Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Bianca, gand la gand cu bucurie.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bianca si Cristina,
O sa-l incerc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna ziua si de la noi.
Noi am avut un week-end lung, eu am fost libera si vineri si luni, sotul si Iaris doar luni ,dar acm avut suficient timp sa fim impreuna si sa ne simtim bine.La noi inca e ger, cel putin in week-end a fost groaznic.
Iaris se incadreaza perfect in clubul papaciosilor de ciocolata...e innebunit chiar.Nu primeste zilnic,dar primeste..mai ales din cea cu 70-85%cacao.Bineinteles ca nu e la fel de gustoasa ca si Kinder.Cu pampoersul avansam,l-am gasit in doua dimineti cu pampersul gol dimineata,adik fara pic de pisu si cred ca e pregatit sa infrunte realitatea.Oricum il punem foarte des la wc cu colacel si e incantat.Poate scapam.
Miflore,imi pare rau pentru Ana.Poate are efect siropelul indicat de fete.Doamne ajuta.
Irina, ce scump e Vladut si ce vointa pe el,bravo.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mary, nu e cam "dura" ciocolata cu 70-85% cacao pt copii? Sincera sa fiu nici mie nu-mi place .

Miflore, ma recunosc in copilarie! Acum reusesc cu multa cafea si in cazuri extreme cu mirosul de fum de tigara in combinatie cu cafea - ceea ce in mod sigur nu poti incerca pe bietul pui. Cu miere nu reusesti? Sau pere/prune cu apa/lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Anya, trebuie sa recunosc ca i-o servesc cand se crizeaza ca vrea cioco si nu mananca decat foarte putina, un patratel.Daca i-as da numai ciocolata gen Kinder nu s-ar mai opri.Mananca si altfel de cioco,dar nu ii dau decat duopa anumite criterii,in functie de ce si cat a mancat in ziua respectiva,sau cand o primeste direct in mana de la musafiri si nu ma indur sa i-o smulg din maini chiar daca nu imi convine.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Buna sa va fie ziua, tuturor!

Am venit cu flori:

... si cu multe ganduri de recunostinta imposibil de exprimat in cuvinte...

Sper sa imi permiteti sa folosesc din spatiul vostru pentru a inainta un snop de multumiri dragei voastre "co-piticodroame" Casiana (nu cautati cuvantul in dictionar..., l-am inventat sub presiunea orei tarzii, a gandurilor zbuciumate si inghesuite intr-un cap neincapator si a emotiilor de a nu fi tocmai bine-primita intr-o zona verde, plina de optimism si veselie, cu aromele mele de mama intristosata).

So, draga Casiana: multumim pentru tot! Dumnezeu sa-ti raspateasca bunatatea, dezinteresul si dragostea cu care ne-ai daruit din farama ta de timp, relatii si sentimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Saptamina trecuta am avut ultima zi la locul ala de munca unde stateam pe net mai mult decit munceam. Saptamina asta merg la un curs, ajung seara tirziu acasa si nu mai am timp sa intru pe net.

Acum am citit acum tot, felicitari Matei pentru scapat de pampers si Vladut pentru scapat de suzi. Noi in continuare cu pampers - il cere, se asigura ca i-am pus pampersul, nu cumva sa o pacalesc. Ciocolata e si la noi la mare pret, ca doar aschia nu sare departe de trunchi.

Angelica, sanatate.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Angelica, multa multa sanatate, cu siguranta veti reusi! Cum sa nu fii bine primita, orice prieten al unui prieten e si prietenul nostru! Te-asteptam cu vesti bune!
Casiana, !
Ioana, deci gata cu huzureala. Da' de ce-ai plecat dintr-un loc atat de frumos? Salariul? Bafta multa multa si acomodare usoara!
Anya, imi dai curaj! Ia spune-mi repede, tu ai avut ceva probleme de-a lungul timpului, ma refer la fisuri anale, hemoroizi, chestii d-astea dragute. Faceai cu sange uneori? Poate mai vorbim pe mess, sa nu intoxicam fetele cu nekakaroseala noastra. Combinatii interesante gen pere cu apa si prune cu lapte a-nghitit Ana fara probleme si fara rezultate.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, si la Dinu functioneaza bine siropul de la Erbavita, nici nu i-l dau ca in prospect, ii dau mult mai putin, adica o data pe zi si doar la nevoie, si merge. Ia-l! E normal sa mai faca cu firicele de sange daca e asa de constipata.

Locca, felicitari!
Noi suntem departe tare, am mai avut o incercare zilele astea, acum nu mai refuza sa stea fara pamper dar e degeaba, nu simte cand face pipi, nici nu clipeste, nu cred ca e pregatit.

In rest, nici nu stiu ce sa povestesc de Dinu, nimic nou nu am ce spune, e vesel si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nici n-am terminat bine mesajul precedent ca a vrut Dinu la wc si a si facut! Prima data la cerere, a mai facut el dar pus de mine.

Mergi la inceput