Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 13

BiuMil spune:
buna buna...
sa o luam pe rand...Anya, sa va fie de bine iesirea. ne bucuram ca v-a placut in zona...din pacate, ca peste tot in tarisoara nostra draga, cel mai bun indicator este "intreaba un taran
"
Ruxandra, eu cred ca debarc maine la Kidex, nu atat pt shopping cat pt spectacol[:D, dar daca va intalniti vineri, incercam sa ajungem si noi!
Ioana, bine ai revenit!
codrutza, nu stiu daca a ramas in aer intrebarea ta, dar si noi ii dam lui milan lapte Dorna rosu....desi cred ca la 6 biberoane pe care le bea pe zi, nu ar fi rau sa trecem la degresat
a iesit cineva la vanatoare de pantofi?
Antonia, felicitari lui Dinu!!! i-ai dat o bulinutza, ceva?
Miflore, bafta cu siropul!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Tonnia spune:
Nu, nu l-am motivat cu nimic, chiar mi se parea depasit de situatie, nici nu comentam ca face pe el.
6 biberoane pe zi? mama! E bine ca-i mai place.

miflore spune:
Ahaaaaaaaaaa, presimt ca Dinu va iesi din concurs! Bravo Dinu!
Tonnia, Dinu a facut vreodata cu sange sau nu? Face si el gloante?
Stiu ca si Codruta avea probleme cu Petra in domeniul asta.
Bianca, 6 bibe pe zi??? Wow!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Tonnia spune:
Miflore, da, s-a mai intamplat, e normal sa se irite mucoasa dar trebuie sa gasesti un remediu sa i se potriveasca. Atentie si la hidratare!
BiuMil, daca ar avea probleme cu greutatea as zice ca e mult, dar asa...nu e. Poate fi si o necesitate, ei aleg de multe ori ce le trebuie. Eu as trece insa pe degresat, la cantitatea asta s-ar putea sa conteze.

BiuMil spune:
mda, asa ne gandeam si noi, sa trecem la degresat. Cu greutatea e ok, 15 kg si 92 cm...eu zic insa ca e cam inlocuitor de suzi, cele mai multe (3) le bea seara, cand adoarme greu.Chestia e ca la cam dereglat si cu mancarea, pt ca pe langa faptul ca ii tine de sete, laptele ii mai tine si de foame, asa ca mananca f putin. daca ar putea trai doar cu iaurt, banana, mar si lapte ar fi perfect

Tonnia spune:
Da, pt inceput fa cumva sa bea unul singur seara, gandeste-te ca teoretic ne indreptam (incet de tot, haha) spre scoaterea pampersului de noapte, ideal ar fi sa renunte seara la lichide multe, mai bine sa nu-si creeze tabieturi din astea de acum incolo. Dar il inteleg ca ii e greu fara suzeta. Nu stiu ce sa zic, trebuie sa-l faci adoarma mai usor o vreme, poate sa-l obosesti mai tare fizic si sa doarma mai putin la pranz, sa-l ajuti deci sa adoarma seara fara biberoane, ma rog ii lasi 1. Daca i se intampla de cateva ori sa adoarma singur fara ajutor capata reflex asa. Tu stii cum sunt ei cand sunt alergati si obositi, adorm in masina de ex fara suzeta, fara nimic. Deci se poate, cred eu.

BiuMil spune:
ha ha...teoretic, da!!!
legat de adormitul fara ajutor, sunt de acord, ca doar asa a adormit si fara suzi, si nu a cerut din prima noapte 3 bibe...in timp i-a venit ideea!
dar asta e printre ultimele mele griji...mai grav e ca acum se crede caine...din dorinta de a comunica cu patrupedul familiei. maraie si musca perdeaua, pernele
....sa mai zici ca desenele nu sunt nocive, vai, vai, vai...Aici chiar trebuie aplicata tehnica de supernanny, atat de bine a surprins comportamentul cainelui, incat daca il supara ceva incepe sa maraie
chestia e ca e si amuzant, dar el nu trebuie sa stie

kid2003 spune:
Haha, Milan cred ca e super haios!!! Auzi tu, a imprumutat din comportamentul catzelului, e un fel de Mowgli :) Cred ca e scump foc! Si e mare laptar dupa cum se vede. 6 biberoane e o cantitate respectabila, nu ma mira ca nu mai poate manca altceva, cred ca isi asigura aportul de calorii de acolo (nu zic ca isi acopera si nevoia de alte vitamine si minerale dar...calorii sigur sunt in atata Dorna Rosu). Apa nu bea? Nici Alexandra mea nu bea nimic in afara de lapte si apa, nici un fel de suc sau de ceai nu bea. Dar lapte numai dimineata si seara, in rest apa chioara. Incearca asa . A mea ar bea tot numai lapte si nu ar manca altceva, dar nu pot sa imi permit la cele 12 kile ale ei...Asa ca am trecut-o pe apa chioara si cu putin noroc mananca si mancare. (sau poti sa ii indoi lapte degresat cu apa pana ajungi la o proportie mai mare de apa).
Cioco? hm, a basculat si Alex cioco cu 85% cacao mai pe seara asa...chestia e ca noi nu-i dam atata cacao deodata dar atunci a luat pe furis. A fost un uragan toata noaptea, la ora 5 dimineata a adormit...am descoperit intr-un tarziu ca mancase cicolatele mici cu cacao si coaja de portocale (nu foarte multe, dar destul ca sa se manifeste ca dupa un Redbull in vena).
Ruxandra, eu ajung maine dimineata la Kidex, si ajung si poimaine E in pavilionul central si am vazut azi ca amenajau un castel de joaca pentru copii care arata tare bine, poate il iei si pe Matei (eu nu pot sa vin cu Alex ca teoretic sunt la munca).
In pavilioanele 15,16, 17 e Targul de Turism, deci puteti sa vedeti si ofertele pentru vara.
bb2

locca spune:
Bravo, Dinu!!!
La noi e mai simplu, Matei nu bea lapte deloc , asa ca m-am scos cu pampersul de noapte.
Acum ca ati zis voi mi-a cazut si mie fisa ca e de maine targul. Poate reusesc sa ajung maine dimineata, desi am oarece indoieli. Fara Matei, oricum, mi-au ajuns ultimele 2 dati cu el la targ. Nu am de facut cumparaturi, poate daca gasesc ceva incaltaminte desi ma indoiesc. In plus vrea si al meu sa mearga la targul de turism. Vedem.
Bianca, cred ca muriti de ras cu "catelul".
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2