Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata, ce mai faceti, cum va mai simtiti?
Eu chiar foarte bine si am si eu o intrebare la voi pe la cate saptamani pot afla sexul exact? VA MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza, mai mai da` harnicutze mai sunteti...:-)
Bitza cum asa singurica, la mine cainele vecinilor de deasupra (casa are 2 niveluri, noi avem parterul, ei etajul) rostogoleste ceva pe jos de pe la vreo 7, asa ca dupa bombanelile de rigoare m-am dat jos din pat si am zis ca e ok ca si asa tb sa ma apuc de invatat.
Dyanira sar`mana pt invitatie, io ma delectez acu` cu laptic si paine cu unt si cu gem (cred ca am luat boala de la Delphinas, parca ea era cu asta dimineata )
Pisik cum sa fii singurica mama, nu esti da` la mine greturile sunt seara nu dimineata de zic toti ca sunt anormala, da` asta e daca e bb sanatos poate sa ma apuce si in miezul noptii ca nu ma supar.
Apropos, ploua maruntel la Londra in dimineata asta da` cand am decshis geamul mirosea a iarba uda...mmmmm ce-mi place...
Pups
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna dimineata, fetelor,

Ce zi frumoasa de duminica!! Eu azi merg la parintii mei cu norocosul si mai pe seara simt eu...ceva . O sa va spun maine ce si cum, daca am avut dreptate. Si cand merg la mama...of,of...ce mancarica buna face mama mea!!!

Va pup pe toate si duminica frumoasa!!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Era sa uit!

LA MULTI ANI, NALLY!!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna dimineata, mamici!

La multi ani, Nally!

Zambetmic, felicitari pentru guguloi. Unde ai sunat sa-ti faci programare la Iosup? As vrea sa-mi fac si eu pt eco. morfo. de trim II dar nu stiu cum sa dau de el...

Sa aveti o duminica frumoasa!

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna dimineata, v-am spus si mai devreme dar mes-ul meu nu a fost postat,felicitari pentru bb-lusi,crede-ti ca sunt anormala ca nu am nici un fel de greata???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata fetele!
si la noi e o zi superba, suntem invitati la ai mei la un gratarel
LMA NALLY!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

joi21: eu m-am programat la unirii
www.cmu.ro

B-dul Unirii, nr. 57, sector 3, cod: 030827, Bucuresti
Tel: 021 327.11.88-90
Fax: 021 327.11.95
Mobil: 0722.318.367 ; 0745.760.402
are program lunea si miercurea de la 9 la 20

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

felicic76, multumesc mult!

13+

Bebe mic se face mare

Poze cu gagalicea mea

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

quote:
Originally posted by pisik 4ever

aly c20 - si eu am luat antibiotice in timpul primei sarcini si chiar am facut si o radiografie dentara - nu a fost nici o problema. am avut o colega care a luat antibiotic in fiecare sarcina - a avut trei - si toti trei copii au fost normali si fara probleme.

... si albastricile lui mami 08.05.05

neata la toate gravidutzele!
parca m am mai linistit...oricum stau cu emotii.cine imi spune in ce consta triplul test?

Mergi la inceput