Mamici norocoase de sept-oct2008(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

gandire sanatoasa de mamica! Important e sa fie sanatos!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

eu am sa va las deocamdata...
intru mai tarziu
va pup si...week end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna

Intram si noi in randul mamicilor norocoase de septembrie - noiembrie cu o dpn 6 oct um 31 dec 2007. Sarcina o urmareste domnul Dr. Ciulcu Alexandru si voi naste la spitalul Cantacuzino.

Sunt o mamica mandra de baietel de aproape 4 anisori ... iar la sfarsitul anului trecut am reusit sa il conving pe tati ca e timpul sa ii mai facem o surioara sau un fratior lui Sebi! Am dus munca de convingere mai bine de un an... asa ca sunt tare mandra ca am reusit!

Am facut doua teste de sarcina! Unul inainte de data urmatoarei menstruatii - la care mi-e iesit o linie anemica de control... tati nu prea credea ca suntem doi intr-unul si avea dreptate - dreptate pe care i-o voi da si eu cam intr-o luna dupa aceea! Al doilea test a iesit pozitiv din primele minute! Eram insarcinata!!!

Prima ecografie am facut-o la 8 saptamni si... surpriza! Nu eram doi in unul si 3 in unul!!! Tati a avut dreptate la primul test!

Nu va spun ce emotii si cat de fericiti am fost cand i-am vazut la eco!! Erau doi saculeti cu doua inimioare batand de zor! Ne-am sunat parintii si prietenii inca din fata cabinetului!

Oricum aceasta sarcina e total diferita fata de prima... la prima nu greturi... nu pofte...nu insomnii din luna doi... total difetita!

Cam atat deocamdata despre noi! Va urmaresc de ceva vreme si va spun sincer ca asa ritm de scris nu am mai vazut sper sa tin cat de cat pasul cu voi... cred ca nu va e straina senzatie de oboseala continua din aceasta perioada .. eu dorm si pap.. baie pentru ratoieli... si un pic pe afara... rest SOMN!

Va felitit pe toate pentru galushcutele voastre si va doresc o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bine ai venit Nally!

Sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi!!!

14+

Poze cu noi
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

quote:
Originally posted by andreeaUK

Buna ziua fetelor!!

Bun venit aly-c20 si NALLY!! Imi pare asa de bine ca mai este o graviduta cu gemeni, eram singura si din cat mi-am dat seama este putin mai diferita o sarcina cu gemeni. Sper din tot sufeltul sa nu ai greturi si sa treci cu bine peste primele 3 luni. Eu de abia acum incep sa ma simt mai bine.

Fetele care au aflat ce ascund in burtica felicitari pentru carucioarele voastre. Cred ca este un sentiment minunat sa afli sexul copilului. Abia astept.

Va pup pe toate si va doresc un weekend placut.

Andreea 15+ sper la un si o sanatosi sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari fetelor care au fost ieri la eco si au aflat sexul lu bb. chiar ma bucr tare mult pt voi.
bun venit noilor burtici. sa aveti sarcini usoare, fara probleme si bb sanatosi si la termen.
si eu am fost dim la eco. a zis dr ca suntem bine, avem 8s si 2 zile confor masuratorilor. nu mi-a zis nimic de inimioara, dar eu am vazut acolo pe monitor un punctulet care palpaia in continuu. oricum voi mai merge pe 24 din nou la control.
va pup si va doresc un we minunat. la mine e cam aiurea vremea asta. acum e soare, acum ploua. ma apuc de facut chestionare.

poze

7+ ai grija de mazarica mea
primele hainute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

fetelor !!!!
va pe toate !
july, codruta, felicitari ! ma bucur enorm ca sunteti bine !
dyanira, iti tinem pumnii pentru miercuri, va fi super bine, ai sa vezi !
nally, bine ai venit ! sper sa te simti bine alaturi de noi ! cred ca esti singura cu gemeni in acest moment, nu? sper sa nu ma insel ! sa ai o sarcina usoara, cu greturi cat mai putine si fara probleme !

eva, te salut si iti spun ca inclin sa iti dau dreptate insa doar pentru ca nu am pofte de nici un fel. am pus cam 1 kg in 3 luni dar vad ca incet-incet parca mi-am dat drumul la mancare. din pacate, imi place foarte mult painea prajita cu unt si dulceata de caise sau miere. cred ca pot controla sa nu mananc atata insa nu stiu daca vreau cu adevarat. mai vedem ce va fi, deocamdata suntem mici

acum va las, ca am citit tot din urma si m-as duce sa mai lenevesc putin. n-am chef de nimic. ata ete... tuturor burticutelor !
week-end placut !
12+

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Multumesc petru primire fetele!

Andreeauk ma bucur din suflet ca nu sunt singura cu gemenei! Intr-adevar am greturi destul de rele... insa de cand am inceput sa iau Elevit s-au diminuat semnificativ... insa nu e lege sa nu ma ratoiesc intr-o zi! Pana sa aflam ca sunt doi credeam ca e fetita... prea erau diferite simptomele... la eco a iesit unul mai mic ca dezvoltare cu 3 zile... dr. crede ca e posibil sa fie fetita si baietel... dar asta vom afla cu siguranta la eco morfologica! Abia astept! Oricum eu nu am pretentii! Sanatosi sa fim cu totii pana la capat

Nally si Sebastian (14.04.2004) - 10 s - D.P.N 6 Oct. 2008

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

a-rose si nally: bine ati venit! sarcina usoara si bebei sanatosi!
restul de burtici, sunteti la plimbare? este superb afara, m-am plimbat 1 ora in parc si nu ma simt obosita!
evaF: daca crezi ca am fost rautacioasa, pune-o si tu pe seama hormonilor de sarcina! nu as vrea sa ne evitam la odisee, toate suntem aici pentru acelasi lucru, "marea sarcina de dus la capat" si este posibil sa avem opinii diferite, in diferite probleme, dar asta nu inseamna sa ne suparam

7+
aluna
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

july-morning: vrei sa-l trimit pe fox la tine, sigur trage de tine sa te dai jos din pat si iti ia si "copilul cu blana" la plimbare. vecinica preety ce-o fi cu ea, nu a mai intrat.......

7+
aluna
foto

Mergi la inceput