Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ooooooo, lume noua!
Raluca, auzi la tine, depresie, tu esti o optimista din fire! Hai, ia-ti bursicutza si la plimbare!
Au inflorit copaceii, ati observat? Normal c-ati observat, au inflorit de-o saptamana!
Ioana, , mie mi se pare aglomerat in ambele sensuri. Dar sunt si momente mai libere, e treaba de noroc. Ma gandesc cu interes la traseul spre servici de saptamana viitoare, cand e summit-ul...
Ruxandra, ai vazut ceva pantofiori?
Ce ma enervati, voi la Kidex si eu la servici...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

fetele, ma ajuta cineva cu numele si locatia unui dermatolog pentru adulti bun bun?

noi suntem asa si asa, la gradinita nu prea mai plange asa tare maria, da tot nu ii place; in plus avem crize seara de toata frumusetea; plange jumate de ora necontrolat si nu accepta nici o mangaiere; mai nou incerc sa ii spun dinainte cand o vad ca e pe cale sa intre in criza sa se controleze sa nu intram in criza; de doua ori a mers, sau nu era foarte hotarata sa se puna pe plans; cred ca si pe ea o deranjeaza ca nu se poate opri din plans; totusi, ne-am hotarat sa o mai ducem si luna viitoare; bineinteles, de summit gradinita e inchisa ca sunt bugetari:)

eu nu ajung la kidex de data asta; da in decembrie sigur:)distractie placuta pentru copilasi

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tangerine, eu sunt extraordinar de multumita de Popescu Catalin de la Medsana (in Cotroceni), lucreaza si intr-un spital dar nu mai stiu care. E super citit, stie ultimele noutati, foarte orientat. E bun si pt copii ca idee. Eu l-am recomandat la toti prietenii si in unanimitate au fost foarte multumiti. Incearca-l!

Raluca, si eu zic la fel, ce depresii? Iesi repede din ele ca nu sunt de tine!

La Dinu cred ca a fost caz izolat cu wc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ok, Dinu reintra in cursa cu obstacole!
Ramona, Maria face crizele din cauza gradinitei, nu? Hmmm....
Aseara am avut si noi o criza de plans. V-am spus ca Ana avea o falfaitoare (adica o bucata de carpa) fara de care nu adormea. Si pana la urma, acum vreo 2 luni am scapat de ea. Doar ca s-a indragostit de paturica ei! N-am crezut ca-i asa grav si ca deja a creat dependenta dar aseara a fost crima si pedeapsa: paturica era uda ca de-abia o spalasem...Sa vedeti cum o pazea si cum statea pe langa ea, si-a pus-o pe un scaunel langa patut, mai pipaia cate un coltisor cu ochii plini de lacrimi... Ufffffff, asta-i culmea, scapam de una si dam de alta!
Ruxandra, ne luam de mana, Matei mai e cu paturica? Ziceai tu ca i-ai taiat colturile, nu?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu nu cred ca face rau atasamentul de o jucarie, patura etc. Le da si lor siguranta, nu cred ca e nimic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele!
Multumesc pt incurajarile voastre. Chiar imi fac bine! Aveti dreptate, nu prea-mi sta mie in fire sa ma descurajez, dar nah ca am comis-o si eu ce sa fac.....
Cristina, da a venit primavara pe aici, dar bate un vant.... al naibi de rece. Voi cum sunteti acolo? E ok? de fapt ce mai intreb, nu are cum sa nu fie ok....
Ramona, eu stiu o dermatoloaga super, dar pt copilasi. La policlinica Gomoiu. Burtica ta ce face?
Mifloricica mi-ai ramas datoare cu o vizita remember? Daca ti-e greu sa vii pana la mine ma multumesc si cu o intalnire pe undeva, oriunde. Sa stii ca si Bursi e super atasata de ceva fara de care nu adoarme neam. Degetele mele mici. Mai, pana nu le framanta, le intoarce, le rasuceste , nu adoarme. Daca nu ma dispera. Odata aveam o bubita la unul din ele si i-am zis sa nu mai puna mana ca ma doare, iar ea a gasit repede solutia, zice: lasa mami ca-l iau pe ala mare. Si de suzi e la fel de atasata. Am furat si eu ideea Irinei cu ciocolata si a renuntat la suzi pt cioco, dar pana seara cand au apucat-o bazdacii si am cedat nervos.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Ramona, si Milan are crize de toate soiurile...incepe sa se smiorcaie, il vad nemultumit si deodata incepe sa planga...dureaza cat dureaza, dar in timpul crizei se enerveaza de 10 ori, din 10 motive diferite...ma rog, o metoda care functioneaza cat de cat la noi este ca atunci cand spune printre lacrimi "hmm buuudaaapuuuu aaaaa" insemnand ceva de genul "de ce e trenul rosu?"...sau "sa dam leutzul jos de pe pat" incerc sa il fac sa spuna ce il supara, ii spun ca daca plange nu inteleg nimic, si sa incerce sa spuna clar ca sa il pot ajuta...si preocupat de a-si gasi cuvintele, se mai potoleste macar cat sa ma auda cand ii vorbesc...

