Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara, vai ce mult scrieti aici.
Sa ma prezint: sunt si eu o de 13 saptamani si va citesc de ceva vreme, dar inca nu am avut curaj sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

buna seara si multumesc de primirea calduroasa!
si eu va doresc sarcina usoara si bbi sanatosi si frumosi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

noapte buna si somn dulce...ne vedem maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

SAlutare!
Probabil ca la ora asta sunt singura aici, dar asta e!!Nu prind si eu sa vb cu cineva!In cursul saptamanii la munca nu pot sa intru, seara nu e nimeni
Bun venit noilor burticoase norocoase aly, nally, kllemi!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicitari fetelor pt. carucioare si bun venit noilor

Nocom, chiar asa sa-l ciupesti sa-ti arate toate alea

Bitza, hai sa ne vaitam atunci impreuna ca-s si eu pe aici

Sa va impartasesc si voua....azi a mers fiimea la gimnastica pt. prima data, a obosit-o profesorul ala la barna, sol si paralele ca dupa o ora mi-a cazut lata de oboseala in masina ....si nu i s-a intamplat acelasi lucru la dans, patinaj sau inot....asa ca e de bine, de-abia asteapta saptamana viitoare

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ada 74 - un pupic mare de la mine - mi-ai luat o piatra de pe inima zau. credeam ca sunt un fenomen cu greata asta care se tine scai de mine zi si noapte - si cu mancatul asta care a inceut de pe acum. eu am luat la prima sarcina 20 de kile si am pastrat 6, asa ca sunt speriata rau de cate kile o sa iau...

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

aly c20 - si eu am luat antibiotice in timpul primei sarcini si chiar am facut si o radiografie dentara - nu a fost nici o problema. am avut o colega care a luat antibiotic in fiecare sarcina - a avut trei - si toti trei copii au fost normali si fara probleme.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata burtici!
Va astept la o cana de ceai, ciocolata calda, lapte dupa preferinte!!
Va doresc o duminica minunata!
Andy.p la cine ai programare la Timisoara?

Diana
15+ sper la un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata fetelor??
Ce faceti in week-end??Eu ma duc sa o viziteze socrela, care sta intr-o zona super aici in bihor.Vremea nu e stralucita e innorat.Cred ca va ploua.
dyaniraam programare la dr.Cioata.Cunostinta mea zicea ca e ff multumita de al.Tu ce stii?Poate imi spui cate ceva mai ales ca esti de acolo.
Va doresc o duminica minunata.
13+

laura si andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineata si de la mine!!!!
Dyanira, io as lua putina cafea , multumim frumos!! si acum hai dyanira!!!! (am niste blockuri pt internet explorer si nu gasesc toate emoticoanele pe care le vreau ) Tinem pumnii pt bleu.
Pe noi ne-a scos tati aseara la o apa plata sa sarbatorim ca vom avea o fetita ! A fost bine sa mai ies si eu din casa.
Mai, da' chiar asa... cu oanasm ce-o fi... n-a mai aparut nimic. Stie cineva ceva de ea???

_
Our future determines our past
Fasolica de S15+

Mergi la inceput