Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Sa va zic ca dupa ce am scris mesajul precedent a vrut Dinu la wc. De acum la prima ora o sa ma plang un pic, cred ca imi citeste mesajele...

cge,ce mi-au placut pozele, ce scumpa e Ancuta! Si Victor ce mai pozeaza, e actor mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Cristina, frumosi copii ai. Ce seamna Victoras cu tine.... Si Ancuta ce mare s-a facut si ce sta ea si se spala singurica pe cap.... La noi e jale mare cu spalatul pe cap. Pana nu vine tasu sa-i tina mana la frunte ca sa nu-i intre apa in ochi nu ma lasa neam.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim mult de laude, va dati seama ca si noi suntem mandrii de puii nostri de cioara.

Antonia, ia ghici unde are Victor cel mai slab punctaj trimestrul asta.
La arta dramatica, are 80% din 100%, dupa ce trimestrul trecut, a avut 90%. Deci, probabil nu joaca bine teatru la scoala.
In rest, are A+ (95%) la matematica si franceza.

Raluca, si noi am trecut prin multe(mai ales urlete), pana cand Anca a ajuns la perfomanta de a se spala singura pe cap.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Frumoase poze,Cristina.....Ancuta e o scumpica,iar Victor, asa cum il stiu, un simpatic.Ce frumos se joaca impreuna chiar daca Victor e mai mare, cred ca e mai intelegator cu Anca decat alti fratiori mai mari.
Si noi avem crizele de 2-3 ani.....le trecem bine ca de obicei reusesc sa scot de la el motivul crizei.De multe ori se oftica,ba nu se poate incalta, ba nu poate pune o piesa la lego, ba nu reuseste sa ajunga la o jucarie si plange in loc sa ceara.Dar trecem noi si peste asta.
Eu am tras chiulul de la scoala, azi aterizeaza in Montreal niste prieteni dragi noua din Romania,au luat si ei viata in piept si iata-i aici.Vreau sa se simta si ei la fel de bine cum ne-am simtit noi cand am ajuns aici...si pe aceasta cale multumim inca o data Gabriela si Cristina.
Fug la prajiturici si alte bunatati.Despre Iaris data viitoare

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

asa e, diana!
si-mi amintesc deseori de un episod pe care cred ca multe dintre noi il mai vad din cand in cand pe strada: copilul care alearga tarat de mana mamei care se grabeste, copilul se impiedica, plange, mama il bate ca "de ce s-a impiedicat?". bine, n-are neaparat leg cu crizele... dar m-a dus cu mintea la cat de mult urasc oamenii care isi bat copiii. poate fi devastator pt personalitatea unui copilas.

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Presimt ca Dinu e pe calea cea buna si-n maxim o luna va face numai la olita!
Raluca, n-am uitat de vizita! Vinnnnn!!!
Sunt extaziata in fata pozelor in care Ancuta se spala singurica pe cap.... noi mai avem ani lumina pana acolo...frumosi tare fratiorii!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Tonnia, multumesc penru infomatie; sigur o s-o folosesc

fetele, multumesc pentru sfaturi de criza; din nefericire problema e ca NU spune de ce plange nici in timpul si nici dupa, de unde am tras eu concluzia ca tb sa fie o frustare destul de nasoala sau pura furie care trebuie descarcata; partea buna e ca am un anger management al meu de invidiat:)

burtica mea e bine, aproape ca uit ca o am; dar imi aminteste cantarul; acum cred ca suntem in per de crestere ca pe langa mancat impresionant adorm si foarte devreme, ceea ce nu cred ca o face pe maria mai fericita; pe 13 mai am eco morfologica

sunt in perioada de informare; pe langa lectura de metode de prevenire a abuzului am dat ieri peste un forum privind anorexia si eating disordes; motiv pentru care probabil nu pot sa dorm la ora asta; asta, plus ca m-a trezit maria si am inceput sa adorm la loc foarte greu; cred ca trebuie sa procesez informatiile astea macar o luna pana sa ma apuc sa fac preventie:)

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ieri am umblat prin Obor si Unirii si nu am gasit sandale pentru Miru (de altfel nici pentru Sma). Nu inteleg de ce nu aduc sandale, cica sa revenim peste 2 saptamini. Macar am reusit sa identific marimea Mirunei - 26. Trecem la modele de domnisoara (care nu imi plac deloc), ca cele pentru bebe se opresc la 24 sau 25.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ioana, la kidex aveau sandale...chiar m-am aratat nemultumita ca au ori bocanci, ori sandale..... eu caut pantofi...chiar si sport.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, da, noi avem probleme cu scaunul, dar nu face gloante, face normal, numai ca atata il tine in ea (3 zile) pana nu mai poate....
Cu laptele m-am lamurit , ii dau cand cum. Acuma cu apa plata studiez, ca Bucoina are fluor (putin) iar Izvorul Alb nu are de loc...hmmmmm
Noi am ratat scoaterea suzetei, dupa ce si-a aruncat-o singura la gunoi, s-a dus la scormonit pe seara (desi l-am dus la ghena)....peste zi nu a dormit fara suzeta, iar seara a adormit de oboseala, dar la 3 a fost in picioare si au inceput plansetele ca vrea suzeta si n-a fost chip sa mai adoarma, mai ales ca era foarte apatica si suparata si am concluzionat ca nu e momentul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput