Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 13
Nocom spune:
HELLOOOOO!
Bun venit burticoaselor noi, aly c si nally. Sa aveti o sarcina usoara si fara probleme, dupa cum vedeti de psihic ne ocupam noi!!! Va pupacesc ca sa va mearga bine.....
OAU!!! Fetelor incep sa creasca nr carucoarelor!!!!! Norocoaselor!!!! Las ca vineri ma lupt si eu cu bebe daca nu vrea sa=mi arate una alta..... il ciupesc si tot nu ma las.... Acum stiti exact ce iubiti acolo si puteti vorbii cu bebeii pe nume...sau nu...
Maria 2004 un milion de pupici pt o scumpa ca tine!!!
Ma bucur sa vad numai vesti bune!! Eu vineri nu am fost la servici ca nu m=am simtit tocmai bine si sotu cica vroia sa ma scoata in oras la o inghe, ca nu prea mai avem timp sa iesim si noi... si m-a intors iara durerea in gat!!! dar a meritat, ca de 2 ani nu am mai iesit si noi singurei... numai cu piciu...
Nally, pe unde stai in Bucuresti, ca strazile seamana cu alea de pe la mine... cine stie, poate ma invecinez si eu cu vreuna....
Va las ca m-am intins....
Tzuc!!!
11+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
zambetmic spune:
seara buna
fetelor felicitari pt carucioarele colorate
eu am fost agitata cu masterul, asa ca am avut timp doar sa va citesc, nu sa si scriu ...
ma bucur ca vestile sunt in general bune
eu am fost la eco lunea trecuta dar aparatul nu era f bun, si nici nu avea chestiune pt eco vaginal, asa ca pozele pe care mi le-a dat sunt = 0 .. nu se vede nimic
si mi-a zis ca sunt in sapt 8-9 auzi ... 8 - 9 in loc sa-mi zica exact ... dar in fine era o programare suplimentara nu la cineva specializat
initial am vrut sa ma duc marti dimineata in alta parte ca sa-mi zica exact cate saptamani si zile are, dar mi-am spus ca atat timp cat la eco a zis ca e sarcina in evolutie si i-am auzit inimioara , ca nu are rost sa stresez guguloiu cu eco 2 zile la rand ...
apropo, intrebare din cadrul "paranoia" daca se opreste din evolutie sarcina, se mai aud bataile inimii guguloiului?
in rest ma lupt si eu ca marea majoritate cu somnolenta si greata
pe 28 am urmatoare ecografie si abea astept sa vad iar guguloiul
am reusit sa fac programare la iosup abea pe 17 aprilie ... teoretic as fi in sapt 14 si 4 zile ... deci singuru' folos va fi sa aflu culoarea carutului
va pup si va doresc sanatate atat voua cat si fiintelor dragi ce cresc cumintele acolo in voi
guguloi 8+
denisa.g spune:
Buna seara fetelor!!
Harnicute ca intotdeauna
Felicitari pentru caruciorul roz si bleu !!!
Bine ati venit in randul burticilor nally si aly. Sarcini usoare va doresc.
Va urmaresc in continuare zilnic dar din pacate s-a agravat durerea de coloana si am restrictie la pat cateva zile.
Apropo de alcool, eu nu am baut aproape deloc pana in perioada sarcinii cand am avut in permanenta pofta de bere :))
Va citesc in permanenta si va pup pe toate!!
viitoare mamica de septembrie 2008
13 +
alexa si mami spune:
buna seara norocoaselor!
ally, nally, bun venit! sarcini usoare si bbei sanatosi!
nally, aveti antecedente in familie? de gemeni vorbesc, ca si al meu sot viseaza inca de la prima sarcina, dar...ioc
nusha, lasa mama, baga nani, ca o sa ne iasa noua pe nas dupa ce se vor naste
noi am fost la plimbarea de seara, m-am ales cu niste pantofi sport f comozi, ca deh o sa-mi trebuiasca si fiind rindul lui tati de gatit cina...am comandat pizza. acum sunt amindoi la baie, fug sa scot maimutzica.
toate, somnic pufos!
alexa simami
sanziana27 spune:
Felicitari pentru toate posesoarele de carucioare roz si bleu!
Bun venit noilor burtici sarcina usoara si bebei sanatosi!
Am fost vineri la control bebe 9 sapt si o zi, cu ritm cardiac 164 batai/m, 23 mm si DPN dupa ecograf ar fi 10.10.2008. A fost una din zilele acelea superbe, cand ai in fata toata ziua, imaginea monitorului si a ghemotocului care spre bucuria mea a facut si o miscare, "s-a leganat cum a zis dr."
In rest cu greturi care parca incep sa se mai diminueze si joaca cu Dragos!
Noapte buna tututor!
9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
AnaLucia spune:
Seara buna fetelor !
De mult nu am mai intrat ca sa scriu, drept dovada nici nu am reusit sa scap de moderare pana acum. Printre alte ocupatii si mult mult somn, abia am reusit sa me tin de voi ca sa va citesc. Dar de acum m-am hotarat sa fiu si eu membru activ. Sper sa-mi si reuseasca planul. Ma gindesc ca daca scriu seara, pana dimineata poate vor fi moderate si mesajele mele astfel incat sa reusiti sa ma vedeti a doua zi
13+
bebik mik
AnaLucia spune:
Ma bucur tare ca suntem atat de multe in odisee si va trimit la toate.
Sa va spun si voua vestea. Am fost zilele astea la eco si dr mi-a spus ca BB este !!! Uraaa
Acum ma duc sa fac nani. Somn usor!
13+ cu
bebik mik