Mamici norocoase de sept-oct2008(26)
Raspunsuri - Pagina 11
nushulica spune:
salut fetele!!
offf m-am saturat sa dorm!!!nu mai pot!!! am fost la salon dimineata si adormeam acolo pe scaunabia am condus pana acasa cu muzica tare in masina si cantand ca sa fiu sigura ca nu atipesc si pe urma am bagat 2 ore instant de somn(daca nu si mai mult)
nally bine ai venit!!!felicitari pentru gemeni!!!!trebuie sa fiti ffff fericiti cu asa o binecuvantare de la Cel de Sus!!!! ...in sfarsit mai aud si eu o gravidutza care doarme de rupeasa-i ca te-ai saturat de somn??
aly bine ai venit si tu!!!ce ma bucur inca o gravidutza din iasi!!!! imi pare rau pt infectia urinara care ai avut-o din pacate nu e totul roz intotdeauna
zi-mi la ce medic mergi si la ce maternitate vei naste?
deplhi ma bucur mult ca sunteti ook amandoi!!! Doamne ajuta pe mai departe!!!!
alina razi de mine???pai stii si tu cum e....te ia somnul vorbind efectivcateodata stau la tv , vb cu sotul si deodata mi se rupe filmul!!!imi povesteste el pe urma ca iar l-am lasat sa vb singur
eu vreau sa ajung we asta la cinema sa vad filmul asta nou lansat "10.000 inainte de Hristos" din ce am vazut pe net traillerul arata super si imi inchipui cum se vede la cinema....acum pb e sa vad cand ma mobilizez trebuie sa dorm bine inainte sa nu adorm acolo pe intunericul ala
andy imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva, nici nu vreau sa-mi inchipui ce a fost in sufletul vostru!!! acum bine ca ai trecut de hopul asta si sigur va fi bine de acum inainte, menajeaza0te la maxim ca acum doar tu si bebe sunteti importanti nu curatenia in casa sau eu stiu ce alte activitati.Te pup dulce si ai grija de tine
daca ma credeti am obosit deja...si oricum scriu numai stand in pat va pup pe toate aveti grija de burtici
bebelushul
JulyMorning spune:
felicico, vecinico cred ca a ajuns fox pana la mine, ca acu, m-am trezit, am tras un pui de somn. Il astept pe barbate-meu si ies si io blanosul in parc, ca nu mai pot, tanjesc rau de tot
ally si nally, bine ati venit, sa avem cu toatele odisei cat mai frumoase si sanatoase
mmultumesc tuturor celor care m-au felcitat, promit ca fac galerie cand aveti nevoie
_
Our future determines our past
Fasolica de S15+
Joy21 spune:
Nally, sa-ti traisca flacaul (foarte frumoase pozele) si sa ai o sarcina usoara, sa aduci pe lume 2 bebei sanatosi si frumosi.
13+
Bebe mic se face mare
Poze cu gagalicea mea
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
nushulica spune:
nally te-am trecut pe listutza daca vrei sa dai si um si dn bine , daca nu am trecut oricum dpn
aly daca vrei pe listutza sa dai si tu datele
am trecut si carucioarele care au aparut ieri
bebelushul
aly_c20 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
nally te-am trecut pe listutza daca vrei sa dai si um si dn bine , daca nu am trecut oricum dpn
aly daca vrei pe listutza sa dai si tu datele
am trecut si carucioarele care au aparut ieri
bebelushul
buna, nusha...si eu ma bucur ca mai vad pe cineva din iasi.
sunt la dr Slatineanu,o minune de doctor,de la Cuza Voda.
u?
datele mele:dn 06.11.1981, um 13 dec 2007, dpn 17 sept
aly_c20 spune:
multumesc ca m ati primit intre voi...gravidutzelor:P
eu abia astept sa vina vara sa port tricouase mulate ca sa mi se vada burtica sexi:))..voi nu?
andreea_and spune:
Felicitari Codruta pentru baietel si July pentru fetita!!
Dyanira pregatim pampoanele, sa ne zici cand!
Andy galro imi pare rau sa aud ca ai ajuns la spital dar ma bucur ca esti bine acum. Stai in pat linistita, bebitza merita orice sacrificiu.
Ada74 este si aici pe DC un tabel cu cate kg aprox iei in timpul nasterii si ei zic ca femeile mai slabe au tendinta sa ia mult mai multe kg decat cele care au deja surplus, dar cred ca depinde de fiecare organism in parte. Din pacate la tine s-a adeverit..
quote:
Originally posted by EvaF
Of, am reusit sa dorm si eu pana la ora 11am azi, ca de obicei, ca ieri m-a trezit cu noaptea in cap un vecin care isi batea cu foc nevasta pe scara blocului, copila lor tipa de mama focului, circ, ce sa mai...
Cum mama isi batea nevasta?? Si n-ati chemat politia?
Bun venit aly_c20, felicitari pentru sarcina si Nally felicitari pentru gemeni, ce frumos!!! Aveti "antecedente" in familie?
Delphinas bravo, sigur era inimioara, astea sunt vesti tare bune!
Nushulica te inteleg perfect cu somnul, asa eram si eu la sarcina trecuta, acum cred nu pot dormi din cauza raului, nici macar noaptea. Tu profita si odihneste-te cat poti, ca sa creasca bebe mare si frumos! Te-ai facut gigea? Cred ca te simti super acum, eu nu sunt in stare sa ies din casa pana la doctor, d-apoi pana la cosmetica.
Azi am implinit 14 saptamani si greturile sunt tot la locul lor bine merci. Aseara puiul meu a desfacut o sticla de sampanie si am baut si eu un pic ca mi-era sete rau si de la apa vomitasem deja de 3 ori si culmea e ca mi-a facut bine, n-am mai vomitat si am si adormit ca o betiva pe canapea. Ce ziceti de preferintele lui bebe al meu? O sa il trimit pe pui sa imi ia sampanie de copii fara alcool ca nu putem sa il ametim pe bebe in fiecare zi .
Eu miercuri merg pentru triplu test dar nu cred ca voi afla sexul lui bebe la eco, ca nu e chiar asa performant ecograful de la cabinetul d-lui dr. Dar asteptam, no problem, bebe sa fie bine.
14+
EvaF spune:
Felicic, eu nu sunt deloc suparata si sa nu ai impresia ca te evit. Sunt o femeie de 30 de ani, nu un copil.
14+
Poze cu noi
Vine barza!
EvaF spune:
andreea_and, uite asa, isi batea nevasta si copilul tipa dar eu ce era sa fac, sa ies pe scari si sa ma trezesc si eu agresata. Pe urma a batut-o in casa, asa ca nici politia nu prea poate interveni la faze de-astea decat daca femeia face plangere. Vecina asta e batuta constant si nu face nici o plangere. Ce sa ne bagam noi?! Poate ii place
Ce e aiurea, e ca ii aud mereu cum se cearta!
14+
Poze cu noi
Vine barza!