Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
miflore spune:
Multumim pentru felicitari!
Deci ziceti ca-i bun termometrul. Uneori insa imi da eroare la frunte, adica imi baga o tempe de 32-33 ceea ce sper sa n-am.
Probabil ca nu l-am tinut eu bine...si eu la fel m-am gandit, termometrul asta merge la rapid si daca sunt dubii il bag in functiune si pe clasic.
Azi Ana a facut din nou cu sange, opresc debridatul cu care incepusem...am senzatia ca i-a facut mai mult rau. Gloantele erau tari tari, mai tari decat normalul ei. O las un pic si-i dau Lass Baby, offfffffffffff. Am vorbit iar cu doctorita care nu e saptamana asta disponibila si daca nu se imbunatateste situatia trebuie s-o vada un medic. Ati auzit de Ion Barsa de la Grigore Alexandrescu?
O sa-i pun si supozitor.
Si inca ceva: stie cineva daca laptele de 3.5% grasime e mai indicat in cazul Anei fata de cel de 1.5%? Si care lapte contine mai multa lactoza? Cica ala ar fi mai indicat pentru constipatie.
Kristinutza, nu ne faci o poza cu masinutza?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Hai ca mi-au placut mesajele voastre
Tonnia, f f utile sfaturile tale, o sa le pastrez in calculator...
Locca, cred ca d-aia n-a mai vrut bietul copil sa poarte chiloti, dupa ce i-a vazut pe ai strabunica-sii. Ia-l si tu mai incet
Nu, nu se mai poate cu body-uri (dar tu mai gasesti body-uri asa mari?, ca eu tot cu alea micute- 18-24 defilez). Nu, body-urile jos, important e sa aiba acces usor la locul cu pricina. Maiou/ maieu (whatever) si chilotei, ca baietii mari.
Kristinutza, sa conduca fara incidente Raducu masina! Noi mai avem pana sa ajungem la pedalele masinii noastre (are pedale din alea ca hidrobicicleta si nu-i ajung picioarele). Nici cu tricicleta nu am avut inca succes, nu am reusit sa o invat sa dea la pedale si isi pierde f repede interesul...
Alexutza, bine ca mai scrii! Si noi suntem p-aproape cu marimea la picior. Este 22-23, acum mai spre 23 parca, am inceput sa ii iau numai 23.
Sa stiti ca la noi a functionat o faza la spalatul pe cap. O iau asa cu binisorul, intai ii ud parul fara sa ii dau apa in ochi, apoi scot o oglinda si i-o arat...I se pare tare, tare amuzant sa se vada cu parul lins/ ud. Apoi ii pun putin sampon si o spal, modeland tot felul de tzepi/coarne in parul ei samponat. De fiecare data o las sa se admire. Se amuza de nu mai poate. Apoi ii explic ca trebuie sa clatim parul, sa isi puna mainile la ochi sa nu ii intre apa. Ma asculta, stie ce urmeaza si isi pune mainile la ochi. O clatesc destul de repede si gata, ii dau oglinda sa vada rezultatul.
Nu a mai plans de ceva vreme la baie si e mult mai bine.
bb2
Meme1 spune:
Sara buna ca iar am dat bir cu fugitii, nu are ziua destule ore pentru cate am eu de facut.
Suntem binisor, sotul tot cu gipsul, mai are 10 zile si sa vedem ce va fi dupa, ca urmeaza recuperarea....care n-am idee cat va dura si in ce va consta exact...
Copiii sunt binisor, mai o tuse mai o raceala, speram sa vina primavara si la noi mai repede, desi iarna nu prea se da dusa, azi-noapte a inghetat totul bocna, dimineata nu puteam deschide usile la masina, erau lipite de la inghet....
Vrem sa venim si noi in ro prin iunie iulie, apoi vor parintii mei sa vina sa stea cu copiii 2-3 luni, ar fi super ca am salva banutii de cresa si am face altele cu ei (a se citi concediul in ro, etc.).
Eu n-am avut de lucru si m-am riscat sa incerc un fel de magazin de hainute, am postat ceva poze si acum astept reactii/ comenzi etc. Posta ma rupe ca e scumpa rau, dar n-am ce face....Ma rog, linkul de la poze e www.flickr.com/photos/25064953@N05/" target="_blank">aici.
Imi cer scuze ca n-apuc sa va raspund fiecareia individual, seara daca apuc sa stau maxim jumatate de ora la calculator si asta dupa ce culc copiii, ca altfel n-am nici o sansa.....trag de mine, unul hais si altul cea fiecare dupa ce li se nazare...ba ca vor pingu la tv, ba ca le e foame...
Apropo, pun la bataie dvd cu peppa pig pentru cine e interesat. Si mai am pingu daca vreti si un bob de builder (da trebuie sa il gasesc mai intai, ca e oficial ratacit prin casa)....
Hai va pup pe toate, multa sanatate si aveti grija de voi si de cei mici,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006). www.flickr.com/photos/9447214@N08/2264661563/" target="_blank">Poze