipatia pana ce am dat de gref.De atunci nu mai am nici o probl.Incearca si tu ,poate merge si la tine
14+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

felicic, cat de incredibil ar parea, pot spune ca te invidiez !!!!!!
Voi incerca si para, desi am facut in we asta un mix de lapte, mar inghetata, cioraba de legume si nimic-nimic!

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Off, si eu am probleme cu , dar doar de cand sunt insarcinata. Eu inainte eram foarte sensibila la burtica si nu am fost in viata mea constipata. Azi insa i-am gasit ac de cojoc, am mancat lapte cu cereale si le-am amestecat cu capsuni. Macar dimineata asta am scapata de chin Aaa, si am mai auzit ca Activia cu capsuni si kiwi e iarasi foarte bun pentru problemele de genul asta.

Si eu am schimbat semnatura.

www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica

Puiutzul nostru

15+

Mergi la inceput

andy.p, gref candva anume (dimineata, seara) ? sau nu conteaza?

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Magda, un remediu pentru constipatie (nu neaparat in sarcina) sunt semintele de in. Rontzaite pur si simplu sau macinate si combinate cu ceva (eu le amestecam cu banana pisata). Nu au un gust foarte rau, da' nici prea minunate nu sunt. Cam 2-3 linguri pe zi cred ca ar trebui sa fie suficient. Eu am avut probleme cu constipatia cam pana prin s7-8, apoi mi-a trecut brusc. Nu stiu daca o fi de la utrogestan, cum mai zicea o mamica pe aici ca ar pati si ea.

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput

toate sufletzelele milostive !!!

12+

MommyMagda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici
azi dimineata am avut al doilea episod de ... am baut niste compot ca sa iau acidul folic si s-a dus pastila pe apa ... sa zicem sambetii ca suna mai frumos decat realitatea

cineva cerea numarul de tel unde mi-am facut programare pt eco, iata:
Programari ecografii:
Dr. Iosup Telefon: 0724 464646
este la clinica Fortis, n-am intrebat pretul ... ... daca stie cineva poare imi spune si mie, macar asa ca ordin de marime, daca nu o sa mai sun eu iar
am incercat si eu ceva la tel pana am prins, dar mi-a raspuns un domn amabil si am facut programarea

La multi ani!!! sarbatoritelor
si o saptamana usoara tuturor

inca o intrebare ... voi cand ati anuntat la servici? la cate luni/saptamani?

guguloi 9+

Mergi la inceput