Piticodromul de Sept - Oct 2005 (202)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/b_irina_c/b_irina_c.jpg)
b_irina_c spune:
Salutare,
Pate fericit!
Eu am ramas in urma cu povestile...
Legat de limbi straine... si noi incercam sa-l invatam cateva cuvinte in franceza pe Vladut, dar nu institam (de lene mai mult ).
Codruta eu inca ii dau lapte gras, n-am idee cand si daca o sa-l schimb.
Casiana ce surpiza frumosa! Lasa ca o sa scapati de pampersi, cat despre cioco hehehe stai sa vezi ce concurenta ai .
In rest nu mai stiu ce-am citit ... deh e luni dimineata
.
Si acum vin cu povestile...
Joi seara pe la 7... Eu si Vladut in bucatarie. Eu destul de obosita si falmanda, el cu chef de joaca. Ii zic ca mi-e foame si ca vreau sa manace si el cu mine... Ma refuza, dar il conving si-l pun sa se uite in frigider sa-si aleaga ceva de mancare. Normal ca lui ii cad ochii pe cutia de cioco Minoretti (pe care bona mi-a pus-o la rece).
Imi cere ciocolata... eu ma enervez si incep sa-i explic ca nu pupa ciocolata pana nu manaca mancare... bla.. bla... el cu o voce rugatoare si cu degetelul ridicat: "numai una". Eu ma tin batoasa si-i zic ca nu-i mai dau nici o ciocolata pana mai doarme cu gheghea (suzeta). Ca e baiat mare si eu m-am saturat sa-l tot vad cu panarama aia in gura...
Moment de pauza...
Vladut: nu mai sug gheghea, imi dai ciocolta?
Eu:.... hehehe... nu te cred, diseara direct la ea te duci....
Vlad incerca sa ma convinga: nuuu...
Eu: daca vrei sa te cred... pune gheghea la gunoi!
La care copilul tasneste la el in camera si vine in fuga cu gheghea in mana si ... zbang in gunoi cu ea...
Eu:
Vlad: acum am voie sa pap ciocolata!
Bineinteles ca i-am dat .
Apoi am dus gunoiul, dupa ce i-am zis de n ori ce-o sa fac... l-am pus sa-i zica "pa" la gheghe... i-a zis... inca i-a facut si cu mana...
Am stiut ca vom scapa de suzeta daca o va arunca el singurel, dar nu mi-am imaginat niciodata ca o va da pe 2 bucati de ciocolata!
Nici n-am banuit ca pasiunea lui pentru ciocolata e asa mare... eu am in casa doar daca primesc cadou... si nici in supermarket nu cere (cred ca nici nu stie ca e, caci nu trecem niciodata pe la standul respectiv). El e cu tic-tac-ul si cu guma de mestecat...
Seara a plans putin dupa ea, dar plans de "fite"... In 5 minute i-a trecut. A inteles ca el a aruncat-o si n-a insistat. In schimb acum in fiecare seara rebuie sa-i povestesc cu elefanteii ... asta da proba de imaginatie pe capul meu... ca trebuie sa inventez la greu aventurile unei familii de elefanti.
De dormit doarme relativ bine... la trezirile cand de obicei isi lua suzi si se culca la loc acum trebuie sa ma duc eu pana la el... Dar va trece si perioada asta. Decat sa-l vad cu suzi mai bine ma trezesc o perioada de 2 ori pe noapte sa ma plimb pana la el in dormitor.
O sa revin ca mai am de povestit si altele !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anya spune:
Felicitari, Irina, ati scapat de gheghea . Vezi ca exista niste povestioare frantuzesti cu elefantei Babar, parca.
La capitolul lapte noi suntem pe UHT rosu, la amandoi baietii.
La kidex vreau sa ajung vineri. Intamplator am zi libera, asa ca o sa profit sa investesc in vre-un transformer , spider sau alta dracie.
kid2003 spune:
Neatza piticodrom vesel. Hai pe pagina 1.
e ziua Anyei azi? Sa uram la multi ani???
Hai, spuneti, cine stie? ca eu sunt uituca rau!
Noi am avut un weekend plin. Am fost la Ciufolici si ne-am tuns. A stat smirna pe scaunul ATV, ce mai, pe mine nu ma lasa sa ii pun mana in par si acolo a stat cuminte cuminte. La sfarsit au vrut sa ii dea cadou o papusica, numai ca tocmai vazuse un baietel ca a primit o masina de politie asa ca nu a mai fost chip sa o pacaleasca cineva cu papusica...Si-a luat masina tzantzosa si a strans-o la piept cu foc (ca pe un bebe-papusa) apoi a marshaluit prin toata Piata Amzei la cumparaturi dupa mine, cu masina strans la piept. Merita sa o iau dupa mine la cumparaturi, toate tzarancile miloase (si miratoare) mi-au indesat in desaga mai mult decat am cerut, o rosie in plus, o portocala si o banana in plus, totul a fost cu bonus, pentru printesa cu mashina!
Ieri am fost la o zi de nastere a baietelului (la care nu am mai cumparat camion ci un hanorac si un puzzle) unde a tabarat pe o masina de gunoi primita de sarbatorit si nu a mai cedat-o pana am plecat. A fost o zi de succes!
Irina, ce usor ati scapat de suzeta! Ce bine ar fi sa scapam si noi asa de usor! Felicitari!
Alexia e o fetita mare si scumpa, ce frumos zice ea poezia cu mama! Bravo!
Mifloricico, am auzit ca toate piesele astea de pe la Tandarica nu mai seamana cu ce stiam noi din copilarie. Au schimbat, au adaptat, au modernizat. Habar nu am de ce! Eu nu am fost cu ea pana acum, doar cu gradi a fost, nici nu stiu daca as avea rabdare sa ma uit la un spectacol intreg.
Cu ciocolata ... si la noi e jale mare. Ciocolata si masini! Asta o tine ocupata si tacuta! Ufff...
bb2
Tonnia spune:
Irina, super tare faza!!!!!! Extraordinar Vladut!!!!! Asa sper si eu, sa renunte singur, cred ca o sa-l motivez si eu un pic cu ciocolata. Bravo, Vladut!!!!
kristinutza spune:
miflore, alba ca zapada e unele dintre cele mai bune piese de la tandarica. cred ca la altele te urci pe pereti de plictiseala .
felicitari lui vladut pt aruncarea suzetei!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
alinam spune:
irina bravo lui Vladut ca a scapat de suzeta, noi am incercat la fel, i-am zis sa o arunce la gunoi ca e baiat mare, nu mai stiu cu ce l-am santajat atunci, a aruncato, da sera ne-a bocit pana i-am dat alta...... o sa mai insist.
...iar despre ciocolata , dragostea e mare, asera i-am luat un iepurash de ciocolata si tot drumul pana acasa a zis in continuu "faci mama, faci tata" adika sa ii desfak iepurele, acasa i-am zis ca e tarziu si nu mai are voie sa pape cioclata, da ce ne-am inteles??? nooo, i l-am desfacut, i-a fakut mai-mai la iepurash si apoi crant i-a papat urechile, era asa sinpatic cum il mangaia si apoi ii mai manca cate o bucata de ureche, nas hehhehe
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
b_irina_c spune:
Multumiri pentru urarile adresate lui Vladut!
Chiar le merita... ca la faza respectiva eu incercam sa-l fac sa renunte la cioco... si am zis de suzi stiind ca nu-si da gheghea pe nimic .
b_irina_c spune:
Alinam eu eram convinsa ca seara va urla tare... am cautat toata seara ca disperata prin casa sa gasesc o suzeta veche fara sa ma vada, ca sa o am la indemana...
Anya mersi, o sa caut cartea cu elefantei.... sau mai bine scriu eu una .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Multumesc pentru raspunsuri . Miha, ii dai uth laptele de 1,5?
Irina, bravo....si eu as vrea sa fie asa usor, doar ca aceasta metoda am exclus-o deja, cand le-a vrut pe amandoua ...iar nopatea se trezeste, dar nu adoarme fara....phuu
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
anya spune:
Raportez pentru nucsorence ca am ajuns in zona si e tare fain. Am luat o portie de soare si are curat pe raul Doamnei. Cat despre drum...tare ne-am mai incurcat, ca am luat-o in sus spre Vidraru si credeam ca drumul lateral care aparea pe harta e totusi pt masini, dar se pare ca nici carutele nu puteau trece.
Calin s-a plictisit la un momentdat in masina si facea: MMMM (pauza) MMMM (pauza) Miau !!! si iarasi, si iarasi.....vre-o 50 de km a miunat intr-una.