Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
BiuMil spune:
Simona, sa inteleg ca maine esti acolo, la datorie? pai poate ne vedem...daca te gasesc.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana75 spune:
Salut. Va rog frumos, cine merge la Kidex, sa-mi zica daca sint pantofi Ortopedia, si la ce pret (in Obor sint ~120 ron perechea).
Antonia, felicitari lui Dinu. Sper la voi sa fie un semn bun; la noi Miruna mai cere uneori, cel mai des nu
.
Zino, plec pentru ca inca 1 an la locul ala de munca si as fi uitat si cum ma cheama; e loc bun de stat pentru pensie (sau de facut copii) ceea ce nu (mai) e cazul la mine. Multumesc pentru urari
. Sper sa ne vedem cit mai curind sa-ti dau banii (o sa fiu linga Plaza, mai aproape de tine); de fapt vroiam sa-ti propun ca, in caz ca ai un caz unde vrei sa donezi, pot sa trimit eu banii in numele tau
.
Bianca, oau, ce de lapte bea Milan.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
locca spune:
Buna dimineata
Ioana, eu vreau sa ma uit dupa pantofi. Iti spun daca vad ce cauti tu si la ce pret. In alta ordine de idei, locatia noului job devine interesanta ... ne mutam intalnirile de kfc la plaza?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
miflore spune:
Da, da, da, ce bineeeeeeeeeee, mutam intalnirile la Plazaaaaaaaa!!!!
Ioana, bag de seama ca tu te muti doar pe langa mall-uri!
Te-ai gandit bine la drumul dus-intors zilnic?
Eu o sa merg la Kidex dar in week-end si ma uit dupa pantofi de la Ortopedia, iti spun ce si cum si-i si iau Anei daca gasesc. Si uita de datorie.
Tonnia, merci mult pentru raspuns!
Bianca, tare Milan!
Ruxandra, daca ajungi azi la Kidex, ne zici de Ortopedia? Ca sa merg deja informata.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
RalucaN spune:
Cucu...
Ce mai faceti piticodrumistelor?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
kid2003 spune:
Bineeee, dar tu??? Care mai sunt vestile? Astept eu o veste mare de la tine, te rog frumos sa nu ma lasi sa astept prea mult ca vin la tine si iti dau bataie!!!
Am fost la Kidex, mi-a placut ca e frumos in Pavilionul Central si e loc mare de joaca. Maine o duc si pe Alex si le-am vrajit pe Bianca si Ruxandra sa isi aduca flacaii la zana mea maine dimineata. Lista e deschisa, deci daca puteti, hai maine dimineata cu piticotzii acolo, ca dupa aia va fi nebunie...
bb2
Ioana75 spune:
Raluca.
Ruxandra, asteptam review-ul la pantofi.
Zino, nu pot sa uit de datorie; culmea e ca atunci cind ne vedem nu imi amintesc, doar dupa ce ne despartim. Am venit de 2 ori cu taxiul de la Plaza acasa si am facut maxim jumatate de ora; aglomeratie e pe sensul invers pe Iuliu Maniu, pentru cei care stau in Militari (asa mi s-a parut mie). Faptul ca sint chiar linga plaza e un mare avantaj, au perfect nails pentru pauza de masa
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
RalucaN spune:
Pai vestile sunt ca nu sunt vesti. Offf, nu credeam ca-mi va fi asa de greu.... Dar nu renunt.Inca. Tu ce faci, cum te simti? Btw, felicitari pt fetita!
As merge si eu pe la Kidex, dar cred ca abia duminica am timp sa ajung si nici nu stiu daca voi avea chef. ...Am cazut asa intr-o semidepresie in ultima vreme.... Nu-mi mai arde de nimik si ce ma enerveaza cel mai rau e ca chestia asta o afecteaza si pe Bursi. Ea saraca ar vrea sa ne mai jucam, sa ne mai harjonim, iar eu denaturata de mine si afara cand o scot o duc doar la piata. Cred ca am doua saptamani de cand nu am mai pus piciorul intr-un parc. Noroc ca o duce maicamea dimineata. Trebuie sa fac ceva sa-mi revin caci nu e ok asa.
Ei, hai ca nu am vrut sa intru aici ca sa ma vaicaresc... Ma scuzati. Revin maine, poate am sa fiu mai pozitiva.
Noapte buna!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
nanadana spune:
raluca sintem alaturi de tine
o vorba buna, un sfat o sa ai tot timpul de la piticodrom
cge spune:
Raluca, ia-o pe Bursicuta si iesiti in parc, am inteles ca deja a venit primavara pe la voi.
Sa vezi ca lucrurile bune se intampla cand nici nu gandesti, nu se poate sa planificam chiar totul.
Te asteptam la povesti.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005