Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

sunt f incantata. i-am luat lui radu o vesta (fas de-ala gros fara maneci) de 1.200.000 lei vechi (nu de pret sunt incantata), 2 carticele f dragute si... masinuta cu pedale. de care e absolut incantat. si noi, parintii pe langa el. ma uitam pe alei (ca in week end am batut parcurile) cum mergea singur smekerasul meu cu o mana pe volan, cum facea tot felul de experimente si exersa frana din viteza mare, curbele, mersul cu spatele etc. merge cu viteza si franeaza sau evita obstacolele in ultima clipa, cat sa-ti sara sufletul din loc. si uite asa am dovada clara ca e copilu' lu' tac'su legal.

ca veni vorba de sot, aseara am avut o discutie clara. concluzia: nu mai vrea sa-i fac un bb, ii e mult prea teama sa nu patesc ceva. daca pana acum n-a prea comentat subiectul, acum mi-a zis-o. inteleg ca intentiile lui sunt bune si laudabile... dar parca s-a inchis o usa, cea mai importanta usa.
dar simt ca-mi revin incet-incet: o sa "ma caut" la 2-3 doctori si evaluam riscul. apoi prezint concluziile sotului. poate s-au imbunatatit intre timp.
hai ca bat campii. ideea e ca am vazut adineaori 2 gravidutze la serv. mi-e dor. si vreau pereche lui radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu am o propunere pentru voi. In special pentru Ioana, ca o stiu doritoare si consumatoare de psihologia copilului.
Organizam cu revista un seminar/forum la Sofitel, pe 10 aprilie, la ora 18.00 la care va participa reputatul psiholog francez www.j-salome.com/01-info/biographie.php" target="_blank"> Jacques Salome dezvoltatorul unei metode specifice de inter-relationare cu copilul mic, prescolar si scolar. El va fi in Romania saptamana viitoare cand isi va lansa noua carte si va sustine acest seminar. Este absolut gratuita inscrierea la seminar, va fi frumos, interesant, urmat de un cocktail dragut. E fara copii participarea, deci tb sa veniti singure. As vrea sa va invit inainte de a da vestea pe site-urile noastre si pe adresele de mail. Eu o sa fiu prezenta acolo (cu cadouri pentru participante). Nu o sa regretati. Va rog sa imi dati de veste aici sau mai bine pe PM daca vreti sa participati pentru a va inscrie pe lista. E un numar restrans de participante (sala are 60 de locuri) si e un eveniment frumos.
Asadar, spuneti-mi, eu va astept cu mare drag si sunt sigura ca vom afla lucruri interesante de la acest domn (am pus si un link sa cititi despre el).

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Am trecut si eu pe la Kidex dar sambata dup-amiaza. Si intr-adevar nu se compara cu Baby Expo la ingramadeala, e muuult mai aerisit! Chiar si sambata!
Ioana, nu era Ortopedia pe acolo, eu i-am cautat Anei pantofi sau ceva sport la fel ca si Bianca si n-am gasit. Mai incercam si la Baby Expo. Miru poarta 26? Wow! Ana mea bate spre 23. Tu cand zici de umflatura aia din talpa te referi la taloneta? Nu aia se numeste taloneta...parca
Eu i-am luat Anei 2 puzzle-uri, niste sosete, 2 CD-uri cu trenuletul muzical si un termometru de frunte si auricular. Ce stiti voi de termometrele astea, fac banii sau nu prea? Adica au abateri mari? Ca ma enerveaza sa-i tot pun rectal Anei... si pe ea nu mai zic...in plus asta-mi arata intr-o secunda tempe.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am uitat sa va spun, Ana merge singurica cu tricicletaaaa!!!
Stie sa dea la pedale!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, bravo Anei pt mersul pe trici! Legat de termometrele alea digitale eu zic ca sunt bune. La noi functioneaza ca un prag de alerta. Daca arata ala 38 sa zicem, verificam si cu metoda clasica.

Kid, eu ma bag...dar vb pe mail!

Kristina....baga detalii despre masinutza!!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, tin pumnii sa fie bine, sa te incurajeze doctorii, sa nu fie riscant si sa fie totul OK!

Felicitari pentru Ana si Radu!!!!!

Locca, si eu am observat o retinere cand e vorba de kk, asa ca ma astept sa fac pasi inapoi.

Dinu nu mai face puzzle, l-a tinut "pasiunea" cam jumatate de an iar acum, adica de o vreme, nu-i mai plac. A inceput Sa sa faca unele simple cu 2 piese si altele care se incastreaza. La astea de 2 e cam nasol cu imbinarea lor dar vad ca nu se enerveaza inca.

Mergi la inceput

Miflorico, termometrul auricular e f bun, noi avem si e corect. Numai ca...arata cu 0.5 grade mai putin decat rectal, la noi scrie si pe prospect (Omron). Deci daca are 37 cu 5 la ala digital, in ureche, la popou are sigur 38 si actionam in consecinta. Eu m-am obisnuit si fac conversia imediat. Dar sa stii ca al nostru e testat si cu cel rectal si la Medlife, cu ala al lor, deci arata corect (cu juma de grad mai putin, probabil asa e temperatura la timpan, mai scazuta un pic)...

Bine, Bianca! Te astept cu detalii pe mail!

Ah, inca ceva...dl Salome este insotit de o traducatoare pe parcursul vizitei lui in Ro, tipa va veni sa traduca la seminar, este pusa la curent cu metoda si cu denumirile, deci vom intelege tot, in romaneste.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Asa e cum zice Simona...inca un argument pro este ca vezi rapid cum creste/scade febra, plus folosirea pe timp de noapte (vezi ca se poate scoate bip-ul ala la unele modele).
Sa stiti ca nu am de vanzaresunt doar foarte incantata de el.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Noi nu am trecut inca la Toilet Training (limbaj de rigoare dupa atata search pe net ), dar trebuie sa ma inarmez intai cu cele necesare Cred ca si la Alexandra se apropie momentul, pana acum nu am fortat-o, nu am lasat-o fara pampers etc. dar va trebui sa fac si asta. Mi-am programat mai pentru acest minunat lucru. Daca nu iese toata luna mai in iunie nu ma mai chinui (nu de alta dar plecam in vacanta). Reincepem in forta in iulie.
Asadar, cred ca am nevoie de multi, multi chilotei (si normali si din aceea cum are Jadi cu plastic sau ce e).
Apoi, musai am nevoie de www.mothercare.com/gp/product/B000IVQPVE/sr=1-11/qid=1206966426/ref=sr_1_11/202-8873320-7128600?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42858041&mcb=core" target="_blank"> asta
pentru ca nu as vrea sa o pitesc prin tufisuri...plus ca la fetite e mai dificil. Iar la kk ce ma fac? Ca nu imi vine sa o las sa faca in parc pe undeva (iar la toaletele publice cred ca o scap cu totul in gaura aia)...Costa 7 lire, ma intreb cu cat mi-o aduc domnii de la Mothercare Romania, o sa ma interesez. Daca nu...de import. Plus pungile aferente (la care am o banuiala ca merge orice punga intacta).
Nu ar fi olita asta un raspuns, Tonnia? Ca totusi, daca esti de ex. pe autostrada si copilul vrea atunci sa faca ceva, ce faci? Si cum?

Edit: am schimbat link-ul, Tonnia, il pusesem gresit
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am termometru pt frunte si camera , foarte bun.

Mergi la inceput