eu am zile cand sunt descurajata, cateodata se supara din motive absurde, vrea chestii imposibile...si e foarte, foarte smiorcait!

vedeti ca si la subictul cu crizele de 3-4 ani, ultimele pagini scrise contin niste articole de anger management la copii si adulti...si alte chestii pentru a tine sub control comportamentele astea!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raluca, suntem bine, copiii au crescut, vorbesc in franceza, Victor e in clasa a doua aici, iar Anca la gradinita in franceza.
Uite, niste poze recente cu copii, sunt mai mult de acasa, caci in ultima vreme am stat mai mult in interior.

http://picasaweb.google.fr/marius.geana/Februarie2008?authkey=PpLiqgyONmo

Da, crizele astea care urmeaza nu sunt deloc placute, Victor a plans o seara intreaga o data ca s-a terminat o sticla de Cola.
Bineinteles, ca am fost la magazin, am cumparat alta, dar tot nu s-a calmat.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

buna, zanelor, m-au cotropit astia de la serviciu .

dar am vazut acum ca ne mutam locatia la plazza si-s super incantata, hihi.

n-are nimic rau atasamentul de paturici si alte obiecte, doar cateodata e mai dificil dpdv logistic pt parinti.
radu tre sa aiba 3 suzete seara musai. una in gura si cate una in maini (framanta tetina intre degete).

cristina, super pozele!

deci cand mergeti maine la kidex?

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Raluca te inteleg

In legtura cu crizele copiilor, americanii au un nume "terrible twos". Ii loveste pe copii in marea majoritate la 2 ani, dar sunt multi care au crizele la 3 ani.
Cautati pe internet informatii despre cum sa va comportati cu ei, sfaturi sunt cu gramada si am vazut cu ochii mei ca functioneaza. Peter e cel mai mic din grupa copiilor cu care se joaca si grupa cu care merge la scoala, din fericire pentru mine si nefericire pentru mamici am putut vedea cu se comporta mamicile cu ei si am "furat" cateva idei.
Nu conteaza ca inteleg tot, ca vorbesc foarte bine, ca de obicei sunt ingerasi, crizele astea vin peste ei vor-nu vor.
Ce functioneaza? Sa ramai calma in mijlocul urletelor si sa intrebi ce s-a intamplat. Daca nu poate vorbi de nervi, incerci sa presupui ce-l framanta. E legat de ursulet? Nuuuu!! urla odrasla. Te-a lovit Gigel din greseala cand a vrut acelasi ursulet? nuuuu!!urla 2 octave mai sus. Vrei si tu bomboane cum a primit Gigel de la mama lui ? DAAAA! ok, du-te la mama lui Gigel si intreaba frumos "pot sa primesc si eu o bomboana?"
La sfarsit ii spui calm ca data viitoare sa vina la tine si sa-ti spuna ce vrea, in loc de "dar nu puteai sa-mi spui asta de la inceput? ce trebuia sa tipi?"
Acum 2 saptamani ar fi venit la mama si i-ar fi spus la ureche ca vrea si el o bomboana ca a lui Gigel, azi NU POATE , dar peste vreo 5-6 luni va putea din nou.

[Si gandindu-ma la parintii care-si bat copiii, cu ce ar ajuta bataia in situatia asta?!]

Diana si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput