Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 12
Nally spune:
Nushulica se vede ca esti somnorici! am pus in primul mesaj um 31.dec.2007 si pe 16 martie 1979 venita pe lume!...recunosc dn o omisesem! dar tot de la cat somn am servit azi... la 11 am facut ochi!
Joy multumim de aprecieri... Am sa incerc sa pun niste poze mai recente cu el!
Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Eu merg la doc.Tit.TU?????Si in debrecen la cine te duci??
laura si andy
la dr. Sabau merg aici...in Debrecen vreau sa merg sa fac triplu test si un eco....nu sa vizitez un medic lunar acolo....am prietene care au mers si au fost multumite....miercuri merg la dr meu si cer trimitere si pt TT...cum e Tit???
...vine minunea!!!
andreea_and spune:
quote:
Originally posted by EvaF
andreea_and, uite asa, isi batea nevasta si copilul tipa dar eu ce era sa fac, sa ies pe scari si sa ma trezesc si eu agresata. Pe urma a batut-o in casa, asa ca nici politia nu prea poate interveni la faze de-astea decat daca femeia face plangere. Vecina asta e batuta constant si nu face nici o plangere. Ce sa ne bagam noi?! Poate ii place
Ce e aiurea, e ca ii aud mereu cum se cearta!
Urat...asta e unul din multele motive pt care ma bucur ca ne-am mutat de la bloc. Daca o batea pe scara puteai sa chemi politia ca tulbura linistea da ce sa mai, iti puneai nebunu' in cap..
14+
Ankussa spune:
Hi hi hi, Andreea m-ai amuzat cu sampania, ce e interesant e ca aseara aveam chef culmea de ceva dulce (eu care sunt de la inceputul sarcinii cu acreala) si l-am trimis pe al meu la supermarket sa-mi ia un tiramisu, cand a venit cu el si am bagat prima lingurita mi-au cam sarit ochii din cap (n-am gasit emoticonul pt a fii si mai expresiva :-)) avea prajitura aia la lichior de cafea in ea (desi eu stiam ca se pune putintel rom) cat sa imbeti 1 om normal dintr-o bucata normala.
Am renuntat la a mai manca si ma gandeam hlizindu-ma bineinteles la bebe facand hic la mine in burtica.
pups
10+
PS maine schimbam semnatura yuppieee....
andreea_and spune:
Ankussa culmea e ca eu defel nu ma omor cu alcoolul, nici macar la ocazii. Acum sa nu dati cu pietre dar eu am indraznit sa beau pt ca doctorul meu la primul control mi-a zis ca pot sa beau ocazional un pahar de vin, bere, etc iar eu ii tot ziceam ca nu beau in mod normal si ca n-o sa incep acum dar el tot insista de parca mi-ar fi recomandat chiar sa beau.
In schimb tiramisu chiar si cu lichior as manca acum, yum! Dar si lichior si cafea mi-l inchipui eu acum pe bebe agitandu-se si cazand lat dupa . La anu mai pupam tiramisu.
14+
nushulica spune:
andreea te inteleg perfect dar crede-ma ca nu ma mai suportam aveam unghiile nearanjate, neepilata si nepensata!!! nush ce parere avea sotul despre asta ca nu l-am intrebatcert e ca dupa ce m-am intors mi-a admirat manichiuradeci simtea si el nevoia de schimbare
nally scuze chiar ca=s adormita rau ma duc sa modific la listutza ia uite iar o nativa din '79mama ce multe suntem
aly eu n-am auzit de dr asta dar la cuza voda o sa nasc si eu!! eu sunt la dna dr dumitrascu irina ma duc sa te trec pe listutza
bebelushul
EvaF spune:
Nally, , inca un peshtishor printre noi. Esti nascuta cu o zi inaintea mea.
14+
Poze cu noi
Vine barza!
Ankussa spune:
Andreea cunoastem ce vrei sa spui, eu nu ma ating de alcool de fel, nu-mi place, nu stiu, si cand ma duceam pe la vreo ocazie gustam un pic din paharu` lu` barbata`miu si nu-mi mai trebuia nimic, da` ce zici, apropos de pofte si alte nebunii ca acum vreo 2 saptamani cand l-am vazut pe respectivul sot din dotare sorbind dintr-o sticla cu bere m-am infipt cu mana in sticla spre amuzamentul publicului (mai erau niste prieteni de fata) si am tras o dusca buna.
Asa ca fetelor inteleg perfect cum e cu poftele astea, asta cand nu "vorbesc" cu toaleta de zor (se intampla deobicei seara dupa 7).
Pups
10+
andy.p spune:
Buna fetelor!Noi tocmai ne-am intors de la plimbarica .E suuuper afara.
Bun venit alysi nally.Va doresc sarcina usoara si vesti minunate pe parcursul odiseei
13+
laura si andy
andy.p spune:
ramonzca 79dr,Tit e super.Cu ea am nascut si prima data si am fost f multumita.Dar Sabau?
Am vrut sa merg si eu la Debrecen ,dar pana la urma am ramas pe Timisoara.Am o cunostinta acolo si mi-a facut programare la eco.Dar e de abia pe la mijl.lu aprilie asa ca mai am de asteptat.Si eu tre sa fac TT.
13+
laura si andy