Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
BiuMil spune:
Simona, vezi ca e super haioasa legatura dintre subiectul discutat si ce e la "capatul" link-ului
cred ca stiu ce voiai sa arati insa....si cei de la Fisher Price au un "potty on-the-go"
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kid2003 spune:
Ufff, am modificat acum. este www.mothercare.com/gp/product/B000IVQPVE/sr=1-11/qid=1206966426/ref=sr_1_11/202-8873320-7128600?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42858041&mcb=core" target="_blank"> asta
Da' ma duc si caut si Potty on the go (e acelasi principiu banuiesc)
bb2
kristinutza spune:
bianca, masinuta e herby, cu pedale de care vroiam eu... de impinge la ele. e din plastic ordinar, dar e f ok, nu m-as fi asteptat, radu cred ca e in extaz, e ce se putea mai grozav pt el .
are si o tricicleta cu pedale care se invart, dar stiu cat de pasionat e el de masini si stiam c-o sa-i placa mai mult. plus ca e mult mai usor de manevrat, triciclete era totusi destul de instabila, fiind mai inalta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Tonnia spune:
Si mie mi-a placut olita...crezi ca o sa fie de acord?
eu am facut asa: i-am cumparat chiloti normali si i-am spus ca de maine presteaza la wc, ca nu-i mai pun pampers, a fost prima data in viata cand am fost ferma, si i-am pus chiloti, niciodata nu l-am certat, i-am zis chiar ca asa e la inceput, in prima zi a fost esec total , parea ca nu realizeaza ca face ceva, a doua zi a cerut o data si atat, a 3-a zi deja a cerut mereu dar fara kk, a 4-a exclusiv la wc. Azi s-a dus singur, si-a dat jos pantalonii, a tras apa si mi s-a laudat, era fleasca pe pantaloni si tricou, l-am felicitat calduros, haha. Cheia este cred eu sa nu certi copilul, sa nu-l faci sa se simta prost, sa ai in cap ca si ea ar vrea dar ii trebuie timp. sa fii super intelegatoare!
Tonnia spune:
Acum am vazut olita, imi place foarte mult, o s-o cumpar si eu daca mai aduc la mc.
Nu stiu cum sunt chilotii aia de antrenament dar daca sunt absorbanti cred ca nu faci mare branza, cred ca important e sa simta cand se uda, ca pampers astia le-au anihilat orice senzatie.
Si tu vorbeste si la gradi sa actionati concertat!
locca spune:
Da, pt. fetite e foarte utila olita aia. O sa vreau si eu La baieti practic merge si un borcan pt. cazurile lichide de pe autostrada. Eu deocamdata umblu cu pampersul dupa mine si daca vrea sa faca kk in parc i-l pun si gata. La toaletele alea publice nu-mi vine nici mie sa intru.
O faza tare e ca al meu copil nu accepta chiloti. Nu stiu cum o sa fac, nu pot sa-l conving nicium sa poarte chiloti. Acum are bodyuri pe care i le prind pur si simplu fara scutec, dar la vara cand o sa trecem la tricouri ce mai fac? Am incercat cu toate exemplele, i-am aratat pana si chilotii strabunica-sii si degeaba.
Tonnia faza cu matei: azi dimineata eram in dus si il aud la usa "mamiii, fac pisu" ... noroc ca ii lasasem olita afara. Am strigat la el sa-si dea pantalonii jos si sa faca la olita. Cand am iesit din baie saracul copil inca nu facuse, era cu pantalonii in vine si imi explica disperat ca nu poate sa desfaca capsele.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
Tonnia spune:
hahaha, saracul Matei!!
Locca, nu mai negocia chestia cu chilotii, si eu negociez la greu orice dar cred ca trebuie sa-i spui ferm ca asta e. ii spui cu o zi inainte iar a doua nu mai explici, ii pui si gata, sa stii ca pofta vine mancand, adica de fapt ei se simt bine, am eu impresia, cu chiloti.
kristinutza spune:
tonnia, ce-mi place cum ai procedat cu chilotzeii!
vaai, Matei!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
anya spune:
Din experienta cu baiatul meu cel mare: daca nu-i place "locul" nu executa nimic: nici pp nici kk. In parc unde e desisul mai mare si salbaticie...mai executa, dar in toaletele albastre refuza sa intre. Se tine pana acasa sau alt loc mai primitor. Cu cel mic inca nu pot sa zic, ca suntem inca in concursul de pampersi.
Cand plecam la drum lung, eu sunt mai pp-cioasa ca el, asa ca e suficient sa-l iau cu mine, preventiv, de cate ori ma duc eu. Cat despre autostrada, noi ne-am oprit ca sa verse. In varianta urgenta-fetita pe autostrada recomand sa trageti pe dreapta, deschideti ambele usi din dreapa fata/spate si la adapostul lor....
. Nu-i frumos, dar ce sa faci daca la noi nu prea exista benzinarii si toalete.
Cat despre chiloti, i-am luat unii cu dalmatieni si i-am explicat ca nu-i frumos sa ude cateii cu pp... asa ca vrea doar pampersi. L-am pus in garda ca la vara nu o sa mai am bani de pampersi pt ca va trebui sa strang pt concediu la apa mare(el e mare plimbaret).
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Nu stiu cum fac dar nu reusesc deloc sa intru mai des, desi ma zilnic va citesc,unde nai pui ca mai trag un ochi si pe la strumfi sa mai aflu ce mai fac alde Jadi sau Anya, Valen ori Antoanela care tare scumpe la vedere sunt.Nici de Gabiarama nu mai stiu nimic.Oare ce mai face?
Mifloreeu zic sa nu-ti faci mari iluzii ca noi castigam concursul chiar daca ma inebuneste Alexia, zilnic imi zice de 5-6 ori ca vrea pe olita ori wc.Oricum nu face nimic doar sta 1 minut 2 max.
Cu constipatia ne luptam si noi.Firicele de sange n-au iesit decat o data cand era mai micuta.Accum face tare, prima parte, niste graunte si apoi normal.As zice ca jum. scaunului e tare, jumatate e normal.Pe Alexia o ajuta laptele de vaca,cum bea face mai moale.Cred ca laptele praf o constipa pe Alexia.
Multumim de laude!
Irina felicitari ca ati scapat de sushi!Am vazut pozele!Ce baiat harnic are mami!
Simona multumim mult !
Alina ce simpatic trebe sa fie Vladut cand mangaie iepurasul si apoi il papa!
Anya si trecusi prin Pitesti?Si n-ai dat si tu un esemes?
Ruxandra felicitari pt. renuntatul la paturica!
Angelica multumesc mult dar nu merit atatea laude!
Bianca si eu stiam ca dupa 2 ani un copil ar trebui sa bea max. 500 ml.Cica prea mult lapte duce la anemie, nu stiu cum da cica nu se mai asimileaza fierul.Poate intra Dr. Alina si ne lamureste mai bine.
Ioana felicitari pt. noul job!
Oauu Miru poarta 26? Alexia e inca la nr. 22.Alexia a avut si ea sandale cu catarama.Are piciorul foarte lat si e musai sa-i iau sandale de tipul asta.
Raluca te inteleg bine, ma mai lupt si eu cu starea asta dar o depasesc eu pana la urma.Sper ca si tu!
Ramona eu cred ca in curand Maria o sa mearga de placere la gradi.
Cristina am vazut pozele.De-ai stii cat visez sa o vad si eu pe Alexia asa in cada.Inca nu a renuntat la urletele de la baie.
Cuscra ai promis ceva poze noi.