Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

La multi Nally!
sa fii sanatoasa si bbl tau deasemenea!
O duminica frumoasa la toate fetele!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorya spune:

Buna!
Sunt si eu noua pe aici.Am DPN 4 septembrie.Sunt din Timisoara.
Va doresc o duminica placuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Nally - La multi Ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o zi frumoasa si bbl sanatos mancacios si smecheros.
Kllemi scrie fuguta 10 mesaje (sau cate or mai fii ramas pana la 10) sa scapi de moderare si dupa aia vorbim in timp real. Da si niste date cum ar fii DPN, DN si UM sa le puna fetele in listutza (scrie-le cu rosu parca asa am vazut ca vor fetele) si bine ai venit la odisee, sa ne zici si ceva despre tine.
Ma duc ca am pus o supitza pe foc
Care zicea ca n-are greturi? Le ia pe ale mele 1 ora sa pot si io sa mananc? Pretty plzzzzz....
pups
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI NALLY!!!

eu azi am avut si am in continuare o zi groaznica mi-e rau, greata nu pot sa mananc off abia astept sa scap de primele luni

bun venit noilor gravidute!!!primele 10 mesaje va sunt moderate de asta nu le vedem la timp, daca vreti pe listutza sa dati datele

va las acum, poate mai intru diseara

bebelushul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

cum o fi sa stati pe acasa, eu m-am cam saturat de munca de azi dimineate sunt la munca, fericitelor.......

Mergi la inceput

Ankussa sa stii ca mie nu mi-a spus nimeni DPN ce stiu este ca sunt in 9 sapt. si ca totul este bine, atata tot

Mergi la inceput

si tot eu spuneam ca nu am greturi deloc, de fapt nici nu stiu ce sunt alea , problema este ca nu stiu ce sa cred cu astea, e de bine sau de rau.......

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kllemi

Ankussa sa stii ca mie nu mi-a spus nimeni DPN ce stiu este ca sunt in 9 sapt. si ca totul este bine, atata tot

....si crede-ma am fost la doua dr.pana acum

Mergi la inceput

m-am saturaaaaaaaaaaat de atata serviciu vreau si eu sa stau acasa

Mergi la inceput

sa imi spune-ti si mie VA ROG MULT cand pot si eu sa aflu' sexul bbului ca sunt tare nerabdatoare............merci

Mergi la inceput