Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Bianca, eu caut sandale care sa se regleze pe latime si sa aiba umflatura aia pentru picior plat, putine firme au. Oricum e prea tirziu, s-a inchis kidexul, asteptam babyexpo peste 4 saptamini.
Codruta, succes pentru data viitoare cu suzeta.
Antonia, ce fain ca cere Dinu la wc!
Ramona, ne tii in suspans inca o luna jumate?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BiuMil spune:
Ioana, babyexpo stiam ca incepe pe 10 aprilie...la sandalele cu pricina te sfatuiesc ca partea aia reglabila sa nu fie cu arici...se desface usor, daca se impiedica sau calca aiurea. plus ca poate fi desfacuta. Ar fi mai bun un model cu catarama, cred.
uff, Codrutza, pacat! data viitoare poate incercati inainte de somnul de pranz. Eu fac fata mai usor crizelor ziua. Dar daca zici ca era si suparata...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Ioana75 spune:
Bianca, da, asa e, mai sint doar 2 saptamini. Nu m-am gindit sa-i iau cu catarama; Miruna a avut cu scai pina acum si nu si-a facut de cap cu el.
Noi inca nu am avut crize, nici trintit pe jos la 2 ani, nici urlat la 2 ani jumatate; sper sa nu vina odata, ca sa le pot face fatza.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Am avut noi un show de zile mari azi...pe motiv ca nu am vrut sa ii pun la nesfarsit o faza de 30 de secunde din Bambi...cu un pui de veveritza.
Foarte greu s-a linistit, dupa 20 de minute cred. I-am pus muzica si el inlocuia toti iepurasii si copoii, si cateii din versuri cu "veveritze"
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Dinu se crizeaza si el cand nu-i iese ceva dar nu-l tine mult, 1-2 minute si urla: dar eu de ce nu pooooooot?? Nu inteleeeeggggg de ce nu pooooot si euuuuuuuuu! Daca ma bag sa-l ajut e si mai si, el vrea sa faca el singur.
diana_n spune:
Asa-i Tonnia mie imi spune verde in fata "bye-bye mama!" si imi face semn cu mana sa nu ma apropii
Diana si Peter (3 oct 2005)
Tonnia spune:
Diana, deci stii modelul.
Fetelor, vreau sfaturi. Dinu face la wc exclusiv (nu-mi vine sa cred!) dar ce fac afara? il pun sa faca afara? el e si pudic, ii pasa la greu de gura lumii, nu stiu de unde si pana unde dar mereu imi spune: ce-or sa zica copiii? daca ma vede lumea? In fine, cum se procedeaza?
anya spune:
Cauti un copac /tufa mai deasa, ca vine vara si vei gasi Noroc ca ai baiat si face din picioare.
Calin stie cand urmeaza sa faca pt ca ma intreaba "am pampi?" daca ii pun ca are...face fericit, daca ii spun ca nu, baga mana , verifica si fericit ca are...face. Daca intamplator nu are ...urla sa-i pun. Asa ca ramanem in cursa.
Ultimul refren la moda: Liliac, coconas, a sosit de prin nemeti...da(r)u(r)i mu(l)te...ziua mea!!!
Culoarea preferata: lende (a trebuit sa luam o sapca lende de la Kidex - jucariile nu l-au pasionat)
Kid, unde-ati fost ca noi am topait vineri de la 11 la 15 pe topoganele gonflabile.
kid2003 spune:
Anya, cum???
Pai si noi eram (eu, Alex, Bianca si Milan si tata de Milan care ne-a facut poze ) Cum de nu ne-am vazut? Noi am topait un pic pe toboganele gonflabile de la parter (oarecum in spatele scenei), apoi am dansat pe scena (adica Alexandra si Milan) , apoi am stat o perioada pe scaun si ne-am uitat la copii cum danseaza.
Am stat cred ca de pe la 10.30 pana la 11.45 acolo (in fata si in spatele scenei), apoi am luat-o printre standuri.
Nu am cumparat mare lucru: niste palarioare haioase, cosmeticale Mustela (pentru madmoazela ca am neglijat-o de la un timp si nu am mai uns-o cu Dermopediatrie si acum are pielea f uscata), vitamine- banuti de ciocolata cu echinaceea si propolis (buna inventie, le ia Alex fara probleme acum, sunt f happy). Nu ne-am bagat inca la sandalute (ca nu pare vremea, Ioana, mai poti astepta linistita 2 saptamani, la cum se strica vremea). Am cautat o geaca de primavara (am gasit ceva la Cocodrillo dar era scumpa si material urat), am luat niste strampi scumpi (tot de la Coco si a doua zi am gasit superbi in Metro la jumatate de pret), niste culori pentru Finger Painting si cam atat...
Bianca ai vazut la etaj? era un stand cu pantofi mai sport...preturile destul de mari dar macar erau cu piele inauntru si nu aveau mizerie din aia de plastic.
Cam asta fu cronicuta de la Kidex. Una peste alta, mi-a placut, spatiu mai mare decat la Baby expo, locuri de joaca neaglomerate (joi si vineri, in weekend nu stiu), spatiu sa respiri. Cu Alex nu ma bag la Baby Expo, stiti ce omor poate fi...mai bine ne intalnim noi undeva, tot singurele, dupa tura obligatorie de shopping.
Maine plecam la munte, abia astept. ma enerveaza prognoza asta de vreme ploioasa, dar macar stam la somn si la papa buna, fara sirene, coloane oficiale si Bush si Putin
bb2
locca spune:
Anya, eu te-am vazut de la departare, dar nu am putut sa strig/alerg dupa tine, eu ma indreptam spre iesire cand intrati voi.
Pe celelalte nu v-am mai vazut, dar sa stiti ca am fost fara Matei. A binevoit sa faca o criza in dimineata aia care mi-a pus creierul pe bigudiuri, asa ca l-am lasat acasa. Nu am stat mult, oricum, i-am luat lui Matei o sapca safari de la miniblu si am mai cascat ochii.
Si Matei face crize si tot asa nu spune de ce plange/se enerveaza. Greu si rareori imi dau seama. Bine, uneori e evident, gen am pus mana sa mut un trenulet mai incolo si nu trebuia sa fac asta, fapt penalizat cu o criza de furie/lacrimi. Ce ma dispera e ca ii trec destul de greu.
De data asta vreau si eu sa vin la Baby Expo, n-am fost niciodata. Nu am nimic de cumparat, poate doar sandale pt. mandru, in rest am zis ca nu mai sparg banii. Pt. bebe2 am cam de toate mai putin un bouncer, care insa ne-a fost promis de o prietena, si haine, dar haine nu cumpar de acum. Iar seturile de body tot de marks&spencer o sa iau. Deci vin sa casc gura.
Simona, am luat si eu de la mustela, dar pt. mine . Chiar, si Matei are din nou pielea cam uscata, trebuie sa-i mai dau cu crema.
La noi facutul kk la olita s-a dovedit un fiasco, dupa cateva zile in care a facut la olita a avut vreo 3 zile in care nu a facut deloc kk, asa ca i-am pus din nou pampers si in 10 minute a facut fericit. Pipi in schimb nu mai face decat la wc/copacel. Deci Tonnia, cam asa e la noi, cautam ceva mai pitit si face. Iar sambata s-a tinut copilul in plaza pana la wc, chiar nu credeam ca o sa poata performanta.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2