Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

sa va dau si eu niste date dea-le mele ca da-bia acim m-am prins care este listutza, DN 21.04.1980 UM 15.01.2008 iar DPN, momentan nu stiu. sper sa aflu' cat mai repede......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!Cam pustiu pe aici....
LA MULTI ANI NALLY!
Azi a fost o zi nashpa aici, a plouat toata ziua, n-am iesit decat la supermarket!Am dormit la amiaza.
Fetili, eu am observat ca nu ma mai dor sanii, nu mai sunt sensibili!!!Yupiiii!
VOi ati mai scapat de simptomele primului trimestru?
VA pup!

15+

Mergi la inceput

Corya, bun venit! Baga repede 12 mesaje sa scapi de moderare, si zi-ne mai multe despre tine!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna seara fetelor, cum va-ti petrecut azi? cine a zis ca a fost la gratar, ca vreau sa zic ca am salivat toata ziua sa nu mai face-ti chestia asta ca nu e frumos.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

LA MULTI ANI NALLY!!

Va pup pe toate fetele!!

Andreea 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello, bitza!

Nu esti singura . Pe-aici a fost cald, 20 de grade. Se pare ca si maine va fi la fel, dar de marti vine frigul. Ieri am iesit si eu la o plimbarica scurta dar astazi mi-am facut de lucru prin casa si , ca si tine, am dormit dupa-amiaza

Nici pe mine nu ma mai dor sanii, doar de dimineata ii simt mai grei. Greturile se pare ca mi-au trecut cu totul dar simt ca poftele mi s-au schimbat oarecum. Nici oboseala nu ma mai 'chinuie' dar imi place sa ma rafat cu cate un somnic de dupa-amiaza cand am ocazia...

Pup si la tine

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy,
20 grade oauuuuuuuuuu!
Aici la 21 mergem la plaja!!Sper ca in aprilie sa fie cel putin la fel de frumos in tara!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ma inscriu si eu in randul mamicilor norocoase de sept-oct. DPN 11.09.2008, UM 06.12.2007, DN 11.02.1981, si sunt pacienta lui Radu Vladareanu, Elias. Mai un baiat, Alexei (13.07.2006) si de data asta il asteptam pe B2 - a se citi al doilea baiat.
Sarcini usoare va doresc la toate inclusiv mie.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ankussa...cam cate grade sunt in perioada asta in londra...te intreb pt ca peste 2 sapt venim in vizita cca o sapt...si sper sa fie cald....nu vreau ploaie si frig...

...vine minunea!!!

Mergi la inceput

Miruna, bine ai venit la odiseea norocoasa! O sarcina usoara in continuare!

15+

Mergi la inceput