Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, bravo, felicitari lui Vladut!!! Bai, ce copii, sunt in stare sa renunte la orice pt. o bucatica de ciocolata. Il recunosc perfect pe matei la faza asta, zici ca intra in sevraj uneori.

Si al meu a scapat de paturica. La noi a fost un pic altfel: l-am intrebat daca ma lasa sa-i tai colturile, ca o sa aibe mai multe (el le baga in gura si erau super imputite). A fost incantat de idee, chiar le-a dus singur la gunoi, hehe. Seara cand a vazut ca nu mai sunt imputiciunile a marait nitel dar i-a trecut. Si de atunci nu o mai baga in gura, uraaa, si nici nu mai are asa relatie de afectiune cu ea.

Anya, ma bucur ca ti-a placut la nucsoara. Ar fi trebuit sa ajungem si noi w/e trecut dar nu am mai ajuns.

Vreau si eu la kidex, dar vineri. Nu am liber, o sa-mi iau si as veni fara copil. Deci, cu cine ma vad acolo? Anya, Simona, Bianca?

Va anunt oficial ca am iesit din cursa ultimul scutecist. De sambata presteaza la olita cu meritul deplin al sotului. Azi a fost a 3-a zi, mi-a zis bona ca a fost ok, iar aseara nu a mai vrut sub nici o forma pampers. Si a fost bine, nu a facut deloc pana dimineata.
La noi a fost de ajutor o papusa pe care matei a trebuit s-o invete sa faca kk la olita, avem 2 olite si matei a stat pe una si papusa pe cealalta.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu cumva aveti pe DVD filmele cu Veronica? Atata le cautam.....sau Maria Mirabela sau Dumbrava minunata, stiti voi.....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Eu sunt cam suparata. Fi-mea a facut azi cu ceva sange in kk, a mai facut si altadata dar cate un firicel, doua, aproape insesizabile. Acum a fost mai mult, vreo 2 graunte invelite intr-un mucus rozaliu si inca firicele....nu stiu ce sa-i fac, alimentar am incercat o gramada c-asa am vorbit cu doctorita. Am mai vorbit si cu alta doctorita, medicul de familie al Anei si tot alimentar mi-a zis sa incerc. Daca nu merge, cica e treaba ereditara, si eu sunt constipata, de mama nici nu mai zic. Ce sa fac? Mai are cineva problema asta? Problema e ca s-au indesit episoadele astea, inainte facea o data la 2-3 luni cate un firicel, acum face la 2-3 saptamani si azi a fost chiar mult. Analize de sange are facute la 2 ani, ok, ecoflorina i-am dat acum vreo luna pentru flora stomacala, coproparazitologicul e negativ deci ok, azi i-am luat a treia transa. Ma gandesc sa-i fac si-o coprocultura? Nu stiu ce sa cred, oare laptele s-o constipe??? Parca de cand bea lapte mai mult, cam 600-650 gr/zi s-au indesit si episoadele astea. Sa fie vreo legatura...
Codruta, eu ii dau lapte Napolact Cedra de 1,5%, nu cred ca-i UHT ca trebuie tinut la frigider. N-am filmele dar le vreau si eu.
Irina, m-a lasat masca Vladut, cata tarie de caracter!!!
Ruxandra, tare Matei!!! Bravooooooooooo! Astept si eu cu interes ziua in care Ana va face la olita!
Kristinutza, merci pentru atentionare.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari

irina un mare bravo lui Vladut
miflore nici nu stiu ce sa zic ,eu zic sa insisti mai mult pe legume verzi(spanac, fasole (pastai verzi),dovlecel,brocoli)ajuta foarte mult la constipatie
locca gata acuma ai baiat mare ,un mare bravo lui Matei

eu cred ca tot piticodromu este indragostit de ciocolata , noi am fost duminica la cautat oua de ciocolata in parc la sfarsit sa spart un enorm ou de ciocolata si sa dat la toata lumea, nu va spun cata cicolata a bagat Antoine in el si zicea"miam,miam" si se freca pe burta,

cit despre pampersi........ ce sa zic vad o luminita ,dar nu mai zic nimic pina nu sint sigur ca jung la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am eu Maria Mirabela si Veronica. Sa vad cum imi pacalesc sotul din dotare sa bage la "fript" un dvd (ca e batalie intre el si copii pe calculator). Mie imi ramane de "fript" doar cuptorul din bucatarie. Noroc ca mai citesc pe la servici ce scrieti.

La concursul de ciocolata imi inscriu si eu baietii, pe ala mic in special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

fetelor, cand ne vedem si noi cu tot cu piticotii dupa noi?
intr-un parc sau la un loc de joaca...
mi-e dor sa-i vad .

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

salutare,

Multumiri inca o data pentru felicitari !
Sigur toti vor renunta la suzeta cand vor fi pregatiti. Si va veti mira si voi asa cum ma mir eu de Vladut.

Ruxandra felicitari lui Matei!

Miflore :(... nu stiu nici un remediu, dar sper sa se amelioreze problema.

As merge si eu la Kidex, dar mi-e groaza de aglomeratie... in schimb sunt pro intalnire cu copiii in parc/loc de joaca.

Noi in WE am fost la bunica mea. Normal ca Vladut a facut si el treaba. A ajutat la estetizatul trandafirilor din curte, dar si la sapatul gradinii. Apoi s-a odihnit...

Duminica am fost la picnic in parc. Am luat o paturica mica de cand era el bb si am stat pe iarba si am mancat covrigei. A fost atat de incantat ca in sfarsit facem si noi picnic afara ca "prietenii tai" (Winnie&Co)

In rest e haios nevoie mare, mai ales cand ne intreaba cate ceva... are o intonatie tare haioasa, accentueza primul si ultimul cuvant... Ieri vorbeam la telefon si el vroia ceva de la mine, dar nu eram atenta. Vladut foarte serios: "mami, dar tu auzi?"
sau cand eram raciti amandoi vine si ma intreaba "mami, dar tu esti mucoasa?" ...

Si acum la munca... din nou....

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ioana? Pe unde umbli?
Anya, tinem aproape, vreau si eu dvd-urile!!!!Merci anticipat!
Cata treaba face Vladut , Irina, eu cred ca-l cam persecuti!
Legat de problema noastra cu constipatia incercam o schema cu lapte batut (care sa inlocuiasca o parte cat mai mare din laptele normal) si debridat. Sa vedem ce-o fi.
Nanadana, merci pentru sfat, ii dau legume, ii dau fructe, chiar am insistat cu spanacul si dovleceii in ultimele saptamani dar degeaba...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Miflore, sirop din ala de plante de la erbavita(parca)ai incercat?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, incearca Lass Baby de la ErbaVita, e un sirop laxativ pe baza de plante.
Poti sa il testezi intai pe tine.
La Victor functiona.

Nanadana, ce haios trebuie sa fi fost Antoine cand manca ciocolata.

Si Anca e innebunita dupa cioco.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput