Nou stil de viatza (190)
Raspunsuri - Pagina 6
liris spune:
quote:
Originally posted by tumpiquote:
Originally posted by liris
multam. o s-o incerc si eu, nu pare foarte grea ... ce inseamna "sa stingi" si eu n-am decit otet alsamic prin casa. e bun?
Il stingi cu putina zeama de lamaie.
adica cum? ce fac exact?
justasmallkiss spune:
M-am intors.
Liris,pot sa-ti raspund eu?...pui praful de copt intr-un paharel(canitza)si peste el zeama de lamaie,otzet sau lapte,amesteci repede,se face ca o spuma si adaugi peste prajitura.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
CRISCOSTY spune:
Neata fetele! Tzuni, gata m-am trezit, te-am auzit cand ai tipat Ce frumusica este Maria, o scumpa in armata. Tu ce faci cu durerile de gat, iei antibiotic?
Tumpi te-ai uitat pana la final? Ca eu am adormit cu telecomanda in mana si m-am trezit pe la 2 de am inchis tv
Delia sanatate parintilor si ai grija de tine
Violeta
Carmen ce faceti? Cum va mai simtiti?
Crys si Dany
hcclara spune:
Salut frumoaselor, ce faceti?
pe mine m-a trezit Tzuni cand ne-a strigat la cafea!!! voi mai leneviti?
Tzuni, frumoasa foc papusica ta!
La noi tot o vreme mohorata, doamne ce m-am saturat de timpul asta! asa m-as muta la ....Timisoara, orasul cel mai drag mie!
justasmallkiss spune:
Gata cafeaua,poate ma trezesc si eu.
Sanatate multa bolnaviorilor:Tzuni,Carmen si puiutzii dulci,Delia si cine mai era?Aha,mai era pui de mamicadulce.Io inca dorm
Marilena cum se mai simte fetita?
La multi ani Bianca,sa cresti mare,sanatoasa,frumoasa si desteapta.
Sunt un porc mare si gras si vreau sa slabesc...
IOANA
CRISCOSTY spune:
Ioana Tot asa ocupata? Ce mai face Delia?
Liris ce vrei sa faci bun? Negresa pe care a facut-o Carmen? Ca vreau si eu o bucatica mica, chiar minuscula
S-a trezit Dany, vb mai tarziu..
Crys si Dany
justasmallkiss spune:
Crys,din pacate tot ocupata.Cum am mai spus pe mine ma "mananca" lucratul asta in 2 schimburi si in weekenduri,dar nu ma mai plang,m-am obisnuit.
Delia e bine deocamdata,am tinut-o in gripe raceli si virusi in Romania si apoi inca vreo 2-3 saptamani aici,dar acum e ok...doar ca ma cam supara.
Nu mai vorbiti de prajituri,negrese....ca iar ma apuca.Nu stiu ce D-zeu am de mananc atatea dulciuri ca o sparta.Aseara pe la 8 jumate prin ploaie am luat-o la picior pana la o prietena care sta in cartier pt ca ii trimisese mama ei placinte cu cartofi si branza sarata si cum era sa o refuz?Am luat catelul in lesa si dusa am fost dupa palcinteM-am culcat cu placintele sub nas si m-am si trezit cu ele tot sub nas.Of,ambitia asta!!!
IOANA
gusta spune:
Neatza.
Tzuni multa sanatate si multumesc de cafea ca Mara mi-a dat trezirea de la 6:30 ca ii era frica ca dorm cam mult.Si pozele sunt superbe acuma intrebarea mea e unde ii sunt pantalonii la copil.
Cuscra eu de asta nu ma uit la emisiuni de astea ca prea dau apa la soricei.Si numai imi certa ginerica da pun batul tare pe tine.
Violeta multumesc de aprecieri la poza.
Tumpi eu v-am asteptat dar dupa am vrut sa vad un film Patriotul cu Mel Gibson si nu am mai luat laptopul sus.Asa ca data viitoare am sa fiu mai atenta.
Carmen sunteti bine azi?
Vikinga am mai zis nu e secret am facut o micsorare de sani din motive medicale(o hernie).Numai 2 kg am dat jos cu boala si unul l-am luat inapoi si sunt deprimata.
Ioana ma omori cu placintele.
Liris daca si tu faci negresa eu plec in lume.
Azi sunt suparata pe mine pentru ca imi dau seama din ce in ce mai tare ca nu am grija de mine deloc ca m-am pus pe ultimul plan ca as putea face atatea pentru mine dar nu mai bine ca o vaca.Plus ca eu un pantof frumos in picior nu am mai purtat de 3 ani ca de sunt tot timpul pe fuga,de tocuri imi e si frica ca numai pot merge si tot asa.Asa ca sunt super hotarata sa ma ocup de mine si o voi face oferindu-mi o tunsoare saptamana viitoare si un vopsit ca am par alb bine de tot si dupa multe altele.Acuma daca am scris aici sper sa ma tin si de cuvant.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Delia multa sanatate la parinti.
Claudia lasa baiatul ca o sa te asculte el.EU ce sa mai zic de mara ca e fata si nu ma asculta plus ca ieri mi-a manjit canapeaua de piele cu inghetata o fi auzind ca ii face bine.Sper ca azi sa fie frumos aici ca m-am saturat de vant.Si eu in crengi am iepurasi ,am si casute,niste oua in care stau pui mie imi plac tare mult.
Hai trezirea.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Neatza, noi ne luptam cu raceala, mucii si febra, astept sa treaca, deja m-am saturat.
Marilena, Claudia, mersi ca m-ati luminat.
Claudia, si mie imi place de mor drobul bine facut. Sa ne spui daca ai indraznit sa-l faci.
Tzuni, Maria e o scumpa si-i sta tare bine in tinuta militara.
Sanatate, vad ca dai din boala in boala, ia si tu ceva pentru imunitate.
Marilena, asa sa faci, desigur, pui o poza machiata, aranjata, coafata, sa te vedem ce frumoasa esti.
Mara frumusica ce face? Se simte mai bine?
Criscosty, iti trimit o bucata de negresa, e numai buna cu o cana de ceai, la micul dejun.
Liris, te-ai lamurit cu bicarbonatul? Pui o lg-ita de otet sau storci putina lamaie peste el, asa il " stingi". Apoi il torni peste compozitie.
Ioana, sa-ti fie de bine placintele, , si spor in toate. Ma bucur ca Delia e bine.
Delia, uffff, bine ca ne-ai spus care e cauza disparitiei tale, eram ingrijorate. Sanatate parintilor si tie multa putere si rabdare sa te ocupi de toate. Stiu ca e solicitant...
Anda, asa-i ca lucrezi si azi? Te astept sa apari cu meniurile.
Laura, cum te mai simti? La sala ai mai fost?
Violeta, Dordia, si week. linistit.
Va pup pe toate si va doresc un week. frumos.